- Konu Sahibi bebekecem17
- #16.201
çileğim o stres sana çok iyi gelmez ALLAHIM gayret kuvvet sabır versin borçlar bitince başını dinlersin inş bebişinle ttatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım ben geldımzemuszemuskaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
sahur hazırlıcam gecmıs okuyamadım ama herseyden hbrdar oluyorum gulyuzume hep soruyorum sızlerı...........ama bı turlu vakıt bulup kk ya gıremıyorum hosgorun benı lutfen.:ecrin_bebek::1hug:
bomba hbrı aldım nehırım kucuk bacımız cooooookkkk sevındım:teytey::teytey:hakkında hayırlısı guzelım hayırlıysa beri,hayırsızsa geri olsun dımı canım benımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5gelısmelerı beklıyorum..:lepi:
hepınızı ayrı ayrı opuyorum canlarım kacmam lazım hemen.......sızlerı coookkk sevıyorum,dualarımdasınız bacılar:Saruboceq::1hug:a.s.
günaydınn
hiç tadım yok işe zoorrrllaa geldim resmen :sinifsinif:
bulantım da var:gitme:
yoğunlukta var, arkadaşın cenazesi varmış onun yerine de bakıcam
bugün hiçç bitmicek gibii :bbo:
opuyorumnanaktan
:kedi:
bu arada swetten haberdar olan var mı :sm_confused:
günaydınlar arkadaşlarııım
çok uykum vaaarrr mirmirmirmir
dün iftarda yuşa (a. s) hazretlerinin kabrindeydik.bol bol dua ettim.allah kabul etsin :Saruboceq:
bugün de yeni elticiğimin evine gidicez inş.gerçi daha eltim olmadı tabi.daha bu hafta içi tanıştık. kaydirigubbakcemile3 ama olacak inş.çok istiyorum olmasını.inşallah hayırlı bi elti olur.
çileğim iş yeri huzursuzluğu çok kötü yaaa.oooff ben bundan önceki yerde neler yaşamıştım.allah sabır,kuvvet versin sana.hele de hamileyken daha da sıkıntı olur.geicek inş.ya sabır çek.az kaldı.
sweti hemen hemen hergün msn de görüyorum.ama hiç selamlaşmadık.en son memleketine gidicekti.daha gelmemiştir heralde. :sm_confused:
lotusum sen rahat ol bacım.biz seni özlesekte iyi olmanız bize yeter.facebookta bebişlerin yeni resimlerini gördüm.maaşallah kocaman olmuşlar.zaman ne abuk akıp gidiyo yaa.valla ben yetişemiyorum.senin ilk transderinin olduğu günü dün gibi hatırlıyorum.inşallah bizim sonumuz da seninki gibi mutlu son olur. opuyorumnanaktan
senden de Allah razı olsun canım...kreş annemin evi oluyor:)normalde eşim gece vardiyasındayken evde kalabiliyorum ama sahuru tek başıma yapamadığım için anneme ya da kaynanama gidiyorum...tabiki %99 annemdeyim...
sana da günaydın canım...ettiğin duaların hepsi kabul olmuştur inşallah...Allahım gönlümüzün muradını verir inşallah....eltiye gidilecek demekki...inşallah arkadaş gibi geçinir gidersiniz....
bana ne bana ne bızde merak edıyoruzzz :umursamaz:lmaz:
teyzelerııı kızım bu sabah kendılıgınden yaptı kakasını cok şükür....
az öncede ıkıncısını yaptı sanırım ıkınmayı ögrendı :)))
ayy nasıl rahatladım bılemezsınız sankı ben yapmış kadar oldum yanııı
aa bebekecem hoşgeldin.
kuzucuk ne de güzel poz vermiş öyle.maaşallah.
ya senin eşinin durumları ne oldu.biraz sıkıntılar vardı en son.geçti mi canım.
nehir dur vurma yaa.gidiyos ya işte doktora.sen merak etme taş maş yoktur yaa.olsa o kendini çoktan belli ederdiiii.
alhanım çok sevindim canım.bebiş kakasını yapabilmiş nihayet.inşallah problem olmaz bundan sonra da
nazım yaa.bizim nası gittiğimizi bilsen.eşimin arkadaşı ve eşi de vardı.iftara yetişemedik.yolda açtık orucumuzu.gece 12 buçuğa kadar da ordaydık.bi daha gidersek aklımda bulunsun ararım seni.
Anlaşıldı merkez tamamalkisalkisalkis
Demek kreşe giden çoocuk sen oluyorsun burda:roflol::roflol:
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım sayfamız baya ilerlemiş. her zaman giremiyorum. herkes iyidir umarım. çalışmaya başladım artık her zaman aranızda olacağım. sizleri özledim.
kızım baya büyüdüc6 aylık oldu . hem çalışıp hemde bebiş büyütmesi baya zormuş ellerin yanında çalışamadım. ateşleniyor aşısı oluyor. dayımın oğlu mobilya dükkanı açmıştı 1 yıl oldu bende oraya geçtim. şimdi daha rahat çalışıyorum . artık internetede rahat girebileceğim.
arasıra giriyorum siteye buluşmalarda gördüm ne güzel buluşup tanışmışsınız . umarım hem devam edersiniz birgün bende aranıza katılmak isterim allah izin verirse istanbul yakın sayılır.
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım sayfamız baya ilerlemiş. her zaman giremiyorum. herkes iyidir umarım. çalışmaya başladım artık her zaman aranızda olacağım. sizleri özledim.
kızım baya büyüdüc6 aylık oldu . hem çalışıp hemde bebiş büyütmesi baya zormuş ellerin yanında çalışamadım. ateşleniyor aşısı oluyor. dayımın oğlu mobilya dükkanı açmıştı 1 yıl oldu bende oraya geçtim. şimdi daha rahat çalışıyorum . artık internetede rahat girebileceğim.
arasıra giriyorum siteye buluşmalarda gördüm ne güzel buluşup tanışmışsınız . umarım hem devam edersiniz birgün bende aranıza katılmak isterim allah izin verirse istanbul yakın sayılır.
evet radyim gerçekten çok zorgünaydınlar arkadaşlarııım
çileğim iş yeri huzursuzluğu çok kötü yaaa.oooff ben bundan önceki yerde neler yaşamıştım.allah sabır,kuvvet versin sana.hele de hamileyken daha da sıkıntı olur.geicek inş.ya sabır çek.az kaldı.
sweti hemen hemen hergün msn de görüyorum.ama hiç selamlaşmadık.en son memleketine gidicekti.daha gelmemiştir heralde. :sm_confused:
lotusum sen rahat ol bacım.biz seni özlesekte iyi olmanız bize yeter.facebookta bebişlerin yeni resimlerini gördüm.maaşallah kocaman olmuşlar.zaman ne abuk akıp gidiyo yaa.valla ben yetişemiyorum.senin ilk transderinin olduğu günü dün gibi hatırlıyorum.inşallah bizim sonumuz da seninki gibi mutlu son olur. opuyorumnanaktan
yaa gerçektende öyle miiçileğimi kımler üzüyo bakımklava: bunu yerler kafalarına haaa
canım elbette her iş yerınde olur buna benzer durumlar canını sıkmamaya calıs bebegın için.unutmakı hamıleleği streslı gecen annelerın bebeklerıde sınırlı oluyormus...huysuzlukları cok oluyormuş.aman dıkkat cıleğiim benım....
ahh o günleri hasretle bekliyorumçileğim o stres sana çok iyi gelmez ALLAHIM gayret kuvvet sabır versin borçlar bitince başını dinlersin inş bebişinle ttatlım
iyi nazcım fena değilmerhaba kızlar nasılsınız.
radycim yüşa hazretlerine gidiyorsunda bana neden haber etmiyorsun
çok yakın mesafeler kısada olsa görüşürdük bacım nese birdahakine aklında olsun
anadolu kavağına çok yakın oturuyoruz benimde aklımda ramazanda gideceğiz bir gün.
çilekcim nasılsın canım iyi oldunmu biraz bende aynıyım bulantı geçmiyor
geçmicekde sanırım ne yapalım elimizden gelen bişiy yok nane şekerine devam çok işe yarıyor.a.sa.s
hoşgeldin bebekecemevet canım eşim 15 haziranda çıktı . artık bizimle birlikte allah bir daha yaşatmasın . sebep olanlarıda allaha bıraktım . çok zor 6 ay gecirdim. eşim bebeğimizi 3 aylık olunca görebildi.
allahım kimselere yaşatmasın
vaayyyy bu iş tahminimden de iyi ilerliyor nehirimm :lepi:
babanlar sormuştur nasıl geçtiğini, konuşulmuştur mutlaka
bi yorum yaptılar mı
evet canım öyle iştee :1ninca: