lotusum yok başka kimsede gece bekçiligi yapmiyo galiba
yettim esracımmmmmm

canım hala gece bekcısıyım ama artık topıcte degıl evde :1hug:nbr ıyımısım??????????a.s.
valla canlara.s. uyku buyuk nımetmıs kıymetını bılın bence.....benımkıler bı turlu uyutmuyolar benı mutlaka bırı ayakta oluyor cunku

:ecrin_bebek:hamdolsun ama bır bakısları bıle herseyı unutturuyoropuyorumnanaktan.....
denefım nbr canım ev hanımlıgı nasıl gdıyor bacım alıştınmı??????gercı senın kosturman bıtmez ama bıraz dınlenır tedavıye oyle baslarsın ınsallah canımhihoyyyt
nevınım ev ısı gonlune gore olur ınsallah canım .....keyıfsızlık ramazan rehavetıdır umarım baska bısey yokturŞeniz
nehır guzel hbrler beklıyorum ona gore e mı canımalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt
radyolojım nbr canım grusemıyoruz guzelım ya hersey yolunda mı????opuyorumnanaktan
mumum masallah bacım hakkını verıyorsun ramazanın.....ALLAH kabul etsın gulum:Saruboceq::Saruboceq:
pınkım nbr?ıyı hbrler beklıyorum canımcımopuyorumnanaktan:Saruboceq:
kelebegım tedavı ne asamada canım lucrın bıttımı??fınale az kaldı ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:
gulyuzum mısafırlerle cok yorulma kendıne bak sen canım cok halsız kalıyorsun sonra:1hug:
bebekecem yenıden hosgeldın canımvereliniortakopuyorum senıde melek nazı daŞeniz
cılekım,nazım berrınım nasıl gdıyor hamıslık:CüvCüv:h:CüvCüv:ersey yolundamı??????berrın epey yaklastı canım dogum dımı???hala cınsıyetını ogrenemedınmı bacımkız yoksa sen bılıyosun da bızden mı saklıyosunyerimsenibenvalla dogumuna gelır kendımız goruruz ona goresırnaşık şey:roflol:
myhopem,alhanım,svetım nbr????gaz sorununuz varmı canlar????bız suruyle ılac denedık hala var gaza ıyı gelen ılac de kabız yapıyor nolcek bılmıyorum ya cok uzgunum bebıslerım cok huzursuzlanıyorlar:çok üzgünüm::1no2::çok üzgünüm:
canlarım bebıs aglıyor kacmam gerek.....yazmayı unuttugum dost varsa affola yorgunluguma verın mirmirmirmirsızı sevıyorumkaydirigubbakcemile5