geleceğin kayınvalidesi ben, korkuyorum ?

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.653
198
sitede kayınvalidem şöyle yaptı böyle yaptı diye BDV de bir çok konu gördüm.oğlunu niye bu kadar arıyor,ne konuşuyorlar,çok istiyorsa alsın yanına vs vs...
benimde kayınvalidemle çok sorunum oldu bazen dayanamadım patladım hem eşimle hem onunla kavga ettim.kendisini dünyanın merkezi olarak düşünür,hep kendi haklı yalnızca kendi doğru bilir ama 2 erkek çocuk annesi olarak hep empati yapmaya çalıştım.
ya ileride bende de BDV de bahsederlerse
bir oğlum daha yaşına girmedi ama ileride ben nasıl kayınvalide olacam merak ediyorum.
iyi kaynana nasıl olunur ?

En basitinden kendi yaşadıklarını gelinine Yaşatma. Bazıları neden bilmem oda çeksin der gibi.neyse aynen benimde oğlum var daha küçücük ama kimseyle paylasamiyorum.ilerde napcaz bakalım birini alıp gittiginde.ben şahsen iyi bi kaynana olcagimi düşünüyorum. Kendim olcam guzellikle basaricam herseyi kusurlari hoş gorucem.dogruyu sert bi sekilde degil hoslukla anlaticam.ve kaynana lık degilde arkadaş gibi olmaya calscam.Allah herkese hayırlı sadık evlatlar versin.biz onlarin bu kdr üstüne düşüyoruz paylasamiyorz baklm onlar büyüyünce nasıl olcaklar bize

heh işte tam olarak bende öyle düşünüyorum.kayınvalidelere sorsak onlarda belki kendileri iyi biz kötüyüz diye düşünüyorlar.
canımın içi oğluşlarım ben nasıl dayanırım görüşmemeye.
Allah iyi evlilik ve gelin nasip etsin :)

Valla canim benimde iki oğlum var öyle ananla uzun uzun telde konuşma bilmemne diyen geline cektiririm net

ha her izin gunlerinde bana gelsin manti acsin istemem sanmıyorum fazla hayatlarina karışmam ama eften puften yok biyik al defi yok tatile yanina gitmem diyen türden olursa açsın yazsin istedigi yere şikayet serbest yani

ha ama ben öyle dedi böyle yaptiyi ogullarima yansitmam bir derdim varsa onla cozerim oda benle konussun isterim oglum arada kalmasin

velhasil herkes haddini bilirse (bende o da ) mutlu mesut yaşar gideriz

Yani karşımızdakinin davranışlarına göre işte. Nabza göre şerbet
tabi bide unutmamak lazım sonucta oglumuza bize emanet edilmiş

bu kadar düşkün olduğumuz oğluşlar gün gelecek aman anneee diyecek.büyük demeye başladı zaten.o ergen oluyor beni telaş aldı kızlarla görüşecem diye beni şimdiden ikinci plana attıııı .....

Evett ya Ne tuhaf ama suan esimiz icin biz aynisini kaynanamza yapmisiz.iyi hoş .ama yarın aynisi bizde olcak o üstüne titredigimiz bizi belki çoğu zaman ikinci plana aticak off

Bazi gelinler kotudur, bazi kaynanalar kotudur.. Allah insani iyilerle karsilastirsin...

erkek annesi olmak zor.kızlar hep annelerinin yanında bizim kocamızdan istediğimizi gelin de oğlumdan isteyecek.
offf bak şimdi sıkıntı bastı yine

bu resmi yeni gördüm , doğru galiba

Sonra da kızı olacağını duyup üzülenler buraya yazar.
Allah hayırlı evlat versin öncelikle ama burada yazılanları okudukça ürperti geliyor.oğlum evlenene kadar benim
Bunu anladım

Suç hep kaynanalardaymış gibi gösteriliyor ama bazen biz gelinlerde saçmalayabiliyoruz. O kadar eften püften şeylere takıyoruz ki bazen şşaşırıyorum. E bizim gelinlerde böylr takılırsa basit şeylere olduk mu sana kötü kaynana :) rabbim evladında gelininde hayırlısını versin

Ben oğluşum oğluşum diye büyütüyorum .
Kayınvalide oğluşum dese gelin olarak dedikodu yapıyoruz .haklılar söylemekte ama hani çok karışmasalar ev içine yoksa başka derdim yok . Sayılır

Bugüne kadar okuduğum KV sorunlarına bakıyorum da neden para vermedi "desteklemedi" benim anneciğim neler yaptı gibi cümleler..Demekki kız anneleri melek erkek anneleri cadı Nefret ediyorum sürekli oğlunu arıyor demiş birisi.Bu kişilerinde kendi oğlu var.Hiç empati yapmıyorlar .
Nasıl KV olurum merak ediyordum konuyu açtığımda şimdi karar verdim, oğlunun mutluluğunu isteyen bir KV olacağım

daha bebegim yok evliyim bu yazıyı okuyunca bir suçluluk duygusu yüklendi yüreğimeee çünkü eşimi çok kıskanıyorummmm annesinden

daha bebegim yok evliyim bu yazıyı okuyunca bir suçluluk duygusu yüklendi yüreğimeee çünkü eşimi çok kıskanıyorummmm annesinden

annelerde çocuklarını kıskanıyor daha çok özlüyor kolay değil.
ben oğullarımı çok seviyorum şimdi ama evlenince hiç mi aramayacağım
biz kıskanıp çekişelim kocalarda bir elleri yağda bir elleri balda hem anneye hem karısına nazlanıp dursun

ayy ama benim kayınvalideye azıcık güldünmü 3 ay bizde kalıyo mecburiyetten suratsız oluyorum eşimi dolduruyo falan en iisi böle yapmak o yüzden çok konusunlar istemiyorum en ufak örnek yok efendim yeni yılda saat 12 yi geççince aramammışım çok üzülmüş öle şeyler ertesi gün aradık çünkü eglencedeydik ama bir trip bir tirip öle oluncaaa bende sevemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…