Gelecek kaygısı

galenia

matru$ka
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
2.466
754
363
Aslında sevinmeliyim bu habere.. az önce test yaptım çok Silikte olsa hamile olduğumu gördüm. sevinemedim bile,oysa çok istiyorduk bi bebek sahibi olmayı..
normalde hastanede çalışıyordum, hemşireyim fakat evlenince bıraktım eşimin işine yöneldim.
kendisi kuaför, bu dönemde malum heryer kapalı şimdi tek derdim eğer gerçekten hamileysem henüz hcg yaptırmadım bu bebeğe nasıl bi gelecek sağlayabiliriz iş yok pandemi ne kadar sürecek belli değil.. :( zamanlama olarak Allah nasip etti şükürler olsun ama ya paramız olmazsa nasıl bakarız şimdiden bunu düşünmeye başladım

Sağlikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim. İnanin herkesde benzer korkular var ama allah büyüktür ne zor günlerden geçti bizim milletimiz. Evet hemen gçmicek bu meret, bir iki sene bazi seylere dikkat ederek yasayacağiz ama güzel günleri göreceğiz. Siz dua edin sadaka verin. Rizki veren de allahtir.

Tüm dünyada var bu kaygı,bizde doğmuş çocuklarımız için endişeleniyoruz. Hikayedeki tek üzücü nokta işinizi bırakmanız ki bence kutsal bir iş. Kutsallığını geçtim bireysel özgürlük ve refah katacaktı. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Öncelikle tebrik ederim seni. Rabbim nasip etmiş rızkını da verecektir. Bitecek bu salgın kalbini ferah tut lütfen

Hayirli olsun tabi su anda cocuk sahibi olmak her yonden zor. Evden ek is yapmayi deneyebilirsiniz

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebek.

Ekonominin temel kurallarından biridir yumurtaları farklı sepetlere dağıtmak. Paranız varsa aynı yatırım aracına ya da aynı işe yatırmamalısınız. Ayrı iş yapma imkanlarınız varsa aile bireyleriyle aynı işi yapmamalısınız. Böylece büyük kayıplardan kaçınabilirsiniz. Bundan sonrası için ders niteliğinde bilgi olsun bu size.

Sağlikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim. İnanin herkesde benzer korkular var ama allah büyüktür ne zor günlerden geçti bizim milletimiz. Evet hemen gçmicek bu meret, bir iki sene bazi seylere dikkat ederek yasayacağiz ama güzel günleri göreceğiz. Siz dua edin sadaka verin. Rizki veren de allahtir.
Şu mesajı okudum ya inanın içim rahatladı belki iyi şeyler duymaya ihtiyacım vardı sabaha kadar uyumadım acaba mı diye sonra yapınca da eşime bile söylemeden buraya yazdım inşallah bugünler de geçecek herkes benzer sıkıntı ve endişeleri yaşıyordur diye yazdım aslında teşekkürler 🙏🏻

Tüm dünyada var bu kaygı,bizde doğmuş çocuklarımız için endişeleniyoruz. Hikayedeki tek üzücü nokta işinizi bırakmanız ki bence kutsal bir iş. Kutsallığını geçtim bireysel özgürlük ve refah katacaktı. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Bırakmamın sebebi Diyarbakır’a atanmış olmamdı eşim Bursa’da kalacaktı ben orda düzen bozulsun istemedim bugünler de daha da iyi anlıyorum ne kadar kutsal olduğunu ben ebe hemşireydim şimdi sadece doğumlara gidiyorum dışarıdan sürekli izole durumdayım zaten endişelerim bi kat daha fazla o yüzden

Ayy allah bağışlasın
Bebiş kismetiyle gelir derler :anneadayı:
Inşallah her şey düzelir :KK200:

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebek.

Ekonominin temel kurallarından biridir yumurtaları farklı sepetlere dağıtmak. Paranız varsa aynı yatırım aracına ya da aynı işe yatırmamalısınız. Ayrı iş yapma imkanlarınız varsa aile bireyleriyle aynı işi yapmamalısınız. Böylece büyük kayıplardan kaçınabilirsiniz. Bundan sonrası için ders niteliğinde bilgi olsun bu size.
Eşim yeni iş yerini büyütmüştü pandemi öncesi ve bana da alan bırakmıştı dermapen ve enjeksiyonla ilgili kısımları ben onun dışında zaten bi kaç özel hastaneyle anlaşmalıydım doğum olunca çağırıyorlar gidiyordum doktor yanında ebe hemşire olarak ama şuan izole durumum var ve çıkmıyorum maalesef yarın ne olacağımız belli değil bilemezdik böyle olunacağını..

Hayırlı olsun bebeğiniz rızkı veren Allahtır ama sizinden önünüzde 8 ay var bunu iyi değerlendirin. yeniden hemsirelige dönebilirsiniz bunun için uğraşın bence.

Yani kimse böyle olacağını bilemezdi. İşyeri sahibi herkes sıkıntıda. Umarım bir an önce biter gider bu virüs belası.

Freelance ebelik yaptığım hastane var demişsiniz, onlarla tam zamanlı çalışma için konuşsanız? Sabit geliriniz olursa stresiniz biter gider en azından.

Karantina bitince zaten kuaförlere hücum olacak 😂😂😂 Şimdi sıkıntı yaşayıp karantinadan sonra para içinde yüzüceksiniz içinizi ferah tutun😊

Cumhurbaşkanı bayramdan sonra yasakların yavaş yavaş kalkacağını söylüyor. Eşiniz de belli önlemler alarak iş yerini tekrar açar. yani inşallah 1 ay sonra tam normale dönemesek de iş yerleri kısıtlı da olsa açılacak.Çok sıkıntı yapmayıp 1 ay daha idare etmekten başka çare görünmüyor.
bu arada hamileliğiniz de hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun inşallah

Back
X