• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecek korkusu ve 657

Doktor fazlası vermeye başlayınca olur zaten az kaldı şu an açık var ondan ileride zorunlu hizmet de kalkar tam tersi sınav gelir de diğer devlet memurları için de sıkıntı

Sen isini iyi yaparsan her yerde sivrilirsin merak etme. Doktorluk belki cok el ustunde olmaz ama hicbir zaman aç acikta kalmazsin belli bir standartin altina dusmezsin.madem bu kadar gelecek kaygin var, bir sekilde uzman olmaya bak. Isini iyi yapan bir kadin dogum uzmani,bir dahiliyeci, bir dermatolog her zaman tercih edilir.

Sınav ve performans gözmnüne alınmadı müdür ve yardımcıların görevlendirilmelerinde. İnternet Üzerinden puan verildi.Şube müdürleri kimlik numaraları ile sisteme girip puan verdiler
.Acayip torpiller döndü.Mesela köyden sınıf öğretmeni merkeze atanacak puanı yok.Hemen müdür yardımcısı olarak görevlendirdiler merkeze.2-3 ay sonra istifa edip bulunduğu okulda öğretmen olarak çalışmaya devam etti.Dolayısıyla Merkeze atanmış oldu.

şakamısın sen ülkede korkunç bir doktor açığı var ne işsizliği ne gelecek korkusu bırakta memur olamama memurluğun kaldırılması korkusunu 3 kuruşa çalışan memurlarımız ya da işsiz binlerce üniversite mezunu işsizlikten bunalımlarda olan gençlerimiz düşünsün bu kadar aç gözlü olma doktor sana heryerde iş heryerde para var

şakamısın sen ülkede korkunç bir doktor açığı var ne işsizliği ne gelecek korkusu bırakta memur olamama memurluğun kaldırılması korkusunu 3 kuruşa çalışan memurlarımız ya da işsiz binlerce üniversite mezunu işsizlikten bunalımlarda olan gençlerimiz düşünsün bu kadar aç gözlü olma doktor sana heryerde iş heryerde para var
Asla aç gözlü olmadım şu an tıp fakultelerinin kontenjanı giderek artıyor 6-7 yıla doktor fazlası vermeye başlıcaz her şey pembe değil gerçekçi bir insanım özeller o kadar düşük ücret veriyor ki sen çalışmazsan başkası daha aşağısına çalışır modundalar

Tek tip memurluk geliyor. Memuriyet kalkmıyor bilgi kirliliği yaratmayın. İşci memur ayrımı kalkıyor. Memurun ise iade sureci degisiyor falan. Ayrıca bu bir tasarı, bugün cikti desek 2 yıl sürer. Stksi var mahkemesi var süreç uzun

Bu yasaya da ayrıca k.çımla güldüm Türkan Saylan gibi bir azizeyi bile bu g.tten uydurma paralel yapı örgüt kurma iddialarıyla hapse atmamışlar mıydı? G.tten uydurma paralel yapıyı yasa yapmışlar:KK70::KK70::KK70::KK70:

uc kurusa calisan memurda biz oluyoruz galiba

Tek tip memurluk geliyor. Memuriyet kalkmıyor bilgi kirliliği yaratmayın. İşci memur ayrımı kalkıyor. Memurun ise iade sureci degisiyor falan. Ayrıca bu bir tasarı, bugün cikti desek 2 yıl sürer. Stksi var mahkemesi var süreç uzun
Haberi paylaştım bilgi kirliliği yaratmadım kendim uydurmuyorum

Asla aç gözlü olmadım şu an tıp fakultelerinin kontenjanı giderek artıyor 6-7 yıla doktor fazlası vermeye başlıcaz her şey pembe değil gerçekçi bir insanım özeller o kadar düşük ücret veriyor ki sen çalışmazsan başkası daha aşağısına çalışır modundalar

Doktor fazlasını öğretmen yapacaklarmış bakan mı ne demişti.

en az 15 sene doktor açığı devam eder bu sektörden çok arkadaşım var ve özellerde de türkiye şartlarına göre ne kadar yüksek maaş aldıklarını da çok iyi biliyorum ama tıp okumak zordur o yüzden fazlasıyla hakkediyorlar bu ücretleri o konu başka

Inanin torpilim olsa bile yaptirmaya korkarim aldiğım kul haklarından ya benden ve çocuklarımdan çıkarsa bir gün diye korkarım

Hanımlar korkacak bir şey yok.
Bu değişiklik devlet içindeki paralel yapı elemanlarını ve terör destekçilerini temizlemek için yapılıyor.
Şayet bir terör örgütüne bağlı ya da sempatizan değilseniz
Paralel yapınınnherhangi bir koluna dahil değilseniz
Devlet ve o devleti yönetenlerle alakalı ileri geri konuşmuyorsanız (ki devlet memuruna bu şeyler hali hazırda yasaktır zaten) korkmanıza gerek yok.

Islerine gelmeyen kisileri cikartip yerine kendi gibi düsünenleri alacaklar. Gizli tanik var diye bir sürü sucsuz insani hapse tiktilar. Is ortaya cikti ve kandirildik dediler. Delillerin hepsi uydurulmustu hatirlarsaniz. Hakkinizda ihbar var deyip sorusturma acacaklar, 2-3 gizli ihbarci yaratacaklar. KPSS sinav sorularini sizdirmaya gerek kalmiyor artik. Ortada sinav sonucu gibi somut bir gercek olmayacak onun yerine önceden isimleri belli olanlar göstermelik mülakata girecek ve ise yerlestirilecek. Benim anladigim bu, umarim yanilirim. Ben memur degilim hatta olma ihtimalim bile yok disarda yasiyorum , ailemde memur yok.

Merhaba ben yeni mezun doktorum yakında zorunlu hizmette atandığım hastaneye başlayacağım.Ama devlet memuriyeti kalkacağını öğrendiğimden beri çok huzursuz ve mutsuzum.Artık istenmeyen kişiler rahatlıkla işten çıkarılacak. Tıpta uzmanlık sınavı da halen açıklanmadı.Almanya da doktorluk yapabilmek kolaylaştı orada doktor açığı olduğu için.Almanca öğrenip sınavı geçersem gidebiliyorum Almanca kursuna yazılıcam diyorum uzmanlık için herhangi bir yeri yazayım kursa gideyim bir yandan kafam çok karışık

Devlet memuriyeti kalksa da siz çok sıkıntı yaşamazsınız bence. Boşuna endişeleniyorsunuz. Siz doktorsunuz işsizlik gibi bir probleminiz olamaz ki...Sağlık personeline her zaman ihtiyaç var. atılsanız diyelim özel hastanelerde görev alabilirsiniz. Ayrıca daha ortada bir şey yok kalkacak diye.Zaten şu anda biri memuriyetten atmak istenilse atılır yani o kadar zor değil.

Inanin torpilim olsa bile yaptirmaya korkarim aldiğım kul haklarından ya benden ve çocuklarımdan çıkarsa bir gün diye korkarım

Niye yurtdışında çalışıyorsun diyorlar bana, bir sebebi de bu pis işlere girmek istememem. İkinci sebebi de adam gibi iş yapılmaması, teknoloji üretilmemesi. Neyse.

Her kafadan bir ses çıkıyor.
eLmayRa eLmayRa nın da dediği gibi resmi gazete okumanız gerekiyor, ulusal gazeteler her şeyi kendilerine göre yontarlar.
Memurluğun kalkması değil çalışanların tek tip kadroda bulunması, performans sisteminin getirilmesi (ki bunu canı gönülden istiyorum gerçi o zaman da bana yapacak iş bırakmazlar), terör, devlet düşmanlığı vs gibi aktivitelerde bulunan personelin kurımlardan temizlenmesi söz konusu.
Hem memur sıfatının ortadan kaldırılması içşn anayasa değişikliği gerekir. Bu bahsedilen şeyler de 2 günde olmaz yıllarrr yıllar alır.

Back
X