Gelecek

Kalben_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
82
19
88
29
3 yıllık ilişkim var.Ayrı sehirlerde yasıyoruz.Ikimizde aynı bölümden mezunuz.Ben yeni mezun oldum o geçen sene.Askerlik yaptı ve suan kendine yasadigi sehrin disinda tanıdık aracılığıyla is buldu daha baslamadı.Biz seneye yazın evlilik düşünüyoruz.Ben ilişkinin en başından beri bulunduğum şehirden başka yerde yaşamak istemiyorum diye belirtmiştim ve her seferinde de bunu dile getiriyorum.Ama erkek arkadaşım benim yaşadığım şehir dışında her yerden is baktı.Eger zamanı gelince yaşamamız gerekirse yaşarız lafından başka bişey demiyo bana.Ve beni yaşadığım şehirden uzaklaştırmak için elinden geleni yapıyo.Belki bencilce düşünüyorsunuz diyebilirsiniz ama ben büyük şehirde yaşıyorum o büyük şehirde yaşamıyor.Benim yaşadığım şehirde is imkanları çok fazla bizim meslegimiz için ve ben elimizde böyle bi yer varken başka şehire gitmek istemiyorum.Eger yaşadığı şehirde is bulsa yine gidicem peşinden ama zaten düzenini değiştirip yine bilmediği bir şehire gidicek ve buraya gel dememe rağmen yaşadığım şehirle alakali hiç bir girişimde bulunmuyor.Ve üstelik suan çalışacağı yerin benim yaşadığım yerde de acentası var.Defalarca konuşmamıza rağmen fikrini değiştirmiyor.Ben de bir kız olarak eğer bi imkan varsa bulunduğum şehirden uzaklaşmak istemiyorum.Mecbur olsak giderim ama suan önümüzde burayla alakali imkan ve seçenek çok fazla.Ben ne yapmaliyim nasıl davranmaliyim ben mi yanlış düşünüyorum o mu yanlış düşünüyo.Bunlar icin erken mi.Benim canımı sıkan benim bulunduğum şehir dışında her yerden is arayip benim istediğim şehirle alakali hiç bir girişimde olmaması.

soruyor musun peki en başından beri söyle söylemişken neden inatla başka şehirlere bakıyosun diye.? muhtemelen erkeklik gururuna yediremiyodur kadının olduğu şehre gitmeyi.
Çok sordum ben gelmem demiyorum.Zamani gelince gerekirse gelirim diyo.Ama suan ise giricez ikimizin çıkması işten o kadar basit olmaz.En azından o benden önce is buldu ve yaşadığım yer de varsa acentası gelsin istiyorum burda hayatımızı kuralım istiyorum ama onda hiç böyle bir çaba yok

Ben evliliğe hazır hissetmedigim halde o yanımda diye taşın altına elimi sokup evlenirim o yanımda olursa üstesinden gelirim diyorum ama o benim için şehir bile değiştiremiyo

Büyük şehirde yaşamak daha zor çünkü hayat daha pahalı ev kirası, geçim, ulaşım.. Orada yaşamak istememesine çok da şaşırmıyorum açıkçası ben. Şuan bulunduğu yerde daha rahat para biriktirebilir. Belki de seninle evlenene kadar birikim yapmak istiyordur.

Is
İş bulduğu yer de büyük şehir.Herseyi geçtim İstanbul a gitmeye bile razi.

Ben evliliğe hazır hissetmedigim halde o yanımda diye taşın altına elimi sokup evlenirim o yanımda olursa üstesinden gelirim diyorum ama o benim için şehir bile değiştiremiyo
Açıkçası adama da kızmamak gerek.
Şehir değişikliği,yerleşim yeri değişikliği kolay değildir.
Aynı şehrin içinde bile semt değiştirince insan bir yabancılıyor.
Çok ısrar etmemelisin,belki de senin bulunduğun şehri sevmiyor/istemiyor/tercih etmiyor.

Is

İş bulduğu yer de büyük şehir.Herseyi geçtim İstanbul a gitmeye bile razi.
O zaman ailenizle çok içli dışlı olmak istemiyordur. Benimde eski erkek arkadaşım ailemi tanımadığı halde. Valla ben ne bu şehirde ne senin şehrinde yaşamak istemem. Çünkü rahat olamam ne sana ne bana karışılmasını istemem diyordu.

Benim yaşadığım şehire de gelsek ailemle içli dişli olmayiz çünkü farklı ilcelerde yaşayacağız

zamanı gelince bakarsın o zaman, sen bulunduğun şehirde işe girmeye bak.

Benim yaşadığım şehire de gelsek ailemle içli dişli olmayiz çünkü farklı ilcelerde yaşayacağız
Yinede yakınlığı takıyor olabilir. Ayrıca onun yaşadığı şehirde büyük şehir ise öyle demiştiniz oradada iş imkanları çoktur. Sizinkinin daha çok iş imkanı olması neyi değiştirir ki. Siz de orada iş bulabilirseniz pekala.

Bir çok kadın ailesiyle dip dibe yaşamaktan, çıkabilecek sorunlardan korktuğu için erkeğin memleketine yerleşmek de istemiyor. Sizin adayda da bu tip bir durum olabilir.

Aslında en mantiklisini yapıyor. Ailelerin olmadığı şehirde yaşamak her zaman daha huzurlu olur. İsterse dünya iyisi olsun, mutlaka bir sorun çıkıyor. Bence sen bir düşün baska bir şehre yerleşmeyi.

Hayır o yaşadığı şehirden başka bir yerde is buldu ve is bulduğu yer büyük şehir.yani zaten düzenini değiştiriyor bende benim yanıma gelsin istiyorum başka yerde calismaktansa

Hayır o yaşadığı şehirden başka bir yerde is buldu ve is bulduğu yer büyük şehir.yani zaten düzenini değiştiriyor bende benim yanıma gelsin istiyorum başka yerde calismaktansa
İş bulduğu şehrin büyük şehir olduğundan bahsettim bende. İstemiyor demekki bu kadar niye inat ediyorsunuz ki. Sonuçta ailemin yanına gelceksin illa dememiş. Çok ısrarcısınız sanki. Bu durumu çok fazla uzatmayın zamana bırakın derim. Yoksa bitme noktasına gelebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…