geleceksin bebeğim inanıyorum....

sarxixmelekA&B

ÇAĞAN EGEM
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
985
1
96
Manisa
merhaba kızlar sürekli yazıları okusamda pek yazamıyordum.bende tüp bebek tedavisindeyim uzun protokoldü.haplar bitti bir haftadır lucrin vuruluyorum.adetten sonra iğneler değişecvek sanıyorum.oldukça umutluyum.umudumu hiç yitirmedim.hiç olumsuz düşünmüyorum.kendimi motive ediyorum.ve bebeğim bana gelecek biliyorum..:Saruboceq:

allah yolunu açık etsin rabbim yüzünü gülüdrüsün arkadaşım...herşey yolunda gider sağlıkla bebeğini alırsın kucağına inşallah...

inşallah sarımelek gelir bebeğin sağlıkla kucağına. hiç bozma hep böyle devam et. tedavide hepimizi inişli çıkışlı duygularla gidiyor ama hep sağlam durup pozitif düşünmek gerekiyor. kötü ve olumsuz düşüncelerin hiçbir yararı yok tam tersine tüm tedaviye ve bebeklerimize zararı var.

inşallah sağlıkla tedavini tamamlar 9 ay sonra da bebeğini kucağını alırsın.... :Saruboceq:

Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Tedaviniz sağlıkla güzel,mutlu haberlerle tamamına ersin inşallah...

Rabbim gönlünüzdeki güzellikleri hayırlısıyla nasip etsin:)))

allah herkesin gönlüne göre versin.bu şekilde aramak zor.ama her işte bir hayır vardır.test gününü bekleyen arkadaşlar umarım sonuçlarınız iyi olacak bize umut olacaksınız

canım doktorlara bakarsan bu dönemin sonucunu değiştirmek besleme ile mümkün değil diyorlar ama bence mutlaka yenen içilen şeylerin faydası var. bildiklerimden hızlıca yazayım birkaç tanesini.
yumurta kalitesini ve sayısını arttırmak için okuduklarım ve kısmen uyguladıklarımdan,
arı sütü+bal+polen karışımı
bal+çörek otu + tarçın karışımı
kuru incir
bol protein ağırlıklı beslenme (et, balık, yumurta vb.)
bol bol su tüketimi.....

transferden 1-2 gün önce başlayacak şekilde taze ananas yemek bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş. transferden sonra 5-6 gün daha yiyebilirsin. her gün sabah aç karna 1 ananasın 4te biri yada 5te biri gibi.

transfer sonrasında hücre gelişiminin sağlıklı olması içinde yine protein önemli bir yapı taşı.

bildiklerim bunlar umarım işine yarar.

haklısın.zaten o kadar sakinimki.olumlu düşünüyorum olacağına inanıyorum allahın izni ile.çok sakin old.için acaba bir gariplik mi var bende diyorum...

Back
X