• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceksin biliyorum bebeğim

nurcan306

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
7.145
6
0
İstanbul

Uploaded with ImageShack.us

eski topiğimizde iyi ve kötü bir sürsürü günümüz oldu bu her geçen gün bizleri birbirimize daha çok bağladı
yeter, ayşe, umudumsun, nazemir, ceylin, (cici annemiz ve süslü kızı ) herzaman_seninle, hilbay, sonece, pembe_86, pearlflower, derin,
ve aramıza sonradan katılan ama başından beri bizimleymiş gibi olan twety25, nesleyy, beren660, pınar1202, mayflowers
hepinize şimdiye kadar topiğimize kattığınız güzelliklerden dolayı çooook teşekkür ediyorum inşallah yeni topiğimiz hepimize şans getirsin ve bu güzel kardeşliğimiz hiç bozulmasın
inşallah bu topikte bütün arkadaşlarıma hamileyim yazmak herzaman seninle ve banada bebeğimizi sağ sağlim duğurduk yazmak nasip olsun
sizleri seviyorum topiğimiz hayırlara vesile olsun her gelene uğur getirsin

Son düzenleme:
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
8-)hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)nurcan
12-)derin
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)ceylin
16-)beren660
17-)mayflowers
18-)asli_1981 şuan liste dışı

kızlar NURCAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim kızımı sağ sağlim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah

umudumsun
nurcan---------------------okudu
pinar1202
ceylin
pearlflover
yeter-------------------okudu
beren660
herzaman_seninle-----okudu
ayşe
neslyy
tweety25
pembe_86
nazemir------------------okudu
derin
son_ece
mayflowers
hilbay

4 adet boş

[ımg]http://img571.imageshack.us/img571/9366/besmelelogo21.th.jpg[/ımg]

uploaded with ımageshack.us

eski topiğimizde iyi ve kötü bir sürsürü günümüz oldu bu her geçen gün bizleri birbirimize daha çok bağladı
yeter, ayşe, umudumsun, nazemir, (cici annemiz ve süslü kızı ) herzaman_seninle, hilbay, sonece, pembe_86, pearlflower, derin,
ve aramıza sonradan katılan ama başından beri bizimleymiş gibi olan twety25, nesleyy, beren660, pınar1202, mayflowers
hepinize şimdiye kadar topiğimize kattığınız güzelliklerden dolayı çooook teşekkür ediyorum inşallah yeni topiğimiz hepimize şans getirsin ve bu güzel kardeşliğimiz hiç bozulmasın
inşallah bu topikte bütün arkadaşlarıma hamileyim yazmak herzaman seninle ve banada bebeğimizi sağ sağlim duğurduk yazmak nasip olsun
sizleri seviyorum topiğimiz hayırlara vesile olsun her gelene uğur getirsin

amin...hayırlı haberlerimizi vereceğimiz bir topik olsun inşallah..

besmele ile baslayalim..topigimiz hayirli ugurlu olsun insallah..dilerim bir daha olumsuzluk hicc bizi bulmasin....buraya hepimizi hamisim diye yazabilelim insallah...

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16::16::16::16: seviyorummm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :21::21::21::21::21::21: ilk mesajı bu olsunnnnnnnnnnnn yol arkadaşlarımmmmmmmmmmmmm:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

Ben de geldiiiim... Allah bizi bu dertle birleştirdi, dostluğumuzu mutlulukla perçinlesin, bizi bir daha hiiiiç ayırmasın inşallah..

[:kkk:kk nin en eskilerinde çok karamasar:14: sıkıntılarla dolu hayatını burada kızlara en çok yasıtannn:59: hep ağlayıp zırlayan:43: bunalrı yaparkende en çok buradaki kızları rahatsız edenn:14: ama bazanda (pozitif olduğunuda )buradakilere yol göstermeye nacizane çalışann:10: ANNE OLMAYI HER ŞEYDEN ÇOK İSTEYEN:49::emir_bebek: yeterrrrrr yani ben :71:yeni topiğimiz hayırlı uğurğlu olsunn:9: en çok beklediğimzi ihtayacımız olana kavuştuğumuzda burada paylamayı nasip etsin rabbimmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tabikiiiiiiiiiiiiiiisizi seviyorum iyiki yolumuz kesişmişşşş iyiki szileri tanımışımmmm:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
SIZE="3"][/SIZE]

yeni topigimiz hayırlı ugurlu veeeeee bol bol bebişli olsun inşallah :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: eskiye veda edemedim bari yeniye hoşgeldin deyim :1: :1: :1:
nurcan senin duayı okudum allah meleğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin :71: :71: :71::71: :71: :71: :71: :71:

amin...hayırlı haberlerimizi vereceğimiz bir topik olsun inşallah..

canım eski topikte sormuşsun ya sen nerdesin diye ben bursadayım ama bir sonraki tedavimi burda olmayı düşünmüyorum istanbul, ankara izmir neresi iyiyse oraya giderim...
eveeet kuzular tavsiyeler gelsiiin...

[:kkk:kk nin en eskilerinde çok karamasar:14: sıkıntılarla dolu hayatını burada kızlara en çok yasıtannn:59: hep ağlayıp zırlayan:43: bunalrı yaparkende en çok buradaki kızları rahatsız edenn:14: ama bazanda (pozitif olduğunuda )buradakilere yol göstermeye nacizane çalışann:10: ANNE OLMAYI HER ŞEYDEN ÇOK İSTEYEN:49::emir_bebek: yeterrrrrr yani ben :71:yeni topiğimiz hayırlı uğurğlu olsunn:9: en çok beklediğimzi ihtayacımız olana kavuştuğumuzda burada paylamayı nasip etsin rabbimmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tabikiiiiiiiiiiiiiiisizi seviyorum iyiki yolumuz kesişmişşşş iyiki szileri tanımışımmmm:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
SIZE="3"][/SIZE]

Caaaaanııımmmmmm yeteriiimmmmm iyi ki varsın canııımmm:54::54::54::54:

besmele ile baslayalim..topigimiz hayirli ugurlu olsun insallah..dilerim bir daha olumsuzluk hicc bizi bulmasin....buraya hepimizi hamisim diye yazabilelim insallah...
amiiiiiiiiiinnnnn
yeni topige yeni avatar:)))
inşallah yeni topic yeni avatar ide yeni bebişler olacak bu topicde :)))))))
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16::16::16::16: seviyorummm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :21::21::21::21::21::21: ilk mesajı bu olsunnnnnnnnnnnn yol arkadaşlarımmmmmmmmmmmmm:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
hoşgeldiiiiiin bizde seni seviyoruz
Ben de geldiiiim... Allah bizi bu dertle birleştirdi, dostluğumuzu mutlulukla perçinlesin, bizi bir daha hiiiiç ayırmasın inşallah..
amiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
SIZE="3"][/SIZE]
:)))))))))))))))))))))))))
yeni topigimiz hayırlı ugurlu veeeeee bol bol bebişli olsun inşallah :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: eskiye veda edemedim bari yeniye hoşgeldin deyim :1: :1: :1:
nurcan senin duayı okudum allah meleğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin :71: :71: :71::71: :71: :71: :71: :71:
amin canım
Allah kabul etsin hayatım
canım eski topikte sormuşsun ya sen nerdesin diye ben bursadayım ama bir sonraki tedavimi burda olmayı düşünmüyorum istanbul, ankara izmir neresi iyiyse oraya giderim...
eveeet kuzular tavsiyeler gelsiiin...

tabikide bidaha sana orda ddenemek yasak adamgibi biyerde deneyeceksin ve son olacak bebişin kesin gelecek ama bidaha osman yok :57::57::57::57::57::57:

$bebekli_pasta33.webp$imagesCAL6WFMN.webp$bebekli_pasta.webp

bunlarda açılış pastamız olsun haydi kk hatunları afiyet olsun. :54: :54: bol bol bebişli günlere inş. :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Caaaaanııımmmmmm yeteriiimmmmm iyi ki varsın canııımmm:54::54::54::54:

sizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:38::38::38::38::38::38::38:zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:38::38::38::38::38::38::38::38::38:deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:38::38::38::38::38::38::38:

amiiiiiiiiiinnnnn

inşallah yeni topic yeni avatar ide yeni bebişler olacak bu topicde :)))))))

hoşgeldiiiiiin bizde seni seviyoruz

amiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

:)))))))))))))))))))))))))

amin canım
Allah kabul etsin hayatım

tabikide bidaha sana orda ddenemek yasak adamgibi biyerde deneyeceksin ve son olacak bebişin kesin gelecek ama bidaha osman yok :57::57::57::57::57::57:

bilioruuuuummmmmmmmmmmmmmmm biliooooooooooorrrrrrrrrrruuummmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Back
X