• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceksin biliyorum bebeğim

he he gülüm benim ne yanlışı olurmu hiç ben hep diyodum diğer topicde hep kötü haber alıyoz diye :))))
çaylar için sağol canım :)))))))

çaysız gitmez pastalar dedim...benim yazıştığım diğer topikde de aynısı oldu güzel haber olmayınca başka topik açtılar maşallah açıldığının haftası hamile haberinden geçilmedi çok uğurlu geldi..... inşallah bu topikde hayırlı güzel haberlere gebe olsun:49:

çaysız gitmez pastalar dedim...benim yazıştığım diğer topikde de aynısı oldu güzel haber olmayınca başka topik açtılar maşallah açıldığının haftası hamile haberinden geçilmedi çok uğurlu geldi..... inşallah bu topikde hayırlı güzel haberlere gebe olsun:49:

ah ah inşallah hadi bakalım

bende çıkim kızlar yemek yapim kocişe :))))))))) yarında hastaneye gidicem :)))))))))

Gözlerinden okunuyor
Beni seviyorsun
Sözlerin seni ele veriyor
Sen de istiyorsun
Eninde sonunda benim olacaksın
Hadi naz yapma
Sevgiyi, aşkı bende bulacaksın
Yabana atma
Bıktırma, usandırma
Yeter beni kızdırma
Gel artık kollarıma
Gül döktüm yollarına
Gel gündüzle gece olalalım
Gel gökyüzünde yıldız olalım
Seninle mutlu yarınlara koşalım
Gel beraber mesut olalım
Geçmiyor ki sensiz geceler
Rüyalar yetmiyor
İsyan ediyor içimde sevgiler
Sabrım tükeniyor

canım eski topikte sormuşsun ya sen nerdesin diye ben bursadayım ama bir sonraki tedavimi burda olmayı düşünmüyorum istanbul, ankara izmir neresi iyiyse oraya giderim...
eveeet kuzular tavsiyeler gelsiiin...

istanbul'daki isim yapan bütün merkezlere gittim diyebilirim..tavsiye istersen memorial'i,bahçeci'yi ve dr.selman laçin diyebilirim..başarı oranlarını incelersen ona göre daha belirleyici olur senin için..bahçeci'deki ekip alman hastanesinden gelen ekip..memorial'deki ekip ilk tüp bebek denemesini yapan ekiplerden..selman laçin ise bir dr.olarak olarak çok ilgili..

istanbul'daki isim yapan bütün merkezlere gittim diyebilirim..tavsiye istersen memorial'i,bahçeci'yi ve dr.selman laçin diyebilirim..başarı oranlarını incelersen ona göre daha belirleyici olur senin için..bahçeci'deki ekip alman hastanesinden gelen ekip..memorial'deki ekip ilk tüp bebek denemesini yapan ekiplerden..selman laçin ise bir dr.olarak olarak çok ilgili..

burada ismi geçen mrkezlerde dr larda geçekten çok iyi
bencede iyi bir liste hazırlamışsın şeker:16::16::16::16::16::16::16::16:

ben de memorial ve alman ya da amerikan hastanelerini düşünüyorum zaten..
senin sorunun ne? hiç deneme yaptınız mı?

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
8-)hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)nurcan
12-)derin
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)ceylin
16-)beren660
17-)mayflowers
18-)asli_1981 şuan liste dışı

kızlar NURCAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim kızımı sağ sağlim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah

umudumsun
nurcan---------------------okudu
pinar1202
ceylin
pearlflover
yeter-------------------okudu
beren660--------------okudu
herzaman_seninle-----okudu
ayşe
neslyy
tweety25
pembe_86
nazemir------------------okudu
derin
son_ece
mayflowers
hilbay

4 adet boş

topik uğurlu gelir inşallah
selman bey aşırı ilgili hemde çok aşırı:)

he heartık git yani bencede adamcağızı zaten bütüngün tek bıraktın doğumgününde bari şimdi azcık ilgilen

dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ben de geldiiiim... Allah bizi bu dertle birleştirdi, dostluğumuzu mutlulukla perçinlesin, bizi bir daha hiiiiç ayırmasın inşallah..

amin..insallah hayirli ve guzel haberler verebilelim.....gercekten burdaki insanlar gercek dostum...herseyimi paylastim sizinle....ama dert olmasin artik mutlulugu paylasalim insallahhhh

canım eski topikte sormuşsun ya sen nerdesin diye ben bursadayım ama bir sonraki tedavimi burda olmayı düşünmüyorum istanbul, ankara izmir neresi iyiyse oraya giderim...
eveeet kuzular tavsiyeler gelsiiin...

canimmm bencede osmana gitme...bu kadar kisi onda yaptirdiniz ama hic pozitif yok ya..ne bileyim soruisareti olustu kafamda...okmeydani memeorial cok iyi diye duydum; gurgan ve anatolia iyi diye biliyorum

Back
X