• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceksin biliyorum bebeğim

amiiiiiiiiiinnnnn

inşallah yeni topic yeni avatar ide yeni bebişler olacak bu topicde :)))))))

hoşgeldiiiiiin bizde seni seviyoruz

amiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

:)))))))))))))))))))))))))

amin canım
Allah kabul etsin hayatım

tabikide bidaha sana orda ddenemek yasak adamgibi biyerde deneyeceksin ve son olacak bebişin kesin gelecek ama bidaha osman yok :57::57::57::57::57::57:

Eki Görüntüle 183759 Eki Görüntüle 183760 Eki Görüntüle 183758

bunlarda açılış pastamız olsun haydi kk hatunları afiyet olsun. :54: :54: bol bol bebişli günlere inş. :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

işte benim arkadaşlarım yaaaaaaaaaaaaaaa açılışa pastayla gelmişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

tabikide bidaha sana orda ddenemek yasak adamgibi biyerde deneyeceksin ve son olacak bebişin kesin gelecek ama bidaha osman yok :57::57::57::57::57::57:

kız adamda da bir şeytan tüyü var ki... o kadar kızıyorum yine de hep ona gidesim var.. içimden de diyorum gebe kalayım da takibimi yine ona yaptırırım :)))) adamın müptelası oldum:9:

kızlar bunlarda benden sizeeeeeeeeeeeeeeee
$çç.webp$gül.gif$ç4.webp$o.webp$ç1.webp$ç3.webp$çç.gifEki Görüntüle 183761 Eki Görüntüle 183762 Eki Görüntüle 183763

kız adamda da bir şeytan tüyü var ki... o kadar kızıyorum yine de hep ona gidesim var.. içimden de diyorum gebe kalayım da takibimi yine ona yaptırırım :)))) adamın müptelası oldum:9:

aman hamiş kalda bebeğinin muayenesine gidersin ama ben şeytsan tüyümüyü anlamam yoksana osman artık hamiş kalanakadar :b

ay kızının ilk pastası benden olsun inşallahh...
ay inşallah teyzesi senide doğumgünümüzde görmek kısmet olsun pastamız olmasada olur :)))))))))
nurcan sen küçük hanımı bi kuçağına al gerisi kolayy kıyamam .. isim düşündünüz mü ?
canım yağmur nisa demiştik ama sanırım artık değişti öykü nisa oldu tam bilmiyorum bende benim ölen oğluma ben isim koymuştum kızımıza eşim koyacak beni karıştırtmıyo :)))))))) he he

sağol canım:54::54:

pastasız olurmu hiçç bu umutla açılan topiğimizin pastası bir de bebiş haberiyle taçlandırsak ne güzel olur :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :kkk: :kkk: :kkk:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ikiz haberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yazılsın topiğe ilk olarakkkkkkkkkkkk

Uploaded with ImageShack.us

eski topiğimizde iyi ve kötü bir sürsürü günümüz oldu bu her geçen gün bizleri birbirimize daha çok bağladı
yeter, ayşe, umudumsun, nazemir, ceylin, (cici annemiz ve süslü kızı ) herzaman_seninle, hilbay, sonece, pembe_86, pearlflower, derin,
ve aramıza sonradan katılan ama başından beri bizimleymiş gibi olan twety25, nesleyy, beren660, pınar1202, mayflowers
hepinize şimdiye kadar topiğimize kattığınız güzelliklerden dolayı çooook teşekkür ediyorum inşallah yeni topiğimiz hepimize şans getirsin ve bu güzel kardeşliğimiz hiç bozulmasın
inşallah bu topikte bütün arkadaşlarıma hamileyim yazmak herzaman seninle ve banada bebeğimizi sağ sağlim duğurduk yazmak nasip olsun
sizleri seviyorum topiğimiz hayırlara vesile olsun her gelene uğur getirsin

hayırlı olsun yeni topik... benimde aklıma gelmişti yeni topikmi açsak diye ama yanlış anlaşılmaktan korktum...inşallah çok güzel olacak ....çaylar ve kahvelerde benden olsun :68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68:

hayırlı olsun yeni topik... benimde aklıma gelmişti yeni topikmi açsak diye ama yanlış anlaşılmaktan korktum...inşallah çok güzel olacak ....çaylar ve kahvelerde benden olsun :68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68:

he he gülüm benim ne yanlışı olurmu hiç ben hep diyodum diğer topicde hep kötü haber alıyoz diye :))))
çaylar için sağol canım :)))))))

sohbetinize doyum olmuyo oofss hiç çıkasım yook :19: :19: :19: :19: :19: :19: ama yarın misafirlerim gelcek hazırlık yapıyım diyorum akşamdan ... şimdilik çıkıyorum ama tekrar bakarım ben canlar allaha emanet olun hepinizi seviyorumm iiyii ki varsınız :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Back
X