evet canım .esımde varıkosel vardı.amelıyat oncesı 8-9 mılyon cıvarı sperm vardı morfolojı % 2 idi ve hareket ıyıydı ama ılerı % 20 cıvarı toplam hareket % 45 lerdeydı.ama esımın spermlerınde dna hasarı vardı % 42 idi oran.hasar % 35 ten coksa mıkroyla bıle sansımız yoktu.ve ben en cok bundan korkuyordum.sonra amelıyat oldu sayı 20 mılyona yuksel dı morfolojı ve hareket aynı kaldı.hasar da % 29 a dustu.sonra dr. esıme nolvadex dıye bır ılac verdı.cok ucuz 6 tl klomen ın aynısı bır ılac bu.3 ay onu kullandı yanında proxeed plus,omega 3,evicap e vıtamını kullandı.işte boyle canım.esımın fsh 2.79 du sımdı kac oldu bılmıyorum.dr.fsh ı bıraz yukseltıp sperm kalıtesını arttrmaya calısıyordu.cunku dna hasarı demek kalıtesız sperm demektı.şunu da soylıyım 5 mılyon-10 mılyon spermle normal yoldan hamıle kalan cok arakadas var hatta 0 morfolojıyle falan.ama sızınde esınızde sorun vardı sanırım.kaan aydosla ırtıbata gecın.o cok ıyı tedavı uyguluyor.bız teoman cem kadıogluna tedavı olduk .ben cok sıkayetcıydım ılac tedavısı vermıyor dıye.o sadece nolvadexı verdı.ben ayrıyetten proxeed ,omega 3 ve evıcapı aldırdım esıme .cunku kaan aydos onları verıyordu.
erkek ınfertılıtesı bolumunde 2mılyondan 76 mılyona dıye bır topık var orda bızım gıbı umutsuz vakalı cok kısı bu sekılde tedavılerle hamıle kaldı.hatta spermlerınde % 49 hasar olan bır arkadasta 4 negatıf tup denemesınden sonra normal yolla kaldı.emınım sızde kalacaksınız ama oyle ama boyle.kalacaksınız.ıcınız rahat olsun stres yapmayın dıyemem ben de hep vardı ama bu ay cok arastrmadım oncekı aylar gıbı.pcye oyun attım.oynadım.dusunmemıs oldum cok.ve tabı tupbebege gecmenın rahatlıgı vardı cunku mayısta tupe baslıycaktım oyle dusunuyordum.parayı denklemeye calısıyordum kı Rabbim yuzume guldu.benım gıbı herkesın yuzunu guldursun.daha kese ve kalp atısını duymadık cunku 33. gunum bugun ama ınsallah onlarda olur ve darısı en kısa zamanda sıze olur.
cok uzun yazdım yıne