selam kizlar nasilsiniz.....ay valla icimden hic birsey gelmiyo bu aksam...oturup netten film izleyecem bende
ne izlicen kız varmı tavsiye edebileceğin film
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar nasilsiniz.....ay valla icimden hic birsey gelmiyo bu aksam...oturup netten film izleyecem bende
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter derin
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779
kızlar DUYGU arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim sağ sağlim doğum yapmayı ve kızını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
mayflowers-------------okudu
nurcan-----------------okudu
son_ece----------------okudu
derin--------------------okutturuldu
pinar1202--------------okudu
tweety25---------------okudu
hilbay------------------okudu
beren660---------------okudu
pembe_86
gamze2779
3 adet--------boş
nil1971
canım bende okudum biraz geç oluyo benimki ama valla anca fırsat bulabiliyom Allah dualarımızı Kabul etsin
canım bende yapatırdım histersekopi dr korunma falan vermediii
tabiki veririm ben 5 kez histereskopi oldum doktorum bir tür deli :))) gayet kolay ağrısız bir işlem sonrasında bir süre kanaman olur normaldir, histereskopiden sonra korunmana gerek yok hatta benim doktorum özellikle tüp bebek denemesinden hemen önce yaptı ki daha kolay tutunsun.. doktorumun bahsettiği bir çalışmaya göre rahme yapılacak ufak müdahaleler embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş.. laparoskopiye gelince o daha ciddi bir müdahale bir kere küçük de olsa onda kesi var, göbek değilinden ve 3 yerden daha delerek içeri trokar denen cihazlar sokuyorlar bunların ucunda da kamera var ve içerde yapılması gereken operasyonu bunlarla yapıorlar.. histereskopi ile laparoskopinin aynı anda yapılacağını sanmıyorum..
ayse sormayi unuttum simdi ne durumdasin canim sen ? bebekmi istiyosun hayirlisiyla ?
hihihi ne laf ama yaaatabiki veririm ben 5 kez histereskopi oldum doktorum bir tür deli :))) gayet kolay ağrısız bir işlem sonrasında bir süre kanaman olur normaldir, histereskopiden sonra korunmana gerek yok hatta benim doktorum özellikle tüp bebek denemesinden hemen önce yaptı ki daha kolay tutunsun.. doktorumun bahsettiği bir çalışmaya göre rahme yapılacak ufak müdahaleler embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş.. laparoskopiye gelince o daha ciddi bir müdahale bir kere küçük de olsa onda kesi var, göbek değilinden ve 3 yerden daha delerek içeri trokar denen cihazlar sokuyorlar bunların ucunda da kamera var ve içerde yapılması gereken operasyonu bunlarla yapıorlar.. histereskopi ile laparoskopinin aynı anda yapılacağını sanmıyorum..
canım bende okudum biraz geç oluyo benimki ama valla anca fırsat bulabiliyom Allah dualarımızı Kabul etsin
hihihi ne laf ama yaaa
doktorum bir tür deli
cnm çok sğl Allah razı olsun...
nurcaannnn
cnm ben dün akşam kocişe okuttum bi tane yarında annemle ablama okutucam gelince o 3 taneyi okunmuş say cnm sen...
başka varmı?
canım bitek gamze kaldı ozaman liten bitti gamzede yarına okur Allahım kızını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin canım benimamin cnm amin...inş ikimiz içinde geçli bu Allahım her hamilenin sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
hamile kalmayıda en kısa zamanda zorluklarla karşılaşmadan hamile kalmayı nasip etsin..amin..
nurcan nil1971 kim o okumayacakmı?onun okumasıyla bitmiyomu liste
amin canım benim
yok gülüm o arkadaşın bebeği var hayır için eksiğimiz olduuğunda bize yardım ediyo sadece yardım ettiğinde okumayan kızlardan düşüyorum ben onun okuduğunu canım :)))))) şuan ebbeği hasta kendide adet oldu ondan okuyamıyor
hmm anladım cnm
o zaman gamze ve benim iki eksiğim dışında bitiyomu listem
selamlar nasılsınız herzaman seninle selamını getirdim memleketine
selamlar nasılsınız herzaman seninle selamını getirdim memleketine
evet canım bu arada sen bitek gamzenin duasını okumamıştın diimi