Gelecekte yaşamak

Evliliğinde mutsuz olanlar, özellikle de eşinden değer görmeyenler mutlu hissetmek için böyle hayallere ihtiyaç duyuyorlar. Şekil:A Ben. Eşimle mutsuzken sürekli dünyayı gezme hayalleri kurardım ve çok mutlu olurdum. Sonra aslında eşimin beni hiç mutlu etmediğini ve bu evliliği kesinlikle istemediğimi anladım, şimdi baba evindeyim, inşallah da boşanacağım. Size de iyi şanslar dilerim, mutlu olmadığınız yerde durmayın...

Kurduğun hayalleri kizkardesimden aylarcaa dinledim ve sonunda patlak verdi istediği hayata eşini sevmesine rağmen adım atıyor ben korkuyorum onun için o korkmuyor ama mesleği var birikimi var belki atanır da bu yıl senin elinde ne var onları bı düşün ona göre adım at
Ne geldi başına hayalleri neden gerçeklesmedi

Geleceğe çok fazla odaklanmak benimde bir sorunum. Fazla odaklanmak anı yaşayamamıza sebep olabiliyor ve anı yaşayamazsak gelecek için adım atamayız. Kafa hep ileride şöyle yapacağım, böyle olacak, şu olacak gibi şeylerle meşgul olunca istemsizce ertelemiş oluyoruz. Geleceği düşünürken geleceğe değil şu an o geleceği kazanmak için ne yapabileceğimize yani hedefe odaklanmalıyız. İcraata başladıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Kendimi nasıl anlatsam bilmiyorum mutsuz olduğum Bi evliliğim var kendimi çok yalnız hissettim anlaşılmaz ve eşimden git gide soğudum uzaklaştım.
Ben şunu farkettm ben gelecekte yaşıyorum, hep boşanınca şunu yapcam şu hayallerimi gerçekleştircem üniversite okuycam bunu olucam şu şehire gitcem diye düşünüp mutlu oluyorum flan.
Kendimi bu şekilde şartlandırmışım.
Şuan kendimi tam manasıyla anlatamıyorum aslında
Boşanma fikrini benimsemişim de gelecekte yaşıyormuşum gibi Bi halim var. Rüyalarımda bile gelecekle ilgili rüyalar görüyorum.
Ama sanki geçen her bir saniye aleyhime işliyor gibi hissediyorum planlarıma hayallerime geç kalacakmışım gibi.
Bi tuhaf his bu
Birde son zamanlar sen nerden biliyosn boşanınca ya istediğin gibi olmassa ya herşey daha zor olursa ya bu günlerimi özlersem diye düşünüp endişeye kapılıyorum. Öyle ki sık sık kalbim daralıyor kalbim çarpıyor kötü hissediyorum kendimi
Geçmiş konularımı okuyanlar bilir eşimle ilgili sorunlarımı.
Kendimi çok iyi anlatamadım içimdeki bu tuhaf hislere ben bile anlam veremedim.
Buraya yazıyorum ki tecrubelerinizle bana biraz yardımcı olun
Nereye gidiyorum, hata mı yapıyorum çok mu hayalperest davranıyorum
Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var
Bende aynı cok hayal kuruyorum mesela eslmi sevlyorum ama heote gelecekle ilgili bosanma hayelleri baska bir hayatım varmıs gbi hayaller kuruyorum demekki mutlu degiliz yada bu bi hastalık bence

Ne geldi başına hayalleri neden gerçeklesmedi
Her genç kızın hayalleri işte seven güzel sözler söyleyen eglenebilecegi bir adamla olmak istedi adam flört dönemi bu tanıma uyarken evlendikten sonra tam tersi oldu.Simdi kardeşim boşanma kararı aldı eşine de bunu belirtti

Ben liseden sonra evlendim bir yıllık evliyim ve Bi çok hayalim evlilikle beraber çöp oldu evlenirken evlenince mutlu olucam deyip hepsini unutmuştum ama evlenince mutlu olamadım ve şimdi o hayalleri tekrar yaşıyorum
Daha yaşın gençti ailenmi evlendirdi sevmedinmi bir yılda hevesin geçti tabi evlilik sorumluluk demek kaldıramadın hayaller kuruyorsun ama herşey hayaller kadar güzel değil iyi bir adamsa sana bir eziyeti yoksa bence gerek yok bunu erkekler tarafından çok için acıtılıp kazık yediğinde anlarsın anca belkide o zaman keşke böyle bir adamı bırakmasaydım dersin hayat hayaller kadar güzel ve kolay değil bunu unutma

E="alkali_diyet, post: 60650936, member: 928114"]
Evliliğinde mutsuz olanlar, özellikle de eşinden değer görmeyenler mutlu hissetmek için böyle hayallere ihtiyaç duyuyorlar. Şekil:A Ben. Eşimle mutsuzken sürekli dünyayı gezme hayalleri kurardım ve çok mutlu olurdum. Sonra aslında eşimin beni hiç mutlu etmediğini ve bu evliliği kesinlikle istemediğimi anladım, şimdi baba evindeyim, inşallah da boşanacağım. Size de iyi şanslar dilerim, mutlu olmadığınız yerde durmayın...
[/QUOTE]
Teşekkür ederim şuan ne durumdasınız boşandınız mı aileniz arkanızda mı

:kahve: Aleyhine isleyen bir zaman oldugunu bilip hala bunu reel e gecirmediysen yapcak pekte bisey yok canim.Hersey senin elinde

Zaten boşanmayı düşünüyorum bu yüzden bu fikirlere kapılıyorum

Hayallerinizi gerçekleştiremeyecek olsanız o kadar zaman haycayıp onları düşünmezdiniz diye düşünüyorum.Mesela insan saatlerce,günlerce uçtuğunu hayal etmez sanırım.

Mutlu olsan bu hayalleri kurmazdin, hayallerin de baska baska olurdu o zamam. Kurtarilacak bir evlilik olsa eminim cabalardin.
Ben hep ogrencilerime hayallerinizin pesinden kosun derim ki ben oyle yaptim. Evli ve hamile iken eski esin hic istenemesine ragmen doktoraya basladim. O sirada calisiyordum da ustelik. Doktora bitti. Eski es terk etti. Sonra bosandim. Baska sehirde istedigim isi yapiyorum simdi. Ve mutluyum.
Evliligi kurtarmak tek tarafin cabasiyla olmaz. Esin de gayret etmeli.

Mutlu olsan bu hayalleri kurmazdin, hayallerin de baska baska olurdu o zamam. Kurtarilacak bir evlilik olsa eminim cabalardin.
Ben hep ogrencilerime hayallerinizin pesinden kosun derim ki ben oyle yaptim. Evli ve hamile iken eski esin hic istenemesine ragmen doktoraya basladim. O sirada calisiyordum da ustelik. Doktora bitti. Eski es terk etti. Sonra bosandim. Baska sehirde istedigim isi yapiyorum simdi. Ve mutluyum.
Evliligi kurtarmak tek tarafin cabasiyla olmaz. Esin de gayret etmeli.
Herkes çabalamam için ısrar ediyor ben hayallerimin peşinden koşmak için ısrar ediyorum
Ve çok olumsuz tepkiler alıyorum buna kendi ailemde dahil.
Sevgi olmayınca insan çabalamak istemiyor.
Boşanırsan kötü şeyler olabilir umdugun gibi olmaz herşey gibi sözler duyuyorum siz nasıl karar verdiniz böyle önemli bir kararı

Herkes çabalamam için ısrar ediyor ben hayallerimin peşinden koşmak için ısrar ediyorum
Ve çok olumsuz tepkiler alıyorum buna kendi ailemde dahil.
Sevgi olmayınca insan çabalamak istemiyor.
Boşanırsan kötü şeyler olabilir umdugun gibi olmaz herşey gibi sözler duyuyorum siz nasıl karar verdiniz böyle önemli bir kararı
Babam der ki yapmadan pisman olacagima yapip pisman oluyum.
Ben eski esimle evlenmek icin doktorami yarida birakmistim. Evlendikten 5 yil sonra o hic istemese de ona sornadan sinavlara girdim ve kazandim. Yapmazsam icimde kalacakti cunku. O hic istemedi. Hatta yapamayacagimi yarida birakacagimi saniyordu. Hic destek olmadi. Insan isteyince herseyi yapabiliyor. Iyi i yapmisim. Cunku doktora bittikten 1 yil sonra terk edip gitti ve bosandik. Simdi sevdigim isi yapiyorum. Iyi ki onu dinlememisim.
Ben kalbimin sesini dinledim.
Eger universiteye gitmek istiyorsan sinava gir ona sormadan. Onun izninine ihtiyacin yok. Cunku egitim hakkin var. Ve seni bu konuda engellemesi kusur.

Yasadiklarini en iyo sen bilirsin. Belli ki bu evlilik srnin icin zulum. Sevmiyorsan adama da evlilik zulum olur bir sure sonra.
Belli bir yastan sonra insan gencligindeki gibi gozu kara olamiyor. Ne yapilirsa genclikte yapiliyor. 35 inden sonra insanin cesareti kiriliyor.
Eminim ki evliliginde adam sana deger verse idi sen de yurutmeye ugrasirdin. Secim senin.

Yasadiklarini en iyo sen bilirsin. Belli ki bu evlilik srnin icin zulum. Sevmiyorsan adama da evlilik zulum olur bir sure sonra.
Belli bir yastan sonra insan gencligindeki gibi gozu kara olamiyor. Ne yapilirsa genclikte yapiliyor. 35 inden sonra insanin cesareti kiriliyor.
Eminim ki evliliginde adam sana deger verse idi sen de yurutmeye ugrasirdin. Secim senin.
Zor zamanlardan geçiyorum neye nasıl karar vereceğim daha doğrusu nasıl yapcagm bilmiyorm ailem umudumu kırıyor hayalimin istediğim gibi olmucanı herşeyin daha kötü olabilir gibi sözler. Arkamda da değiller.
Bugün sabah eşime pikniğe Bi yerlere gidelim dedim heryerim ağrıyor gidemem dedi her zamanki gibi.
Sonra Bi arkadaşına araba bırakmaya gitti aradım öğrendim ki arkadaşları ile pikniğe gitmişler.
Bi arkadaş grubumuz var herkes pazar günü eşi ile yaptığı piknikten resimlerini atıyor ben onları gördükçe daha kötü oldum

Zor zamanlardan geçiyorum neye nasıl karar vereceğim daha doğrusu nasıl yapcagm bilmiyorm ailem umudumu kırıyor hayalimin istediğim gibi olmucanı herşeyin daha kötü olabilir gibi sözler. Arkamda da değiller.
Bugün sabah eşime pikniğe Bi yerlere gidelim dedim heryerim ağrıyor gidemem dedi her zamanki gibi.
Sonra Bi arkadaşına araba bırakmaya gitti aradım öğrendim ki arkadaşları ile pikniğe gitmişler.
Bi arkadaş grubumuz var herkes pazar günü eşi ile yaptığı piknikten resimlerini atıyor ben onları gördükçe daha kötü oldum
Peki esinle konustun mu? Piknige gidelim dedim ama her yerim.agriyor dedigin halde arkadaslarinla piknige gitmissin dedin mi? Belli ki seninle valit gecirmek istememis. Bence kendine odaklanmalisin. Esini yasaminin merkezinde ise oradan cikarip kendini merkeze koy ve kendin icin ne yapmak istiyorsan onu yapmaya basla. Denedin mi? Esin mesela piknige gittiginde sen de arkadasini arayip disariya cikmayi denedin mi? Ya da egitimine odaklanmak icin ille bekar olman da gerekmiyor, egitimin icin gerekeni yapiyor musun?

Peki esinle konustun mu? Piknige gidelim dedim ama her yerim.agriyor dedigin halde arkadaslarinla piknige gitmissin dedin mi? Belli ki seninle valit gecirmek istememis. Bence kendine odaklanmalisin. Esini yasaminin merkezinde ise oradan cikarip kendini merkeze koy ve kendin icin ne yapmak istiyorsan onu yapmaya basla. Denedin mi? Esin mesela piknige gittiginde sen de arkadasini arayip disariya cikmayi denedin mi? Ya da egitimine odaklanmak icin ille bekar olman da gerekmiyor, egitimin icin gerekeni yapiyor musun?
O evlendiğimizden beri öyle yani benmle alakalı olduğunu sanmıyorum. Zaten öyle dırdırcı Bi insan değilim mutlu olmayı bilen Bi insanım ama o çok fazla bencil ve bu bencilce hareketleri şunlar bunlar çok fazla soğudum ona karşı hiç bşy hissetmiyorum
Seneye ünüversite sınavlarına gircem

Back
X