- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
2012Kaç senelik evlisiniz hangi sene evlendiniz?
Kan uyuşmazlığı değil sadece. Bir sürü test yapılıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2012Kaç senelik evlisiniz hangi sene evlendiniz?
Kan uyuşmazlığı değil sadece. Bir sürü test yapılıyor.
siz evlenirken kan testi yaptırmasınızmı?
bu virüsün farkedilmemesi mümkün değil
Kan testi yaptırdım ben eşim yaptırmadı siğil diye gözardı edilmiş olabilir mi acabasiz evlenirken kan testi yaptırmasınızmı?
bu virüsün farkedilmemesi mümkün değil
Onu diyorum bende.
Mümkün değil böyle birşey.
hayır canım kan veriyor ve bunların hepsine bakılıyorKan testi yaptırdım ben eşim yaptırmadı siğil diye gözardı edilmiş olabilir mi acaba
Benim Mayıs’ta nikah oldu ben yaptırdım ama onda kan testi yapılmadıo hastalıklara tek tek bakılmadan dr imzalamaz zaten raporu
ciğerlerimize kadar herşeye baktılar daha temmuzda evlendik
evet tatlım zaten testlerin amacı bu
dr imzalayamaz hakkında dava açsan milyoner olursun olurmu öyle şey
mümkün değil!Benim Mayıs’ta nikah oldu ben yaptırdım ama onda kan testi yapılmadı
Canım kan uyuşmazlığı için yapılan testlerde o hiv virüsüne de bakılıyır. Ciğerlere varana kadar bakılıyor. Herhangi bir hastalık varsa raporda görünür zaten.Benim Mayıs’ta nikah oldu ben yaptırdım ama onda kan testi yapılmadı
Evet yayıldıktan sonra doktora gitmesi 2 ay oldu 2 aydır uzağız yakılıyor bana bulaşmasın diye artık ne kadar soğur bilmiyorum doktor eşini de kontrole götür dememiş bile ayrıca test dahi yapmamış doğrudan teşhisi koymuşTarihleri çözemedim. Son 1 yıldır hasta ama son 2 aydır biliyor ve 2 aydır sizden uzak mı duruyor bu mudur?
Niye yapılmadı b.kunda boncuk mu var? Kandırmış?Benim Mayıs’ta nikah oldu ben yaptırdım ama onda kan testi yapılmadı
Hiç bilmiyorum yemin etti artık orası Allah ile kendi arasında ama eksik parçalar var sormaktan ziyade vereceği cevaplarda duyduklarım midemi bulandırmaya yetti tamamen tiksinmekte korkuyorum
Evlenmeden once daha baslangic evresindeyse çıkmayabilir testte çünkü hepimizin vucudunda var bu virus malesef bagisiklik zayiflamadıkca cikmiyor. Gecmisi kurcalamak bi getiri saglamaz.. madem affettin unut tedavi yollarini arastir bence
İlahi gece gece güldürdünüzNiye yapılmadı b.kunda boncuk mu var? Kandırmış?
Evlenmeden once daha baslangic evresindeyse çıkmayabilir testte çünkü hepimizin vucudunda var bu virus malesef bagisiklik zayiflamadıkca cikmiyor. Gecmisi kurcalamak bi getiri saglamaz.. madem affettin unut tedavi yollarini arastir bence
Daha fazla tiksinenezsin de,karşında ki sırf vicdanını rahatlatmak adına yalanlarla durumu kamufle ediyor. Eminim hastalığı çıkmamış olsa zaten sana anlatmazdı!