Gelecekten umudum var

siz evlenirken kan testi yaptırmasınızmı?
bu virüsün farkedilmemesi mümkün değil
Kan testi yaptırdım ben eşim yaptırmadı siğil diye gözardı edilmiş olabilir mi acaba

o hastalıklara tek tek bakılmadan dr imzalamaz zaten raporu
ciğerlerimize kadar herşeye baktılar daha temmuzda evlendik
Benim Mayıs’ta nikah oldu ben yaptırdım ama onda kan testi yapılmadı

Tarihleri çözemedim. Son 1 yıldır hasta ama son 2 aydır biliyor ve 2 aydır sizden uzak mı duruyor bu mudur?

ne demek ya biz boşunamı yapıyoruz onca testi
zaten amaç işte buna engel olmak
eşlerin ikisi de gidergüzelce kan verirler
ve doktor çiftin ikisininde kan sonuçlarını görmeden imza atmaz rapora
o rapor olmadan da nikah günü alamazsınız

Evlenmeden once daha baslangic evresindeyse çıkmayabilir testte çünkü hepimizin vucudunda var bu virus malesef bagisiklik zayiflamadıkca cikmiyor. Gecmisi kurcalamak bi getiri saglamaz.. madem affettin unut tedavi yollarini arastir bence

Tarihleri çözemedim. Son 1 yıldır hasta ama son 2 aydır biliyor ve 2 aydır sizden uzak mı duruyor bu mudur?
Evet yayıldıktan sonra doktora gitmesi 2 ay oldu 2 aydır uzağız yakılıyor bana bulaşmasın diye artık ne kadar soğur bilmiyorum doktor eşini de kontrole götür dememiş bile ayrıca test dahi yapmamış doğrudan teşhisi koymuş

iyi de tek dert kan uyuşmazlıgı değilki adam aids ise nerden bikeceksin?

Hiç bilmiyorum yemin etti artık orası Allah ile kendi arasında ama eksik parçalar var sormaktan ziyade vereceği cevaplarda duyduklarım midemi bulandırmaya yetti tamamen tiksinmekte korkuyorum

Daha fazla tiksinenezsin de,karşında ki sırf vicdanını rahatlatmak adına yalanlarla durumu kamufle ediyor. Eminim hastalığı çıkmamış olsa zaten sana anlatmazdı!

Evlenmeden once daha baslangic evresindeyse çıkmayabilir testte çünkü hepimizin vucudunda var bu virus malesef bagisiklik zayiflamadıkca cikmiyor. Gecmisi kurcalamak bi getiri saglamaz.. madem affettin unut tedavi yollarini arastir bence
Niye yapılmadı b.kunda boncuk mu var? Kandırmış?
İlahi gece gece güldürdünüz

kan almadılar eşimden diyor o mümkün değil
dediğiniz mantık tamam ama kan vermemiş adam o nasıl oluyor
doktorundan nikah işlemlerini yapan memura kadar zan altında şuan

Daha fazla tiksinenezsin de,karşında ki sırf vicdanını rahatlatmak adına yalanlarla durumu kamufle ediyor. Eminim hastalığı çıkmamış olsa zaten sana anlatmazdı!

Bencede hasta olmasa söylemezdi

Back
X