Bende öyle tahmin ettim ama kart no falan istenmiyor e kimlik fotokopisi zaten heryere veriyoruz abesime gitti benim gibi başına gelenler var mı onu merak ettimdüpedüz dolandırıcılık maili işte. başka ne yorumu beklediğinizi anlamadım
bu kadarla kalınacağını zannetmiyorum :)Bende öyle tahmin ettim ama kart no falan istenmiyor e kimlik fotokopisi zaten heryere veriyoruz abesime gitti benim gibi başına gelenler var mı onu merak ettim
Doğru olabilir neler oluyor günümüzdebu kadarla kalınacağını zannetmiyorum :)
kimlik bilgilerini aldıktan sonra başka başka şeyler de sorarak devam edeceklerdir
Ya bir tane daha gelmiş hattabenim aklıma acaba bunun bir başkasına yollanılacakken yanlışlıkla size mi atıldı geldi sanki bildiğin bunların bir borcu varmış gibi yazılmış.
Hiç bi bankada param yok işsiz güçsü insanım avuçlarını yalarlarDolandırmak için başlangıç
ben olsam niyetlerini daha iyi anlamak için cevap yazardım.Ya bir tane daha gelmiş hatta
Onun çevirisi şöyle
Umarım bu mesaj seni sağlıkta bulur.
Bankamizde zamansız bir şekilde ölmeden önce kalan nispi miras fonuyla ilgili 6.2 milyon dolarlık meblağ ile ilgili size sayısız e-postalarımın cevabını bekliyorum. Daha iyi anlayabilmeniz için özel e-posta adresim (**) ile ilgili daha fazla bilgi için bana ulaşın.
Cevabınızı bekliyorum.
Tam adamını bulmuşlarHiç bi bankada param yok işsiz güçsü insanım avuçlarını yalarlar
Valla gönderseler biraz hiç fena olmazdıTam adamını bulmuşlar
Aa bende milyoner olacağım diye sevinmiştim tühhBu tip mailleri temizlemekten gına geldiDiyorum
Yanlışlık oldu sanırım diye yazdım bakalım Belki geçmişten gelen bi miras vardır köşeyi dönerim ahahahaben olsam niyetlerini daha iyi anlamak için cevap yazardım.
ayy hadi inşallahYanlışlık oldu sanırım diye yazdım bakalım Belki geçmişten gelen bi miras vardır köşeyi dönerim ahahaha
Ya geçmişten gelen bir borçsaYanlışlık oldu sanırım diye yazdım bakalım Belki geçmişten gelen bi miras vardır köşeyi dönerim ahahaha
Yook işim olmaz çünkü asla olmayacak birşey..Dediğim gibi aynı şekilde atılan başkaları var mı onu merak ettim :)Bu tür maillerde verilen linklere tıklamayın, cevap yazmayın. Dolandırıcılık ve virüs içeren bağlantılar bunlar. Kimse size bedavadan para vermez.
Bu şekilde dolandırılan insanların %98 i kolay yoldan para kazanma hevesiyle tuzağa düşüyor. Biz gülüp geçiyoruz, siz de öyle yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?