Gelen e- mail

Sey yaz dolandiriciysaniz param yok çok borcum var boşa ugrasmayin.. He yok eğer bana miras kaldiysa bir avukat tutayim onun bilgilerini yollayayim onunla konuşun.

Sey yaz dolandiriciysaniz param yok çok borcum var boşa ugrasmayin.. He yok eğer bana miras kaldiysa bir avukat tutayim onun bilgilerini yollayayim onunla konuşun.
Evet bu çok mantıklı Kimden medet umduklarının farkında değiller

Yılların dolandırma taktiği, bir de bunun miras kalma versiyonu var. Mısır'da yaşayan kimsesiz bir akrabanız varmış meğersem o da size tüm parasını bırakmış falan. Yorum yapılacak bir şey yok, hala yapıyor olmalarına şaşırdım sadece. Demek tongaya düşenler var hala ehehe.

Yanlışlık oldu sanırım diye yazdım bakalım Belki geçmişten gelen bi miras vardır köşeyi dönerim ahahaha

köşeyi dönersen beni göreceğine de söz verirsen dualarım seninle olacak sevgili sirine

viruslü mail olabilir. her mesajı açmayın

Bu sekilde dolandiriciligi cok duydum. Guya hesabiniza para yatiriyorlar, sizin kimlik kart numaranizi aldiktan sonra sizin paralari yiyorlar. Serefsizler ...

4,5 milyon doları günde 5000 5000 çekmek aşağı yukarı 3 seneye mal olur skdjsjdjsj

Boyle seyleri niye ve nasil ciddiye aliyosunuz anlamiyorum

Tipik dolandırıcılık maili. Ya tutarsa yapmışlar

`