gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ne titizsin kız sen öyle,her gün yer silemem ben
ev hanımı olsam da zor gelir kanımca
bir gün ana gün oluyor ben de temizlik için,diğer günlerde de duruma göre süpürge açarım,toz alırım vs.
wc banyo dediğin gibi zaten her gün el atmak gerekiyor.mutfak da her daim içindeyiz zaten
cam silme işini de her hafta bir cam olarak başlamıştım,havalar soğuyunca o da zor geldi.bugün güzel hava oturduğumuz odayı silsem iyi olacak

bu arada bebiş çok tatlı

Esim gelir gelmez ayakkabinin alti pis diye icim hic rahat etmiyo hemen o oturur oturmaz viladayi alip siliyom hastalik oldu bendeki ya
Kapinin kollarina hastaligim vardi onceden elime pecete alip tutardim mikrop bulasir diye simdi cifle siliyorum hep kapi kollarini....
Seninkide normal canim calisan bi bayansin olucak o kadar yani... Cocuk olsa altini ustune getirir her yerin..
simdi cocuk istiyoz ama oluncada bu rahatligi arariz heralde

2 gundur duygusalligim ustumde bi huzunlu parca ciksa agliyorum annemi ozledim

ben de çok özledim annemi

Evet yaa cok SIKILDIMM,skntmi atmak icin arabayi alip dolascaktim garajin isiklari yanmiyo ordanda kaldim
park edemem carparim herif kizar bana
Sen araba kullaniyomusun ?

her gün evde olmak kötü oluyor,arabayı alıp çıkabiliyorsan iyi :)
ben kullanmayı bilmiyorum

aslında ben de vilada ile siliyorum,yapsam yaparım ama dediğin gibi alışkanlık olcak sonra çıkamıcam işin içinden
aslında çocuk olunca daha çok temizlemek gerekicek,dağıtıcak her yeri.eline gelene dokunacak falan :))
aman Allahım evlat sahibi yapsın da

bir de arada derede karides pişirdim
bu yaşıma geldim ilk defa yedim :) hoşuma gitti.

Ben hic yemedim ondan :26:

Evet cocuk olunca daha temiz olmak lazim
Bende 5 aydir felan suruyorum burda ders almistim

yemekte ne var gül :)
öğleni atlattım ama daha akşamı var

Bn kahvalti ve oglen yemegi yemiyorum esim sabahci olunca
Sabah bi bardak sutle 2 tane kurabiye yedim canim bisey istemiyo simdide
Aksamada bulgur pilavi ve yaninada kofte yapicam..
Corba belki yaparim salata ve kola esliginde yiycez sen ne yapmayi dusunuyosun ?

ama bak şimdi iyi beslenmiyorsun
kaliteli yumurtaların olması için iyi beslenmen lazım gülüm.eşim sayesinde ben de her öğünümü yiyorum.
sabah kahvaltı da polen bile yiyoruz.hasta olmamak için de iyi bu.koruyor insanı her gıdadan besin almak.

benim taze fasulyem vardı,pilav yapıorum şimdi. kavurma var bir de ondan ısıtıcam.

olurmu bebişim ben geliyorum ama kimse olmuyorki

hıı evet haklısınız :)

ben ilk evlendigim zaman hergun temizlik yapiyordum dip kose sonra annem bakti benim durum vahim hergun yapmiyim diye ikna etti beni,simdi haftada bir yerleri silip toz alirim,genelde hergun supurge calistiririm pazar gunleri bazen calistirmam,camlari her ay silmem bide havalar sogudu yaza kadar silmem belki
:102:
Aleykum selaaam tamam soylerim selamini hadi hoscakallll

.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…