Kolay gelsin canim,ben de 3 gune bir evi cektiriyorum ve hergunde yerleri siliyorum.. 2 kisiyiz ya pek batmiyo ama camasir felan dagiliyo ev tabi hemencik biriktirmeden hallediyorum... Hafta sonlarida toz aliyorum.. Ayda bi kezde pencere ve kapilari silliyorum..
Tabi hergun banyo tuvalet ve mutfak temizligi var onlar en onemlisi. Bi evde dikkat edilen 3 yer bunlar
çok mu canın sıkıldı canım neler yapmışsın öyle kendi kendine
ne titizsin kız sen öyle,her gün yer silemem ben
ev hanımı olsam da zor gelir kanımca
bir gün ana gün oluyor ben de temizlik için,diğer günlerde de duruma göre süpürge açarım,toz alırım vs.
wc banyo dediğin gibi zaten her gün el atmak gerekiyor.mutfak da her daim içindeyiz zaten
cam silme işini de her hafta bir cam olarak başlamıştım,havalar soğuyunca o da zor geldi.bugün güzel hava oturduğumuz odayı silsem iyi olacak
bu arada bebiş çok tatlı
2 gundur duygusalligim ustumde bi huzunlu parca ciksa agliyorum annemi ozledim
Evet yaa cok SIKILDIMM,skntmi atmak icin arabayi alip dolascaktim garajin isiklari yanmiyo ordanda kaldim
park edemem carparim herif kizar bana
Sen araba kullaniyomusun ?
Esim gelir gelmez ayakkabinin alti pis diye icim hic rahat etmiyo hemen o oturur oturmaz viladayi alip siliyom hastalik oldu bendeki ya
Kapinin kollarina hastaligim vardi onceden elime pecete alip tutardim mikrop bulasir diye simdi cifle siliyorum hep kapi kollarini....
Seninkide normal canim calisan bi bayansin olucak o kadar yani... Cocuk olsa altini ustune getirir her yerin..
simdi cocuk istiyoz ama oluncada bu rahatligi arariz heralde
bir de arada derede karides pişirdim
bu yaşıma geldim ilk defa yedim :) hoşuma gitti.
ben de çok özledim annemi
her gün evde olmak kötü oluyor,arabayı alıp çıkabiliyorsan iyi :)
ben kullanmayı bilmiyorum
aslında ben de vilada ile siliyorum,yapsam yaparım ama dediğin gibi alışkanlık olcak sonra çıkamıcam işin içinden
aslında çocuk olunca daha çok temizlemek gerekicek,dağıtıcak her yeri.eline gelene dokunacak falan :))
aman Allahım evlat sahibi yapsın da
selam şekerlerrrr nasılınız
yemekte ne var gül :)
öğleni atlattım ama daha akşamı var
as
siz de hep selam vermeye geliyorsunuz sonra bir daha gelmiyorsunuz
Bn kahvalti ve oglen yemegi yemiyorum esim sabahci olunca
Sabah bi bardak sutle 2 tane kurabiye yedim canim bisey istemiyo simdide
Aksamada bulgur pilavi ve yaninada kofte yapicam..
Corba belki yaparim salata ve kola esliginde yiycez sen ne yapmayi dusunuyosun ?
olurmu bebişim ben geliyorum ama kimse olmuyorki
as
siz de hep selam vermeye geliyorsunuz sonra bir daha gelmiyorsunuz
Kolay gelsin canim,ben de 3 gune bir evi cektiriyorum ve hergunde yerleri siliyorum.. 2 kisiyiz ya pek batmiyo ama camasir felan dagiliyo ev tabi hemencik biriktirmeden hallediyorum... Hafta sonlarida toz aliyorum.. Ayda bi kezde pencere ve kapilari silliyorum..
Tabi hergun banyo tuvalet ve mutfak temizligi var onlar en onemlisi. Bi evde dikkat edilen 3 yer bunlar
Bakin size kimi getirdim
:102:
Aleykum selaaam tamam soylerim selamini hadi hoscakallll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?