Noldu hayirdir :26:
Benim canim eksili seyler istiyo tursu gibi :26:
Ya lahana alip tursusunu kurcam ben cok canim istiyo guzel oluyo yemeklerin yanina..
Bi topik acip aksam yaptigimiz yemeklerin resmini mi paylassak ne fikir olur bize
Ya bi mağazaya gittim. Dudak parlatıcılarına bakıyordum. Görevli geldi ben yardımcı olayım dedi ne renk bakmıştınız dedi. Bende Turuncu gibi kahverengi gibi oratsı bişeyler dedim. Öyle bi renk yok (!) dedi. Arkadaşımda vardı da ondan bakıyordum bende dedim. Kadın gösterdi bi tane simsiz istiyorum dedim . Hiç bi parlatıcıda simsiz olmaz dedi !. Sonra omzumdan tuttu seni diğer arkadaşlara yönlendiriyim dedi. Ayrıldı yanımdan 2 saat söylendi. Ruh hastası yaa..
Şu görevlilerden nefret ediyorumSen kimsin omzuma dokunuyorsun demi !
Omzundan niye tutuyorki sende sikayet etseydin ?
Kac yasindasin ?
Oha bu kadar olur benimde canim tursu istiyo ev yapimi ve bende eksili seyler istiyom
Bilmiom korkmaya basladim:18::18:
Sen bensin
20.
Etmedim aslında etseydim keşke sonradan pişman oldum .
Bilmiom korkmaya basladim:18:
Etseydin keske,
Ne diye soyleniyo isine gelmiosa calismasin
Ya bi mağazaya gittim. Dudak parlatıcılarına bakıyordum. Görevli geldi ben yardımcı olayım dedi ne renk bakmıştınız dedi. Bende Turuncu gibi kahverengi gibi oratsı bişeyler dedim. Öyle bi renk yok (!) dedi. Arkadaşımda vardı da ondan bakıyordum bende dedim. Kadın gösterdi bi tane simsiz istiyorum dedim . Hiç bi parlatıcıda simsiz olmaz dedi !. Sonra omzumdan tuttu seni diğer arkadaşlara yönlendiriyim dedi. Ayrıldı yanımdan 2 saat söylendi. Ruh hastası yaa..
Şu görevlilerden nefret ediyorumSen kimsin omzuma dokunuyorsun demi !
Bilmiom korkmaya basladim:18:
Etseydin keske,
Ne diye soyleniyo isine gelmiosa calismasin
Aptala bak..
Kendini bisey saniyo bunlar,birde hastane gorevlileri cok sinir bozucular.. dunyayi bunlar yaratmis gibi salaklar..
Sende deseydin keske canim sen ilgilen gorevin ne diye
Ruh hastası, içmiş de gelmiş heralde
Hayatlarından bezmiş hepsi. Birşey bakamıyo insanlar bide hemen dibimize dibimize giriyorlar , vazgeçiyorum bakmaktan zaten ..
hayirdir apla nickini gorunce evrese yollari daaar bana bakma benim yarim var sarkisi geliyo aklima
Ruh hastası, içmiş de gelmiş heralde
Hayatlarından bezmiş hepsi. Birşey bakamıyo insanlar bide hemen dibimize dibimize giriyorlar , vazgeçiyorum bakmaktan zaten ..
Orda sus diyemi calisiyomus o zaman,insan hemen aradigini bulmak zorundami sanki demi. Ben de burdan tr yi aradim nufus mudurlugunu cumlemin icinde sosyal guvence kelimesi gecti ama mesele nufus mudurluguyle ilgiliydi... Kadin demesinmi direk burayla alakali deil hanfendi diye guvence kelimesini duyunca,bende dedimki hanfendi cumlemi bitirmemi beklerseniz cok sevinirim dedim..
hayirdir apla nickini gorunce evrese yollari daaar bana bakma benim yarim var sarkisi geliyo aklima
simdi magazada satis elemanlarinin gorevi o bende calistim daha once bazi insanlar gercekten sinir edebiliyo ama anlattigina bakarsan sende oyle bi durum yok
Süpersin demişsin canım..
Süs mankeni heralde çatacak yer arıyodu heralde , hayatları kaymış zaten bunların bide ben kaydırmıyım dimi ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?