gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Noldu hayirdir :26:

Ya bi mağazaya gittim. Dudak parlatıcılarına bakıyordum. Görevli geldi ben yardımcı olayım dedi ne renk bakmıştınız dedi. Bende Turuncu gibi kahverengi gibi oratsı bişeyler dedim. Öyle bi renk yok (!) dedi. Arkadaşımda vardı da ondan bakıyordum bende dedim. Kadın gösterdi bi tane simsiz istiyorum dedim . Hiç bi parlatıcıda simsiz olmaz dedi !. Sonra omzumdan tuttu seni diğer arkadaşlara yönlendiriyim dedi. Ayrıldı yanımdan 2 saat söylendi. Ruh hastası yaa..

Şu görevlilerden nefret ediyorum Sen kimsin omzuma dokunuyorsun demi !

Benim canim eksili seyler istiyo tursu gibi :26:
Ya lahana alip tursusunu kurcam ben cok canim istiyo guzel oluyo yemeklerin yanina..
Bi topik acip aksam yaptigimiz yemeklerin resmini mi paylassak ne fikir olur bize

Oha bu kadar olur benimde canim tursu istiyo ev yapimi ve bende eksili seyler istiyom

Omzundan niye tutuyorki sende sikayet etseydin ?
Kac yasindasin ?

ay cidden yaa nası tautar omzundan ve ne hakla söylenirr hayır ol zman ilgilenmee sinirliysen dinmi amaa

Aptala bak..
Kendini bisey saniyo bunlar,birde hastane gorevlileri cok sinir bozucular.. dunyayi bunlar yaratmis gibi salaklar..
Sende deseydin keske canim sen ilgilen gorevin ne diye

Bilmiom korkmaya basladim:18:

Etseydin keske,
Ne diye soyleniyo isine gelmiosa calismasin

Ruh hastası, içmiş de gelmiş heralde

Aptala bak..
Kendini bisey saniyo bunlar,birde hastane gorevlileri cok sinir bozucular.. dunyayi bunlar yaratmis gibi salaklar..
Sende deseydin keske canim sen ilgilen gorevin ne diye

Hayatlarından bezmiş hepsi. Birşey bakamıyo insanlar bide hemen dibimize dibimize giriyorlar , vazgeçiyorum bakmaktan zaten ..

Hayatlarından bezmiş hepsi. Birşey bakamıyo insanlar bide hemen dibimize dibimize giriyorlar , vazgeçiyorum bakmaktan zaten ..

Orda sus diyemi calisiyomus o zaman,insan hemen aradigini bulmak zorundami sanki demi. Ben de burdan tr yi aradim nufus mudurlugunu cumlemin icinde sosyal guvence kelimesi gecti ama mesele nufus mudurluguyle ilgiliydi... Kadin demesinmi direk burayla alakali deil hanfendi diye guvence kelimesini duyunca,bende dedimki hanfendi cumlemi bitirmemi beklerseniz cok sevinirim dedim..

hayirdir apla nickini gorunce evrese yollari daaar bana bakma benim yarim var sarkisi geliyo aklima

simdi magazada satis elemanlarinin gorevi o bende calistim daha once bazi insanlar gercekten sinir edebiliyo ama anlattigina bakarsan sende oyle bi durum yok

Süpersin demişsin canım..

Süs mankeni heralde çatacak yer arıyodu heralde , hayatları kaymış zaten bunların bide ben kaydırmıyım dimi ama .

simdi magazada satis elemanlarinin gorevi o bende calistim daha once bazi insanlar gercekten sinir edebiliyo ama anlattigina bakarsan sende oyle bi durum yok

Hani keşke bi kamera olsaydı da o an gösterseydim. Cidden yaptığım hiçbirşey yok sessizce baktım geldi çattı resmen . . Hani ters bişey de söylemedim, böyle bi durum olsa zaten gelip size anltmazdım bende suçlu olurdum ama ortada hiç bişey yok gayet normal bi şekilde gittim bakıyordum yani.
Bi karşılık bile vermedim.. Keşke verseydim yani kendime kızıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…