gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Kimse yok galiba ben ne zaman girsem kimse olmuyo zaten şansımdan

ben varım,nasılsın kız,hamilelik nası gidiyo,bebişin nası..3 aylık olmuşsun bile maşşallah..hadi 1 ay kaldı cinsiyetin belli olmasına

Şuan iyiyim canım valla bi dakika sonra nasıl olurum bilmiyorum
Saatim saatimi tutmuyo
evet 3-4 hafta sonra belli olur değil mi
hiç önemi yok sağlıklı olsun yeterki kuzucuğum
sen nasılsın iyi misin
bugün sabah bi kalktım karnım hafiften çıkmış gaz zannettim
yok değil karnımı içime çektim yok girmiyo
sence mümkün mü bu haftada çıkması yani böyle bi tuhaf karnımın içi anlatılmaz bi duygu

bende iyiyim canım sağol..1 ay daha sabret sonra bulantı falan kalmaz,napcan dünyaya kolay gelmiyo bu meleklererkekler erken belli ediyo aslında,3 buçuk aylıkken bile belli olanı duymuştum,erkekse eğer tabi..kızsa 4.ayın sonunda kesin belli olur.Bu aydan sonra yavaş yavaş belli olmaya başlar bebişin,hafif şişlik olur

Evet kız çocukları daha geç gösteriyormuş
bi dahaki randevumuzu 10 aralık inş. bebeğimi hep görmek istiyorum bana kalsa haftada bir
ama olmaz tabi zararlıymış ultrason
allah iyilik versin canım sen ikinciyi düşünmüyorsun değil mi daha

ya evetben bir ay sonraki kontrolü hep iple çekerdim yemin ediyorum..çok güzel bi duygu ya..neyse kız az kalmış,nası olsa içinde o senin,hep sev onuoy meleğim çok seviyorum bebekleri yaa..allah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.Bana kalsa istiyorum aslında varya özledim hamilelik günlerimi,çok güzeldi ama çok yorucu olur,aslında arkadaş gibi büyürler bilmiyorumki:26:çok düşünmek lazım

kızlar merhaba nasılsınız
Biz iyiyiz sevgi abla asıl sen nasılsın

Aynen canım hele en son gittiğimde ayaklarını dikmiş havaya yan bi şekilde yatıyordu ayak parmakları bile belli oluyordu
ama içim nasıl kıpır kıpır oldu anlatamam o ayaklarını ısırasım geldi
Rabbim tüm evlat hasreti çeken herkese nasip etsin çok güzel bi duygu
ee belkide zamanı gelmiştir canikom eşine konuyu bi çıtlatıver
ha ama gebeliğin zor geçiyorsa ona bişey diyemem anlarım halinden valla

mervecim bende iyiyim bebiş nasıl sabırsızlanıyormusun

bebiş iyi abla çok şükür
hemde nasıl sabırsızlanıyorum var ya günler geçmek bilmiyor yemin ederim
bu sabah uyandığımda karnımın hafiften çıktığını gördümm
Allah iyilik versin abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…