gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

ya oyle deme kizim sukret haline,
esin hala tavirlimi sana kusura bakmada cok anlayissiz ya

Kiz cocuk olmuyor diye degilki,esimin suratinin asik olmasi...
Anlayamiyorum doktor bu ay olabilir dedi diye bu kadarmi umutlanir insan..
Garantisi varmiki hamile kalacagimin konusmuyoz esimle

Kiz cocuk olmuyor diye degilki,esimin suratinin asik olmasi...
Anlayamiyorum doktor bu ay olabilir dedi diye bu kadarmi umutlanir insan..
Garantisi varmiki hamile kalacagimin konusmuyoz esimle

ya niye asiyor suratini
daha bi bismillah yeni basladiniz tedavi surecine bu ay olmassa INSALLAH obur ay olur,
moralda katki saglar olumlu olarak,
ama boyle yapar senide strese sokarsa olacagi varsada olmuyordur
ALLAH YARDIMCIN OLSUN artik dua ederken kendimden once sana dua edicem

bu arada benim doktorumda erkekti esim saydiriodu birsey bilmio birseyden anladigi yok diye filan

zaten su dakikalar itibariyle bende regl oldum..bizdede birsey yok yani

zaten su dakikalar itibariyle bende regl oldum..bizdede birsey yok yani

Kiz adam guzel muane ediyo ilk tedavide gelisti yumurtam olmadi diye dunya yikilmadiya esime bi tuhaf ya hemen gemileri batiriyo
Ama onda dua ediyorum allahim sabir ver diye,bende her duamda herkese ediyorum seninde adini anarak canim insAllah olur bi gun..
Sizde problem ne ? Sendemi esinde mi ?

bizde ne var daha bilmiyoruz ki dogru duzgun muayne olmadik ben oldum prolaktinim yuksek cikti ilac kullandim felan ama simdi ne alemde hic bilmiyorum,
esim desen o muayne bile olmadi sayilir sonuclari almadi 3 kere yapilmasi gerek testinin yapmadi felan filan,
seninki ne kadar cok istiyosa cocugu bizimkide tam tersi bi o kadar istemiyo yani istemiyoda degilde bakamayiz filan diye korkuyo oyle iste

Kiz erkekler ne tuhaf yaaa...
Kafama taka taka engel olyuorum hep zaten

iste takma kafana aklindan cikar bebek fikrini sagligin icin tedavi oluyorsun gibi dusun :26:

Adetin 2. gunu baslamam gerekiyodu ilaca oda hafta sonuna geliyodu bugun arayabilirdik bugunde cikmadi yarin ariycaz insAllah.. Bu ayda ilaca gec kalcaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…