gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Adetin 2. gunu baslamam gerekiyodu ilaca oda hafta sonuna geliyodu bugun arayabilirdik bugunde cikmadi yarin ariycaz insAllah.. Bu ayda ilaca gec kalcaz heralde
hayirlisi olsun canim ya
tibiyyyyyyyyyy heyyyyyy ıslıkkkkkkk
ne var lennn gecen topigimden adam calarkene yakaladim seni
Ben de bi ciftlik oyunu oynuyorum ama onda yardim edemiyo kimse kimseye

nerde oynayonn

hayirlisi olsun canim ya

nerde oynayonn

yokk cnm hiç kimse yoktu senn topikte o zaman yoksaaaa yparmıyım ben öle şeyyyy hem yapar yaparımmmm banane şaka şaka ynlız kalmasın diye yazdım gülüme

tibiyyyyyyyyyy heyyyyyy ıslıkkkkkkk

hayirlisi olsun canim ya

nerde oynayonn
Evet hayirlisi olsun napiyim canim dun tv de bi haber izledim bebegin 8 aylikken gelisimi durmus caresi yokmus 5 yila kadar yasayabilirmis,annesi babasi caresiz eli kolu bagli.. Dedimki allahim cocuk cocuk diye tutturuyo esim ona sabir ver hayirlisiylada cocuk ver dedim

O caldigi adam bendim
My Free Farm - Browser oyunu - Şimdi ücretsiz oyuna başla!
ahanda burda oynuyom

onunda canina minnet hemen gitmis topikten

kız yok o geldiğinde sohbetin sonuydu bizde de zaten kıskanç karu ne olmuş bi selm dediyse bana sen zaten hiç selam bilem çaktırmıon bnm topişime

Profilinde ne yapmam gerekiyor :26::26:

profilime gir benim orda istekler var altinda yaziyor bir tane ver bir tane al diye.. oralara tiklaman yeterli bide isci olarak ekledim seni onuda onaylarsan cok makbule gecer,
tutku yapti bu oyun bende nabim birakamiom

profilime gir benim orda istekler var altinda yaziyor bir tane ver bir tane al diye.. oralara tiklaman yeterli bide isci olarak ekledim seni onuda onaylarsan cok makbule gecer,
tutku yapti bu oyun bende nabim birakamiom

gamyuna gidek gece senle burda olursan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…