hayirlisi olsun canim yaAdetin 2. gunu baslamam gerekiyodu ilaca oda hafta sonuna geliyodu bugun arayabilirdik bugunde cikmadi yarin ariycaz insAllah.. Bu ayda ilaca gec kalcaz heralde
ne var lennn gecen topigimden adam calarkene yakaladim senitibiyyyyyyyyyy heyyyyyy ıslıkkkkkkk
Ben de bi ciftlik oyunu oynuyorum ama onda yardim edemiyo kimse kimseye
hayirlisi olsun canim ya
ne var lennn gecen topigimden adam calarkene yakaladim seni
nerde oynayonn
tibiyyyyyyyyyy heyyyyyy ıslıkkkkkkk
Evet hayirlisi olsun napiyim canim dun tv de bi haber izledim bebegin 8 aylikken gelisimi durmus caresi yokmus 5 yila kadar yasayabilirmis,annesi babasi caresiz eli kolu bagli.. Dedimki allahim cocuk cocuk diye tutturuyo esim ona sabir ver hayirlisiylada cocuk ver dedimhayirlisi olsun canim ya
ne var lennn gecen topigimden adam calarkene yakaladim seni
nerde oynayonn
yokk cnm hiç kimse yoktu senn topikte o zaman yoksaaaa yparmıyım ben öle şeyyyy hem yapar yaparımmmm bananeşaka şaka ynlız kalmasın diye yazdım gülüme
profilimdeki isteklerede bi el atsana
Evet hayirlisi olsun napiyim canim dun tv de bi haber izledim bebegin 8 aylikken gelisimi durmus caresi yokmus 5 yila kadar yasayabilirmis,annesi babasi caresiz eli kolu bagli.. Dedimki allahim cocuk cocuk diye tutturuyo esim ona sabir ver hayirlisiylada cocuk ver dedim
O caldigi adam bendim
My Free Farm - Browser oyunu - Şimdi ücretsiz oyuna başla!
ahanda burda oynuyom
onunda canina minnet hemen gitmis topikten
onunda canina minnet hemen gitmis topikten
Profilinde ne yapmam gerekiyor :26::26:
Lan kimse yoktu SIKILDIM napabilirim aaaaa tesuff ederimm
profilime gir benim orda istekler var altinda yaziyor bir tane ver bir tane al diye.. oralara tiklaman yeterli bide isci olarak ekledim seni onuda onaylarsan cok makbule gecer,
tutku yapti bu oyun bende nabim birakamiom
sen gel gülümmmm bu seni nöbetçi yapcak topiğe
Demedigini birakmadi bize kariya bak
Rüzgar gülü sesim gelür mü
gamyuna gidek gece senle burda olursan
gece derken esim oglenci olduigundan erken zibaririz bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?