gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Ahaha koptum . Çıktım zaten şimdi temelli çıkıyorum canım hadi herkese iyi akşamlar..

Kopardın bu arada beni

Aslinda sinir bozucu bisey ilgilenmemek sevgilisiyle ama izin vermiyo ki konusalim sohbet edelim
Gorusuruz canim iyi aksamlar..
Dixbaln karşısında çıldırıyomuş, küfrediyomuş oyuna sinirlenmiş Off koptummm

begendım canım aynı maksata hızmet ettıgını dusunuyorum:) eglenmek kafa dagıtmak ıcın bıcılmış bı topıc olarak dusundum, haksızda olmuş olabılırım:)

Bazen gülüyoruz bazen eğleniyoruz bazende dertleşiyoruz
aslında biz bir aileyiz burda

bekarım çok yogun çalışıyorum buhranalrdayım can sıkıntısıyla savasıyorum herkes gıbı ama hayat enerjımı alamayacak:)

Ben evliyim 22 yasindayim ve fransada yasiyorum... Buralara yeni yeni alismaya basladim diyebilirim 2 senedir burdayim..
Bi kac arkadasim var gezip egleniyoruz bazen,cogunlukla evdeyim

Ben evliyim 22 yasindayim ve fransada yasiyorum... Buralara yeni yeni alismaya basladim diyebilirim 2 senedir burdayim..
Bi kac arkadasim var gezip egleniyoruz bazen,cogunlukla evdeyim

evlenıp mı fransaya yerleştın yoksa fransadamıydın zaten benım yıne bır avrupa turu yapasım avr cok keyıflı

Senin öğretmen olduğunu yeni öğrendim ve zaten senin için yaptım üstüne alınabilirsin
Tabiki topiğimizde başka öğretmen varsa onlarında öğretmenler günü kutlu olsun

çok tatlısın tşk ederim tekrar :)
eşim de çiçek almış şaşırttı beni beklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…