bitli tiviti yiviti nirdesin kız
mervişko da görünmüyor :44:
nedennn aamaa :26:kizlar uyeligimi iptal ettirecem belki bi zaman sonra gelirim belkide gelemem belli olmaz kendinize iyi bakin hakkinizi helal edin hepinizi tanimak guzeldi hoscakalin !
kizlar uyeligimi iptal ettirecem belki bi zaman sonra gelirim belkide gelemem belli olmaz kendinize iyi bakin hakkinizi helal edin hepinizi tanimak guzeldi hoscakalin !
kizlar uyeligimi iptal ettirecem belki bi zaman sonra gelirim belkide gelemem belli olmaz kendinize iyi bakin hakkinizi helal edin hepinizi tanimak guzeldi hoscakalin !
canim esim istemiyor o yuzden..nedennn aamaa :26:
yok kiz silmem ask olsun..niye kız faceden silme barii
canim bende istemiyorum ama esim istemiyor belki bir sure sonra geri gelirim..tweety mesajı gördüm nire gidiyon bacım sen gitme ya
oglum için parti yapacaktım sen olmazsan olmazki ama
Bu mesajı okuyunca yazmadan edemedim, şaka mı bu?
Gerçekse de hayırdır?
Hem üyeliğini iptal ettirmene gerek yok ki Tweety... :44:
yok canim ya keske saka olsa yukarda yazdigim gibi esim istemiyo
tessekur ederim ilgine
ne ya illa iptal et üyeliğini mi diyo yani sebep ne eskisi gibide girmiyosun artıkbugunde bekliyimde yarin yine soylerse mesaj atarim muneye..
Rica ederim, bence yine de iptal ettirme, ara ver ama tabi sen bilirsin.
ne ya illa iptal et üyeliğini mi diyo yani sebep ne eskisi gibide girmiyosun artık
iste birseye kizinca buraya sariyor..girsemde girmesemde..
şu erkekleri varyacanim esim istemiyor o yuzden..
yok kiz silmem ask olsun..
canim bende istemiyorum ama esim istemiyor belki bir sure sonra geri gelirim..
yok canim ya keske saka olsa yukarda yazdigim gibi esim istemiyo
tessekur ederim ilgine
şu erkekleri varya
ya iptal ettirme yine dursun
sıksık girmesende arada girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?