gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

uyku beni bu saatlerde tutmaz :) bekarım ve öğrenciyim ömrüm okullarda geçti
peki ya sen

ohh ohh :) biter elbet bigün canım hatta maziye dönüp bakarsın bir iç çekersin özlersin
bende evliyim işte evdeyim eşimde çalışıyo bu gece yalnızım sizlerlerim:)

ee hemen bende kendimi tanıtayım kısaca

en büyük ilgi alanım bitanecik nişanlım. ing. öğretmeniyim okulu bu yıl bitirdim. kpssye hazırlanıyorum ist avr. yakasındayım.

Allah mutluluğunuzu daim etsin öncelikle bende ingilizce öğretmeni adayıyım

Allah mutluluğunuzu daim etsin öncelikle bende ingilizce öğretmeni adayıyım

hey çok sevindim. biran önce biter inşallah mesleğini eline alırsın. İngilizce öğretmeni olmak güzeldir

kızlar nasıl üşüyorum... ayaklarımı ısıtamadım kaç saattir.. yorganın da altındayım... resmen buz gibi terliyor...

ohh ohh :) biter elbet bigün canım hatta maziye dönüp bakarsın bir iç çekersin özlersin
bende evliyim işte evdeyim eşimde çalışıyo bu gece yalnızım sizlerlerim:)

herşeyin bir sonu olduğu gibi onunda vardır elbet Allah başka dert vermesin :)
hamilesin sanırım bebişin kaç aylık

Canım cacık çekti nan evde hıyarda kalmamış
Bende Tivitinin topikine gidiyimde artık cacık istemesin canım dedim.
İyi geceler hatunlar nasılsınız.
Merveee böcüğümüz kızmı ah ya ne güzel Rabbim kucagına almayı nasip etsin hayırlı evlatlardan olsun inşallah.

ay ben dun 1 elma bide cikolata yedim butun gun buydu acayip rahatsizdim bugun iyiyim yine midemi usuttum heralde

cevir kazi yanmasin

ayyy mideni mahvetmişsin sen aç karnına elma nasıl ağrıtır mideyi
derdin nede eziyet yaptın annem kendinee kızz bişeyler varda bana mı söylemiyosun yoksaaa

anaa bende onu gaz diye biliyodum meğer kazmış haaha

bende aynı durumdayım yorganın altındayım ama ellerim ve ayaklarım buz gibi şuanda :2:

iyi geceler

AMIN
kiz sen bi gittin pir gittin bana biseyler anlatiyodun yarim kaldi bidada yazmadin teksasli

yok kiz olsa soylememmi kaz kaz

kar yağıyomu orayada?orası diyorum ama orası neresi cnm:26:
herşeyin bir sonu olduğu gibi onunda vardır elbet Allah başka dert vermesin :)
hamilesin sanırım bebişin kaç aylık
sağol canım 5 aylık

evet hevuk prensesimiz geliyo
eee bacım sen nerelerdeydinnnn
aminnn canım aminnn rabbim sizede nasip eylesin

bende aynı durumdayım yorganın altındayım ama ellerim ve ayaklarım buz gibi şuanda :2:

Halinize şükredin kızlar ya ben mutfakta sandalye tepesinde kukuman kuşu gibi oturuyorum kemiklerim etimi delip çıkcak birazdan dondum (sigara içiyorum o nedenle mutfaktayım :) ) Ayağınıza sıcak su torbası koyabilirsiniz sıcak oluyo yada evliyseniz eşinizin sırtına bu daha etkili ve zahmetsiz bi yöntem

AMIN
kiz sen bi gittin pir gittin bana biseyler anlatiyodun yarim kaldi bidada yazmadin teksasli

yok kiz olsa soylememmi kaz kaz

Maşallah ya nasıl sevindim.Amin inşallah ben ikiz istiyorum ama 5 yılın acısı anca öyle çıkar.

İyi geceler canım

Maşallah ya nasıl sevindim.Amin inşallah ben ikiz istiyorum ama 5 yılın acısı anca öyle çıkar.

İyi geceler canım

Canım benim Allah gönlüne göre versin
ama işte hele bi sağlıklı olsunda diyor insan ikiz tekiz farketmez diye düşünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…