uyku beni bu saatlerde tutmaz :) bekarım ve öğrenciyim ömrüm okullarda geçti
peki ya sen
ee hemen bende kendimi tanıtayım kısaca
en büyük ilgi alanım bitanecik nişanlım. ing. öğretmeniyim okulu bu yıl bitirdim. kpssye hazırlanıyorum ist avr. yakasındayım.
yabanci degil o kiz siteye uye oldugumdaki ilk arkadaslarimdan kendileri
esraaa iyiyimm senden ne haber nasil gidiyo dersler
Allah mutluluğunuzu daim etsin önceliklebende ingilizce öğretmeni adayıyım
ohh ohh :) biter elbet bigün canım hatta maziye dönüp bakarsın bir iç çekersin özlersin
bende evliyim işte evdeyim eşimde çalışıyo bu gece yalnızım sizlerlerim:)
ay ben dun 1 elma bide cikolata yedim butun gun buydu acayip rahatsizdim bugun iyiyim yine midemi usuttum heralde
cevir kazi yanmasin
hey çok sevindim. biran önce biter inşallah mesleğini eline alırsın. İngilizce öğretmeni olmak güzeldir
kızlar nasıl üşüyorum... ayaklarımı ısıtamadım kaç saattir.. yorganın da altındayım... resmen buz gibi terliyor...
Canım cacık çekti nan evde hıyarda kalmamış
Bende Tivitinin topikine gidiyimde artık cacık istemesin canım dedim.
İyi geceler hatunlar nasılsınız.
Merveee böcüğümüz kızmı ah ya ne güzel Rabbim kucagına almayı nasip etsin hayırlı evlatlardan olsun inşallah.
ayyy mideni mahvetmişsin sen aç karnına elma nasıl ağrıtır mideyi
derdin nede eziyet yaptın annem kendinee kızz bişeyler varda bana mı söylemiyosun yoksaaa
anaa bende onu gaz diye biliyodum meğer kazmış haaha
AMINCanım cacık çekti nan evde hıyarda kalmamış
Merveee böcüğümüz kızmı ah ya ne güzel Rabbim kucagına almayı nasip etsin hayırlı evlatlardan olsun inşallah.
ayyy mideni mahvetmişsin sen aç karnına elma nasıl ağrıtır mideyi
derdin nede eziyet yaptın annem kendinee kızz bişeyler varda bana mı söylemiyosun yoksaaa
anaa bende onu gaz diye biliyodum meğer kazmış haaha
kar yağıyomu orayada?orası diyorum ama orası neresi cnm:26:hey çok sevindim. biran önce biter inşallah mesleğini eline alırsın. İngilizce öğretmeni olmak güzeldir
kızlar nasıl üşüyorum... ayaklarımı ısıtamadım kaç saattir.. yorganın da altındayım... resmen buz gibi terliyor...
sağol canım 5 aylıkherşeyin bir sonu olduğu gibi onunda vardır elbet Allah başka dert vermesin :)
hamilesin sanırımbebişin kaç aylık
Canım cacık çekti nan evde hıyarda kalmamış
bende aynı durumdayımyorganın altındayım ama ellerim ve ayaklarım buz gibi şuanda :2:
AMIN
kiz sen bi gittin pir gittin bana biseyler anlatiyodun yarim kaldi bidada yazmadin teksasli
yok kiz olsa soylememmikaz kaz
Maşallah ya nasıl sevindim.Amin inşallah ben ikiz istiyorum amakar yağıyomu orayada?orası diyorum ama orası neresi cnm:26:
sağol canım 5 aylık
Hahaha anlatcam kızım dur heycanlan die yarım bıraktım.Çok yoğun çalışıyorum canım yaartık iç patroniçesi oldum ben ya geç geliyorum sonra uyuyorum bugün uykum yok yarında işten kaytarcam plan yaptım o nedenle ayaktayım hemen geldim hikayemi tamamlamamı istermisin heheheh
evet hevuk prensesimiz geliyo
eee bacım sen nerelerdeydinnnn
aminnn canım aminnn rabbim sizede nasip eylesin
iyi geceler
buz nasiil terler :26::26:
buz nasiil terler :26::26:
erimeye başlayıncaaa
Maşallah ya nasıl sevindim.Amin inşallah ben ikiz istiyorum ama5 yılın acısı anca öyle çıkar.
İyi geceler canım
yok be saftirik elif demisya ayaklarim buz gibi terliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?