Bi halaya takıldım hala oynuyom kızım
Tey tey tey.
Düğünden geldim canım sonraki gün dükkandaydım açılışımız oldu yoğundum baya resimleri gördünmü faceye atmıştım.
amanın 11'de işe gidilrimi tembel karı seni
aman hevukum bende öyleydimde alıştım 12 dedin mi yatasım geliyo
bugün eşim yok diye takıldım böyle
CANIMSINN
ÇOK TEMİZ KALPlisin
havluyu ütüyle ısıt aağına sar yada çok ses olmaz diyosan yatağın içine saç kurutma makinası tut cnm çok işe yarıyor. hem kurutma hem ısıtma etkisi yapıoyor
Ya öyle zor geliyoki kalkıp gitmek ağlayasım geliyo valla soguk üşüyorum bide uyuyamıyorum.
Valla tembelim ordada oturuyorum akşama kadar kasada.eşimde diyoki elamanım olsan vallahi işten çıkarmıştım şimdiye kadar
Böylesi daha makbul valla yapamıyorum ayağına yatıyorum kimse bişey beklemiyo benden .
Ah aklım nerdeydi şimdiye kadar.
gördüm gördüm mülayimde ordaydi
Ohh iyi yapmışsın canım valla zekanı kullanmışsınn
sende bi insansın neticede hep iyi niyet hep iyi niyet nereye kadar
He ya kopardı bizi gülmekten
Bana diyoki hanımın çiftliği güllü aramızda ünlüü sanatçıı
Bizim elamanlar kıl olmuş adama montunu saklamışlar 1 saat ona mont aradım.
Ama adam 5 vakit namaz kılıyo kızlar birde hep oruçlu hergün oruç tutuyomuş helal olsun adama..
teşekkür ederim ne mutlu bana
yöntem çok güzelmiş hemen deniyorum umarım uyanmazlar bizim kız delirdi diyebilirler uyanıp
anaa şu kıvırcık saçlı mülayimmi seda sayanın programında çıkardı
hee kız o dinine düşkün herhalde tv5 bide hilal tvde görmüştüm
ben çıkıyorum artık çok geç oldu hadi öptüm hepinizi allaha emanet olun siz daha burdamısınız
Bende bunu diycektimgece baya ses yapar makine sen en iyisi bi kaynar suya sok sıcak suya yanii ısınır hemen sar kalın bişeyle ayaklarını üşümesin yada bacaklarını bisiklet sürüyomuş gibi yap kan dolaşımı olsun kan gitsin ayaklarına
ben çıkıyorum artık çok geç oldu hadi öptüm hepinizi allaha emanet olun siz daha burdamısınız
Evet o hep şey diyodu namaz namaz adamı yolda komaz
N e olursa olsun namaz kılın diyo yanıma geliyo bişey diycem bi dakka diyo sonra namaz namaz adamı yolda komaz diyo
Lan ananaı şimdi senin diycektim artık en son
Geldi bişey diycem dedi namaz namaz adamı yolda komaz diycen dimi dedim deme bi git ya dedim daha gelmedi..
Sbah 8 den akşam altıya kadar hiç susmadı adam ya maşallah ne çene var
efendi birine benziyor zaten temiz biri bence..He ya kopardı bizi gülmekten
Bana diyoki hanımın çiftliği güllü aramızda ünlüü sanatçıı
Bizim elamanlar kıl olmuş adama montunu saklamışlar 1 saat ona mont aradım.
Ama adam 5 vakit namaz kılıyo kızlar birde hep oruçlu hergün oruç tutuyomuş helal olsun adama..
tiwik transa geçti herhal piyasadan kayboldu
15 saniye falan açtım sonra kapattım hemen çok ses çıkıyokaynar suyada üşendim şimdi ama baktım olmuyo kalkıp yapıcam bisikleti yapıyorum bide işin ilginç yanı sağ elim sol elimden kat kat daha fazla soğuk buz gibi
iyi geceler Allah rahatlık versin görüşmek üzere
efendi birine benziyor zaten temiz biri bence..
esime yemek hazirliyacamda
hevuk benim farmville isteklerimi onaylasana bea
esra senin facen varmiydi kesin bu 100uncu sorusumdur
Sağ el hep klavyede ya o nedenledirBenimde elim soğuk sağ elim ayaklarımda buz ggibi çünki aşşağıda şimdi gidip Herüfün sırtına vercem ısıtcam
Geçen gece uyandım nasıl sinirli söyleniyo öyle bi yaslamışımki ayaklarımı sırtı ağırmış gece
hevuk benim farmville isteklerimi onaylasana bea
esra senin facen varmiydi kesin bu 100uncu sorusumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?