gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

slm gülüm naber...

uff canım çok sıkılıyor...

Ayy kuzum senmi gelmistin ben ciktim gormedim seni
Noldu tatlim neyin var :26: bende bugun cok sinirliydim benimde canim çok SIKILIYORRR

ne güzel uzun zamandır kist olmuyordu yumurtalarımda şuanda reglim 9 gün geçti..
2 gün önce test yaptım negatif çıktı ee hamile olmadığıma göre kist var bacaklarım ve belim çok ağırıyo..
bugün doktora gidicem öğlenden sonra..

senin neden canın sıkılıyor tatlım..:26:

hu hu
pisi pisiiiii
nerdesinn ayuuuuummm :)
akşam gelicemmmm görüşürüz inşallahhhhh
özledim seniii camışşş:)))

Canim benim ya bende senin gibi yumurtaliklarim yuzunden bunalimdayim iste,yani Allahim bilir ondan geldi ama insan uzuluyo sonucta Rabbim sifa versin yapacak birsey napabiliriz ki... sogan kürünü bi dene herkes cok oneriyo onu...
Bugun doktora gittim degistirmistik dr u erkek jinekolog ve 65 yaslarinda var e mecburen alttan muane etti esim adamin tipini sevmedim sapik gibi diyip durdu bizi yine oyaliycak diyip durdu hic umudum yok anliyomusun beni biktim iyce herseyden dedi bana hastanede agladim gizli gizli resmen...
Clomid diye bi hap verdi yumurtlayamiyorsun sen dedi bana bakti,adam iyi ilgileniyo gibi geldi relax ol felan dedi guleryuzluydu ama esimin suratindan dusen bin parca.. ahh ahh anlatsam roman olur valla ne o beni anliyo nede ben onu bunaldim canim valla billa ya.. Bir cocuk yapmak bu kadar zormuymus

Gizz pisi pisi kimm :26: Banami diyon yoksammm :44:
bilemedim simcikk
Naber gizzz gorusemioz ne zamandir ii misin annem

birine demiştim ama vazcaydım :))
bu saatten sonra sana deomm :))
aynen görüşemioruz valla iyiyim valla seni sormalı sen nasılsın bacım :)

birine demiştim ama vazcaydım :))
bu saatten sonra sana deomm :))
aynen görüşemioruz valla iyiyim valla seni sormalı sen nasılsın bacım :)

Avatarda pisi pisi varya ondan sey ettimdi
Neyse bende napiyim ya yemek hazirlicam herifi bekliom

TiwigiM nasılsın balım gorusemiyoruz özledim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…