- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
ayyy keske yapmasaydin ya annemide aramislardi oyle oda uyku sersemi tamam tamam demis baska bi nete gecmis ilk aylar az geliodu dedi fatura sonradan 100 kusur gelmeye baslamis INSALLAH seninki oyle birsey degildir bi polise filanmi gitsen acaba:26:
bu arada nasilsinnn ya gorunmuyon hic:26:
Hosgeldin hayatimmEvet oyle oldu
Esrarengiz bir adam yada bir sebeke diyelim bizi aradida ondan bahsediyoduk
Yok kiz acmam hic acmazdim nerden de actim 0018 ile basliyo numara :S Nasil numaraysa akilli saniyolar kendilerini tarifeyi turk tarifesi olarakmi degistircez yani sacmaliga bi bak bidaha ararsa laf sayicam gerizekaliya
hiç iyi değilim canım işte bu olaydan dolayı ya sen nasılsın,vakit bulamıyorum girmeye eskisi gibi çocuk ev işleri anca akşam oluyo,girdiğim zamanda sizleri göremiyodum,aman olan fatura olsun başka bişey olmasında işimden gücümden kaldım kaç saattir bunun yüzünden ya
esra erolu izleyen varmi simdi
hoşbulduk bebemmm:)
farkındayım okudum canım konuyu da yalnız bizide arıyorlar öyle ben diyorum hat sahibi babam ben bişey diyemem 9-10 gbi geliyor diyorumo saatte de arayamıyolar zaten
ancak hani arkadaş adres vermiş keşke hiç birşey demeseydi müşteri hizmetlerini arayıp hani şikayet edebilirsiniz veya sorabilirsiniz işte tarife değişkliği dediler ancak ben istemiyorum gibisinden orda kaydediyorlar hayatım kabul edilip edilmediğini ancak hanımlar tanımadığınız numaralara adres kimlik bilgileri isminizi bile dahi sakın ha vermeyin emin olduktan sonra devam edin konuşmlaranıza
valla bilmiyorum baska ne yapabilirler yuksek fatura gonderirler ancak ama sen yinede bi danis polise bence ne olur ne olmaz:26:
beeeeeeeeeeeeeeeennnadam motora bağladı çeneyi vallaaa taktı 5 e gidiyooo tam gaz
hahaha aynen ya hem evlenmeye hem sanatci olmaya geldim diyo bi sene iki sene sonrada olur diyo belki kaset cikaranlar beni izlerse diyo
evet kızlar karakola gidiyim en iyisi
amaaaannn hadi arkideş yaniiiiiii kız böyle kocaaaaaaaaaaaaaa amannn yarabbimmmm Allahımmmmmm kınamıyorum amaaaa koru Yarabbimmmm :) içinde kötü niyet yok ama insanda hem çene fazlalığı hemde akıl fazlalığı olunca sanırım böyle bağlıyo psikopata
kızlar karakolu aradım dolandırıcıymış arayan,adresi verdim bişey olurmu dedim olmaz bir daha olursa suç duyurusunda bulunun diyo
yok ALLAH ESIRGESIN kotu niyetli degil belli ama iste durma noktasi yok konustukca konusuyo
kızlar karakolu aradım dolandırıcıymış arayan,adresi verdim bişey olurmu dedim olmaz bir daha olursa suç duyurusunda bulunun diyo
tamam artık esranın program bu adam çıktığında karşılaşmaya saat 7 ye kadar bununla devam ederbunun tohumuna gübreyi fazla vermişlerrrrrrrrrrrrr
:18::18:ay iyiki aradin INSALLAH birsey olmaz ALLAHTAN kimlik numarani filan vermemissin
tamam artık esranın program bu adam çıktığında karşılaşmaya saat 7 ye kadar bununla devam ederbunun tohumuna gübreyi fazla vermişlerrrrrrrrrrrrr
bence gonderirler onu cikarmazlar programa
ayyyyy çok güldümmmm:):) arada moral mozukluğunda çıkarsınlar dicem ama çeneside hiç çekilmiyo ki anacım yaaaa bence almakla hata etmişlerrr
saolun canlar,kapıyı açmıyorum kimseye zaten eşimin anahtarı var öyle giriyo,kimlik numaramı versem başıma kimbilir nası bi iş gelicekti kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?