gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

hiç iyi değilim canım işte bu olaydan dolayı ya sen nasılsın,vakit bulamıyorum girmeye eskisi gibi çocuk ev işleri anca akşam oluyo,girdiğim zamanda sizleri göremiyodum,aman olan fatura olsun başka bişey olmasında işimden gücümden kaldım kaç saattir bunun yüzünden ya

hoşbulduk bebemmm:)
farkındayım okudum canım konuyu da yalnız bizide arıyorlar öyle ben diyorum hat sahibi babam ben bişey diyemem 9-10 gbi geliyor diyorum o saatte de arayamıyolar zaten
ancak hani arkadaş adres vermiş keşke hiç birşey demeseydi müşteri hizmetlerini arayıp hani şikayet edebilirsiniz veya sorabilirsiniz işte tarife değişkliği dediler ancak ben istemiyorum gibisinden orda kaydediyorlar hayatım kabul edilip edilmediğini ancak hanımlar tanımadığınız numaralara adres kimlik bilgileri isminizi bile dahi sakın ha vermeyin emin olduktan sonra devam edin konuşmlaranıza

valla bilmiyorum baska ne yapabilirler yuksek fatura gonderirler ancak ama sen yinede bi danis polise bence ne olur ne olmaz:26:

valla bilmiyorum baska ne yapabilirler yuksek fatura gonderirler ancak ama sen yinede bi danis polise bence ne olur ne olmaz:26:

evet kızlar karakola gidiyim en iyisi

hahaha aynen ya hem evlenmeye hem sanatci olmaya geldim diyo bi sene iki sene sonrada olur diyo belki kaset cikaranlar beni izlerse diyo

amaaaannn hadi arkideş yaniiiiiii kız böyle kocaaaaaaaaaaaaaa amannn yarabbimmmm Allahımmmmmm kınamıyorum amaaaa koru Yarabbimmmm :) içinde kötü niyet yok ama insanda hem çene fazlalığı hemde akıl fazlalığı olunca sanırım böyle bağlıyo psikopata

yok ALLAH ESIRGESIN kotu niyetli degil belli ama iste durma noktasi yok konustukca konusuyo

kızlar karakolu aradım dolandırıcıymış arayan,adresi verdim bişey olurmu dedim olmaz bir daha olursa suç duyurusunda bulunun diyo

aaaaaaaaaaaaaa vay vicdansızlar yaaa aman canım kapıya pencerene dikkat et emi sakın ha kapıyıda dalgınlıkla açıverme hemen iyi yapmışsın arayarak

yok ALLAH ESIRGESIN kotu niyetli degil belli ama iste durma noktasi yok konustukca konusuyo

tamam artık esranın program bu adam çıktığında karşılaşmaya saat 7 ye kadar bununla devam eder bunun tohumuna gübreyi fazla vermişlerrrrrrrrrrrrr

pirinc pilavi yapacam becermiyorum ya soyle iki kisilik guzel bi tarif yokmuuu

:18::18:ay iyiki aradin INSALLAH birsey olmaz ALLAHTAN kimlik numarani filan vermemissin

tamam artık esranın program bu adam çıktığında karşılaşmaya saat 7 ye kadar bununla devam eder bunun tohumuna gübreyi fazla vermişlerrrrrrrrrrrrr

saolun canlar,kapıyı açmıyorum kimseye zaten eşimin anahtarı var öyle giriyo,kimlik numaramı versem başıma kimbilir nası bi iş gelicekti kimbilir

saolun canlar,kapıyı açmıyorum kimseye zaten eşimin anahtarı var öyle giriyo,kimlik numaramı versem başıma kimbilir nası bi iş gelicekti kimbilir

gelirdi tabi canımm bak senin korkman için demiyorum ama senin kimlik numaranlar bankayı ne bileyim şirketi vs. bir çok yeri dolandırırlar Allah korusun altından kalkamayacağın boçlar içine girersin sonra ama çok şükür ki bu olmamış aman dikkat hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…