gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

hevuk gelip gelip gidiyo
korkma annem biz insan yemeyiz

hevuk gelip gelip gidiyo
korkma annem biz insan yemeyiz

Hahah benmiyim o vefasız?
Yok bebem yazdıklarınıza bakıyorum neler kaynatmışsınız.
Ben baktım size yoktu kimseler burda kendimi bir derdim vara bi attım bi daha çıkamayacaktım nerdeyse uyyyhh kaçtım ya içim karardı ulee

Ula boşver bizim derdimiz bize yeter bide milletin deerdiyle dertlenme len filozof olacan bu gidişle
nerden çıkardın cicim ne vefasızı niye üstüne alınıyon

Şekerim bende hep en fazla 19 göstertiyom yaşımı söyleyince böle hönk die kalıyolar

olsun ben seviyorum küçük göstermeyi gayette memnunum hatta bana kalsa 15 falan deseler de hiç yaşlanmasam senin yaşın kaç peki?

olsun ben yapayım açıklamamı kimseyi incitmek istemem ben çok özen gösteririm bu konuda özellikle hamilesin bide

Ayy canımsın ben kıyamam sana
valla en yakın arkadaşlarımdan bile daha özenli davranıyorsun bana sağoll bebeğimm
yemin ederim çok duygulandım
Ben var seni sevmekkkk

Ula boşver bizim derdimiz bize yeter bide milletin deerdiyle dertlenme len filozof olacan bu gidişle
nerden çıkardın cicim ne vefasızı niye üstüne alınıyon

Kafayı sıyırdım zaten nerden buluyosam cins cis haberler okuyom dehşete düşüyo sonra insanlar
Benim yanımda
Hamiş arkadaşım var bi ara ben seri katillere takmıştım kıza anlatıyom kız korktu valla len korma sana bişi yapmam ben dedim sonra
Gerçekten korkmuş evdede yannız hahah bide deprefif takılıyodum o aralar güneçlikleri bile açmıyodum
Ben alıngacım alınıyom üzerime

kim kiz o luzumsuz ???
hic takma bosver..

Ayy canımsın ben kıyamam sana
valla en yakın arkadaşlarımdan bile daha özenli davranıyorsun bana sağoll bebeğimm
yemin ederim çok duygulandım
Ben var seni sevmekkkk

çok teşekkür ederim sende beni duygulandırdın özenli davranmıyorlar mı :26:
bende seni seviyorum

:18::18::18::18::18::18::18:
Anneciiimmm korkuyommmmm

olsun ben seviyorum küçük göstermeyi gayette memnunum hatta bana kalsa 15 falan deseler de hiç yaşlanmasam senin yaşın kaç peki?
Yaşımı söleyemem nese senimi kırcam en yaşlınız benim 28
hee tabi tabii görmesek yutturacan demi bizee

Hahah kızım açıkken görmedin ama valla inanmıyolar şaka değülll bebem filanda yok ya mesela eşimin arkadaşları 25 yaşında filan 2 tane bebesi var
Benim yok haliyle küçük görünüyom gözlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…