gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Soryy datlum ya Merve'ye yazcaktım üşendim senden alıntı yaptım en yakın sendin

Ruhum can çekişiyo o na hiç dokunma bence

vuvv durum vahim

esra bugun ozur dileme memuru oldun

olsun yanlış anlaşılmaktan iyidir

tamam o halde

iyi geceler arkadaşlar.sohbetinizi bölmek istemem(canım cacık istediğinden değil size kabalık olmasın diye)Ama size birşey sorucam
ben avatar kullanmıyorum ama hani avatarın yanına birkaç birşeyler yazan arkadaşlar var.bunu nasıl yapıyorlar

kaçgün bunu kafama taktım üzüldüm varya ama ben haklıyım demi kızlar
delimi ya ne hakkı var bana bu hakaretleri etmeye
keşke baştan beri size anlatsaymışım rahatlattınız beni valla

Onunda çocugu olmuyormu?
Ya bir topluluk var annemlerin orda yani teksasda
Yengem diyim oda aralarında
4 kişi çocukları olmuyor
Birisinin yakın arkadaşı hamileymiş ağlıyo diğerleride teselli ediyo hınçlanıyolar biri dediki hamile kadınları gördüğümde elimle karnını deşmek istiyorum
Hasetliğin kendini bilmezliğin bu kadarı
Bende üzülüyorum tabi ama hamile kadınları çok seviyorum en büyük zevk,m karınlarını okşayıp bebeki hissetmek
Bekarkende öleydim.
İnsanlar kafayı yemiş hırs bürümüş bütün bedenleri..

Aynen canım nasılda bildin bunu bir arkadaşımda yapmadı iki arkadaşım yaptı
ikiside vefasız çıktın diye mesaj attı bana birbirlerini tanımıyorlar ama ben neler yaşadım bi anlatsam hevuk
o kadar ağır geçtiki hatta tiwim şahit valla
bende geçtim o yollardan en dibini yaşadım acının binbirtürlü şey geldi başıma
ama rabbimin takdiri dedim en yakın arkadaşlarım hamile kaldı asla asla kıskanmadım
sadece allaha dua ettim banada versin diye
dediğin gibi bende en çok hoşuma giden şey o olurdu arkadaşlarımın karnını okşamak
anaammm o nasıl şey kızz yazıklar olsunn allah herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim

anladığım kadarıyla bundan bahsediyosun;
kullanıcı kontrol paneli - profili düzenle - kişisel rütbe

aaa çok geç oldu hadi ben yatıyorum hayırlı gecelerr

öpüyorum sizi hevuk tiwi esra allah rahatlık versin sizee

Bende çok iyi biliyorum yaşadıklarını sohbette olmasamda hep sizinle yadıklarınızı okuyodum.
Rabbim inşallah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin canım yaşadıkların zor halada öyle.
Ben de biliyorum hamileliğin çok zor geçti senin.
Eğer arkadaş olsalardı yakınında olup sana yardımcı olmaya çalışırlardı.
ben hamiş arkadaşıma yardımcı olmaya çalıştım hep arıyodum hatta midesi bulanıyodu telde konuşamıyordu böğğ yapıyodu hemen.
Sonra bende aramadım 2 ay sonra aradım bulantısı geçince çalışmasam başının etini yerdim.
ama onlarınki hazımsızlık bence başka bişey değil..Görüşme bence havalandın die düşünüyolarsa öyle görmeye devam etsinler.

yok canım evli ama çocuğu yok
ben tahmin ettim senin kimi kastettiğini sanal alemden
fikirler ayni ama dimi
kaçgün bunu kafama taktım üzüldüm varya ama ben haklıyım demi kızlar
delimi ya ne hakkı var bana bu hakaretleri etmeye
keşke baştan beri size anlatsaymışım rahatlattınız beni valla

kizim manyadin sen iyice durup dururken boyle itamlarda bulunuyo sana ne hakki var ?

kizlar faceye girsenizde iki dakika isteklerime onay verseniz ne olur profilden bana gugum yollayin bide ucretsiz hediyelerden 1 ahsap kalas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…