gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

iyiyim çok şükür aklımdan türlü türlü yemekler geçiyo
kızım sakin şuan acıktımı ne hiç kımıldamıyo:)
hadi sende yap şu çizelgeden bak hepimiz yaptık

heheh benimde akşam öyleydi insan aç olunca herşeyi istiyo canı benimkide pek sakin bugün yaa birazdan tatlı türü bişii yerim artıkın yeter bugünkü tembelliği spor yapsın birazda içerde ahanda bi tane tekme salladı bile

Bırak kız uyusun yavrucakk rahatsız etmee

amann geçen seneki çalışma saatleriyle aynımı canım?
bende hiç sevmiyorum ya 8-5 olsa daha iyi olur aslında uff

yok canım artık masa başına geçti bu sene çok şükür öyle atandık 8de işe başlıyo akşam buçuktan sonrada işi ne zaman biterse geliyo işte ayda 3-4 tane nöbeti oluyo işte bi oda normal aman neydi öyle geçen seneki 24-24 çalışıyodu süreklide devriyedeydi istirahatli falan diye düşünmeyip çağırıyolardı bilee bu sene buraya tayin olunca rahatladı çok şükür bi olduğumuz yer kötü işte tek sorun o :26:

Aaa canım ne güzel kurtulmuşsunuz valla biz hala aynıyız amann hiç iyi değil valla bu sistemi sevmiyorum

Ya ne olsaydı yerdiniz ben soyle bol limonlu zeytin yağlı yaprak sarma olsaydı ne yerdim haa

İyiyim TATLIM cok sagol

Ay yok hiç canım çekmedi
benim canım pişi çekti gene
biliyomusun hamur kızartması

Ya evet sarma olsunda farketmez valla bı sarmaya aşerdim yarın kolum ağrımazsa bı tencere saracam valla topige atarım sizde pc nin ekranına ekmek nanse yersiniz

hıh ne bancam ekrana istesen kendimde yaparım üstelik buzlukta hazır sarılmış bir pişirimlik daha vardı onuda pişirebilirim

hıh ne bancam ekrana istesen kendimde yaparım üstelik buzlukta hazır sarılmış bir pişirimlik daha vardı onuda pişirebilirim

Aaaa benim sarmam cok guzel olur ama niye öyle diyodun ki istersen sende hazır var sen koy ben ekrana canip yiyeyim kiz belki yarın yapamam kolum ağrımaya başladı yeteniz aşısı vuruldun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…