iyi geceler görüşürüz :)
iyiyim çok şükür aklımdan türlü türlü yemekler geçiyo
kızım sakin şuan acıktımı ne hiç kımıldamıyo:)
hadi sende yap şu çizelgeden bak hepimiz yaptık
Selam mervecim nasılsın hayırdır ne yiyip iciyorsunuz bakim
heheh benimde akşam öyleydi insan aç olunca herşeyi istiyo canıbenimkide pek sakin bugün yaa birazdan tatlı türü bişii yerim artıkın yeter bugünkü tembelliği spor yapsın birazda içerde ahanda bi tane tekme salladı bile
amann geçen seneki çalışma saatleriyle aynımı canım?
bende hiç sevmiyorum ya 8-5 olsa daha iyi olur aslında uff
Bırak kız uyusun yavrucakkrahatsız etmee
Hoşgeldin Romantik Prensen
yedin mi bitti mi peki? çayınıda içtin mi?
Canım bir şey yiyip içmiyorum sadece olsada yesek diyorum
iyiyim sen nasılsın?
Ya ne olsaydı yerdiniz ben soyle bol limonlu zeytin yağlı yaprak sarma olsaydı ne yerdim haa
İyiyim TATLIM cok sagol
yok canım artık masa başına geçti bu sene çok şükür öyle atandık 8de işe başlıyo akşam buçuktan sonrada işi ne zaman biterse geliyo işteayda 3-4 tane nöbeti oluyo işte bi oda normal aman neydi öyle geçen seneki 24-24 çalışıyodu süreklide devriyedeydi istirahatli falan diye düşünmeyip çağırıyolardı bilee bu sene buraya tayin olunca rahatladı çok şükür bi olduğumuz yer kötü işte tek sorun o :26:
Ya ne olsaydı yerdiniz ben soyle bol limonlu zeytin yağlı yaprak sarma olsaydı ne yerdim haa
İyiyim TATLIM cok sagol
ayy eveet güzel fikirmiş lahana sarmasıda güzel olurdu
Ay yok hiç canım çekmedi
benim canım pişi çekti gene
biliyomusun hamur kızartması
Aaa canım ne güzel kurtulmuşsunuz valla biz hala aynıyız amann hiç iyi değil valla bu sistemi sevmiyorum
Ya evet sarma olsunda farketmez valla bı sarmaya aşerdim yarın kolum ağrımazsa bı tencere saracam valla topige atarım sizde pc nin ekranına ekmek nanse yersiniz
Ayy gene mı pişi çekti canim kiyamam ben sana yapayım da göndereyim bari :)))))
hıh ne bancam ekrana istesen kendimde yaparımüstelik buzlukta hazır sarılmış bir pişirimlik daha vardı onuda pişirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?