evet valla ne yapayım :)):
hıh ne bancam ekrana istesen kendimde yaparımüstelik buzlukta hazır sarılmış bir pişirimlik daha vardı onuda pişirebilirim
canim bu kadar cok Can'ın çekiyor pişiyi yapınca cok yap buzluga at çikar çikar ye
Haziran annelerinde yazmıştım canim söylediğin gibi bulantilarim yavaş yavaş azalıyor sanki senin ki tamamen gecti mi
hoşbuldum nasılsın bugün? bebiş nasıl bebiş
Anaa esranın mesajını gene görmemişim
Aaaa benim sarmam cok guzel olur ama niye öyle diyodun ki istersen sende hazır var sen koy ben ekrana canip yiyeyim kiz belki yarın yapamam kolum ağrımaya başladı yeteniz aşısı vuruldun da
Bengisu kabul et guzel espiriydi alemsin Merve helva nerden aklına geldi simdi
eee ne bekliyon o zaman helva yapsanaaa helva yapsanaaa
Aaa ben görmedim öyle yazdığını sevindim senin adına
işte ah bi yapabilsem yarın eşimle yapacağız inşallah:)
ben en son pazar günü kusmuştum şükür dahada olmadı
aşı olduysan hiç yapma kuzum benim ilkinde arkadaş hastaydı aşıdan sonra gittim yemek falan yaptıydım hem arkadaşa hemde gelince kendime üşüttümde kolumu o gece bi başladıydı ağrı 4 gün sürdüydü :18::26: çok zorlandıydım ateşlenme halsizlikte yaptıydı 2.de yormadım falan pek sancımadıydı daha rahat geçirdiydim vücutta alıştıydı heralde 2.debenimde tüm yimeklerim pastalarım bgüzel oluyo canım dolmalarımda güzeldir
Bengisu kabul et guzel espiriydi alemsin Merve helva nerden aklına geldi simdi
aşı olduysan hiç yapma kuzum benim ilkinde arkadaş hastaydı aşıdan sonra gittim yemek falan yaptıydım hem arkadaşa hemde gelince kendime üşüttümde kolumu o gece bi başladıydı ağrı 4 gün sürdüydü :18::26: çok zorlandıydım ateşlenme halsizlikte yaptıydı 2.de yormadım falan pek sancımadıydı daha rahat geçirdiydim vücutta alıştıydı heralde 2.debenimde tüm yimeklerim pastalarım bgüzel oluyo canım dolmalarımda güzeldir
ne helvası kızzapıttın gece gece
Amanın ben hala iğne vurunuyorum her gün kollar mosmor ne yapacağım ben şimdi çürüdü iyice
ya sen kaçıncı haftada vurunmuştun ki
Anaa esranın mesajını gene görmemişim
valla bi kasım 20sinde vurundum bide aralığın haftasını hatırlamıyom kuzum sen hesap et iştesonuncuyu 3 hafta olmuş heralde vurulalı dimi 27 haftalıkken falan olmuş sanırım 2.si
Cok sagol canim bilgilendirdigin için ben en iyisi hiç kalkismim senin hazırlardan idare edeyim
Benimde öğrenmek istediğim oydu kuzum sen yap biz yiyek YAV bu hamilelik de hazır yemek daha guzel oluyo valla
sorun değil alıştım artık
hıh sizin haftanız daha az siz yapın bana asıl ben zorlanmaya başladım artıkayol eğilirken ataktan kalkarken bile fenaa zorlanıyom :26: he valla süper oluyo ben önceden stok yaptım herbişeyimi neyseki
esprik yaptıkda anlamadın gayriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?