gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Aaa ben görmedim öyle yazdığını sevindim senin adına
işte ah bi yapabilsem yarın eşimle yapacağız inşallah:)
ben en son pazar günü kusmuştum şükür dahada olmadı

Aaaa benim sarmam cok guzel olur ama niye öyle diyodun ki istersen sende hazır var sen koy ben ekrana canip yiyeyim kiz belki yarın yapamam kolum ağrımaya başladı yeteniz aşısı vuruldun da

aşı olduysan hiç yapma kuzum benim ilkinde arkadaş hastaydı aşıdan sonra gittim yemek falan yaptıydım hem arkadaşa hemde gelince kendime üşüttümde kolumu o gece bi başladıydı ağrı 4 gün sürdüydü :18::26: çok zorlandıydım ateşlenme halsizlikte yaptıydı 2.de yormadım falan pek sancımadıydı daha rahat geçirdiydim vücutta alıştıydı heralde 2.de benimde tüm yimeklerim pastalarım bgüzel oluyo canım dolmalarımda güzeldir

Aaa ben görmedim öyle yazdığını sevindim senin adına
işte ah bi yapabilsem yarın eşimle yapacağız inşallah:)
ben en son pazar günü kusmuştum şükür dahada olmadı

İyi canim şimdiden afiyet seker olsun ne guzel bende iki gündür kusuyorum yememe rağmen yedikten sonra biraz midem bulanıyor ama kusmuyorum birde yemek yiyebiliyorum en azından cok sevindim biliyordun cok kötu bı durumdu

Amanın ben hala iğne vurunuyorum her gün kollar mosmor ne yapacağım ben şimdi çürüdü iyice
ya sen kaçıncı haftada vurunmuştun ki

Cok sagol canim bilgilendirdigin için ben en iyisi hiç kalkismim senin hazırlardan idare edeyim
Benimde öğrenmek istediğim oydu kuzum sen yap biz yiyek YAV bu hamilelik de hazır yemek daha guzel oluyo valla

Amanın ben hala iğne vurunuyorum her gün kollar mosmor ne yapacağım ben şimdi çürüdü iyice
ya sen kaçıncı haftada vurunmuştun ki

valla bi kasım 20sinde vurundum bide aralığın haftasını hatırlamıyom kuzum sen hesap et işte sonuncuyu 3 hafta olmuş heralde vurulalı dimi 27 haftalıkken falan olmuş sanırım 2.si

valla bi kasım 20sinde vurundum bide aralığın haftasını hatırlamıyom kuzum sen hesap et işte sonuncuyu 3 hafta olmuş heralde vurulalı dimi 27 haftalıkken falan olmuş sanırım 2.si

Amaan beynim durdu şuan hiç hesaplayamam

Cok sagol canim bilgilendirdigin için ben en iyisi hiç kalkismim senin hazırlardan idare edeyim
Benimde öğrenmek istediğim oydu kuzum sen yap biz yiyek YAV bu hamilelik de hazır yemek daha guzel oluyo valla

hıh sizin haftanız daha az siz yapın bana asıl ben zorlanmaya başladım artık ayol eğilirken ataktan kalkarken bile fenaa zorlanıyom :26: he valla süper oluyo ben önceden stok yaptım herbişeyimi neyseki

hıh sizin haftanız daha az siz yapın bana asıl ben zorlanmaya başladım artık ayol eğilirken ataktan kalkarken bile fenaa zorlanıyom :26: he valla süper oluyo ben önceden stok yaptım herbişeyimi neyseki

İçine doğmuş demekki canım hamile kalacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…