gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

yok kiz dun yapmistimda biraz vardi onu yedim

bulasik filan vardida onlari yikadim yemek neyim yedim simdi iste
nerde is ya keske olsa..
evdeyim ben hep ...

evdemisin merve çalışıyo didiydi ama az öncee :26: ay gece gecede bulaşık hiç sarmaz yaa bende üşüdüm oturuyom anca :26:

Son düzenleme:
kız merve ben hamilelik takvimini anlamıştım görmedim o gün şeysini
tamam ben de yapayım bari :)

yok kiz dun yapmistimda biraz vardi onu yedim

bulasik filan vardida onlari yikadim yemek neyim yedim simdi iste
nerde is ya keske olsa..
evdeyim ben hep ...

tweetiii kız sen niye kaldırdın aşşağıdaki horozumla evleneli şeysiniii :26: nede güzel olmuştu yaa :26:

Ajda pekkan şarkıda “arada sırada aklıma geliyo” diyo. Bu yaşta o kadarına dua et. Babaannem senin yaştayken Kenan Evreni kocası sanıyodu

Ferhat Göçer gibi doktor, Ajdar gibi mühendis olduğu sürece kimse bana "beni ne doktorlar ne mühendisler istedi" demesin.

Kızlar temiz bardak kalmayinca çay bardağı ile su içen adam görüseniz evlenin onunla o adam bardağı bile yıkamaya üşeniyordur nasıl aldatsın

Alt komşu külümüze muhtaç diye bütün sigara külünü balkonuna döktüm.şimdi kapıyı zorluyorlar.bu atalar insanın başını belaya sokar valla.

Bazen kaçmak istiyorum uzaklara. Sonra aklıma müge anlı ve yalçın abi geliyor vazgeçiyorum..

o lafın orijinali "iki dişinin bildiği sır değildir"miş, sonra tabii feminizm manitasızlık falan derken "iki kişinin"e çevirmişler

artık şu klavyeleri pause break ve scroll lock tuşsuz üretsinler. basmıyoruz arkadaşım, 30 yıldır neyin inadı bu ya?

Çakmak doğada 300 yılda, arkadaşlarımın yanında 10 dakikada kayboluyor

mucize; yaşlı amca ve teyzelerin otobüslerde ayakta her an ölcekmiş gibi dururken,boş yer görünce ok gibi fırlayarak o yeri kapmasına denir

hiçbir şeyi değil de japonca ve çinceyi ilk bulan insanın, bu dilleri ne halt karıştırırken bulduğunu çok merak ediyorum.

İyi geceler kızlar. Uzuuun bir aradan sonra ben geldim.

kiz alemsinn hepsi birbirinden komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…