gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

yok akşam yaptım canım 9 gibi
o iş mi biz o işi en son ağustos başı gibi yapmıştık
aboww kaç ay olmuş
çokta rahatım valla

sen rahatsındır tabi bize göre bişii yok ama herifin naapıyodur acep başlamadımı düz duvara tırmanmaya dahaa

sen rahatsındır tabi bize göre bişii yok ama herifin naapıyodur acep başlamadımı düz duvara tırmanmaya dahaa

Anaaa 5 ay olmuş
yok kız amann hiçte halim yok o işi yapmaya zaten
kokulara karşı tiksintim var:120:
oda bişey demiyo bebeğe bişey olur diye korkuyo
siz bıraktınızmı?

Anaaa 5 ay olmuş
yok kız amann hiçte halim yok o işi yapmaya zaten
kokulara karşı tiksintim var:120:
oda bişey demiyo bebeğe bişey olur diye korkuyo
siz bıraktınızmı?

yok kız tam gaz yola devam bizim şimdilik bi sıkıntı yok 34.haftaya kadar bi sorun olmazsa çok sık olmamak kaydıyla yaparık heralde gene herüfüm için naapalım 2-3 ay zaten beni bulupta şeedemiycek bari gidene kadar dikkatlice yaparız biz gene :26: o koku tiksintisi herkeste oluyo canım zaten bazen eşim sarımsaklı vs.li bişii yediğinde bende diyom kocişe yanaşma diye naapalım çokta yapmıyom oyüzden sarmısaklı falan ağız kokutcak bişiiler ayda yılda bi

pattis salatasi yiyecem daha yemedim bisey

aa sendemi pattis salatası yaptın hemde gece geceee benimde akşam canım çektiydide yapıp yediydim kız sen hayırdır bu saatte yapmış yemişin aşeren kadınlar gibi hayırdıır varmı yoksa bişiiler sendede?

anamm git allahını seversenn hiç çekemem valla yanağından bile zor öpüyorum
kız ne sarımsağı ben eşimin normal kokusundan bile tiksiniyorum
hayır duşunu alıp dişini fırçalayıp öyle giriyo yatağa ama yok tiksiniyorum kokusundan ne yapayım

aman hadi sohbet etmiyosunuz hepiniz süs bitkisi gibi duruyosunuz
ben çıkıyorum yarın sabah kontrolümüz var bakalım minnoşum büyümüşmü annesinin gülü
hadi öptüm sizi allaha emanet olun

hadi yaa senin durum o kadar vahim demekkii ay banada normal zamanda bile kokuyo bazen ağzı kaçıyom yanından ama tiksinme falan olmadı neyseki şimdiye kadar eşimden hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…