gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Bende varim yenilerin arasinda bengiyle savruldum buralara
aa gelmişsin bilee hoş geldin kuzum
kız bu civcive ne oldu kine yine
ne kaaa yok

cıks benden onay almadan giremezsin

hele bi dur kız çöm

şurda aplan varkene sağa laf etmek düşer mi
beni beğenmiyomusun seen :26::26: kabul ederseniz sev bebekle bizde burdayız artıkın

iyi geceler canım tanışalımmı?

Esra hoşgeldin canımmm
Bengii yeter sende hamile hamile fazla üzme kendiniiii

hoşbuldum nasılsın

beni beğenmiyomusun seen :26::26: kabul ederseniz sev bebekle bizde burdayız artıkın

tanışalım ben Esra 20 yaşındayım diyelim orada kalsın devamı gelmesin bugün bir sene daha yaşlandım

Bengisucum savruldum seninle buralara bakalim artik yeni tooikimiz nese getirsin bize
ay kıayamam sana sağol canım benim bundan sonra bi mervem bi sen varsın zati
Canım sen o topiktemiydin:26:

kuzum sev bebek o topikte yeniydi kısa zamanda samimi olduk çok şükür oda bana hak verdi yüz çevirmedi sağolsun canım benim oda bizimle olcak yaani inşallah bundan sonra tanışın hadi herkes tanıtsın kendini en iyisi kısacana

anaa konuyu tam okuyamadım ama anlaşılan tweetyle kaderimiz aynı olmuş ah kaderdaşım benim hep yanlış anlaşılmak kaderimizde varmış baksanaa.. :26::26:

Evet tanitalim bendeniz sevbebek23 yasindayim 6 yilik evki çòpsüz üzümüm malesef yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum

hoşbuldum nasılsın

tanışalım ben Esra 20 yaşındayım diyelim orada kalsın devamı gelmesin bugün bir sene daha yaşlandım

aa doğum günün kutlu olsun kuzum nice seneleree en güzel 20li yaşlara girmişsin tadını çıkar ben bi 18 olsam der dururdum şimdi birden 25 olduk yav :26: evlimisin peki kuzum bekarmı? :26:

Evet tanitalim bendeniz sevbebek23 yasindayim 6 yilik evki çòpsüz üzümüm malesef yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum

ayy öyle deme canım çöpsüz üzüm felan
üzülürüm bak sonraa
Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin inşallah
bende 24 yaşındayım işte 2.5 seneliik evliyiz
öyle canım çalışmıyorum evdeyim

ne çömüü kızımmmmmm
çömsün işte bağa göre
Sorma bi konu işte ama haketmedi bir ayı
yaa şu yaratma topiğini diyosan en son daha yazmııcam diyodu
konu sahibi de kib ledim ama yeteri kadar dini görmediler heralde diyodu
başka bi yorum daha mı yapmış tivi
kız ben şaka yaptım alındın mı annem kıyamam gel öpiim de barışalım

beyeniyorum beyeniyörüm
evet bugün doğum günüm 19u teşekkür ederim
sağlıklı,mutlu ve huzurlu nice yıllara cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…