aa gelmişsin bilee hoş geldin kuzumBende varim yenilerin arasinda bengiyle savruldum buralara
beni beğenmiyomusun seen :26::26: kabul ederseniz sev bebekle bizde burdayız artıkınkız bu civcive ne oldu kine yine
ne kaaa yok
cıks benden onay almadan giremezsin
hele bi dur kız çöm
şurda aplan varkene sağa laf etmek düşer mi
iyi geceler
neeey banlanmışmıı niyekiiine kusurunu görmüşler kız kızıııın hemide 1 ay hee topiği onsuzmu kalıcak yaani şimdii :26::26:
Bengisucum savruldum seninle buralara bakalim artik yeni tooikimiz nese getirsin bize
Kız dur yazmayalım aldıklarımızı birisi görür alınır felan neme lazım
hee haklısın vallaabahsetmeyek bile neme lazım :26::26:
Evet bengi kuzumla burdayiz artikinaa gelmişsin bilee hoş geldin kuzum
beni beğenmiyomusun seen :26::26: kabul ederseniz sev bebekle bizde burdayız artıkın
iyi geceler canımtanışalımmı?
Esra hoşgeldin canımmm
Bengii yeter sende hamile hamile fazla üzme kendiniiii
aa gelmişsin bilee hoş geldin kuzum
beni beğenmiyomusun seen :26::26: kabul ederseniz sev bebekle bizde burdayız artıkın
ay kıayamam sana sağol canım benimBengisucum savruldum seninle buralara bakalim artik yeni tooikimiz nese getirsin bize
Canım sen o topiktemiydin:26:
Evet bengi kuzumla burdayiz artikin
Canım sen o topiktemiydin:26:
hoşbuldum nasılsın
tanışalımben Esra 20 yaşındayım diyelim orada kalsın devamı gelmesin bugün bir sene daha yaşlandım
doğum gününmüydü bugün doğum günün kutlu olsunnn
ay kıayamam sana sağol canım benimbundan sonra bi mervem bi sen varsın zati
kuzum sev bebek o topikte yeniydi kısa zamanda samimi olduk çok şükür oda bana hak verdi yüz çevirmedi sağolsun canım benimoda bizimle olcak yaani inşallah bundan sonra tanışın hadi herkes tanıtsın kendini en iyisi kısacana
evet bugün doğum günüm 19uteşekkür ederim
hoşbuldum nasılsın
tanışalımben Esra 20 yaşındayım diyelim orada kalsın devamı gelmesin bugün bir sene daha yaşlandım
Evet tanitalim bendeniz sevbebek23 yasindayim 6 yilik evki çòpsüz üzümüm malesef yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
çömsün işte bağa görene çömüü kızımmmmmm
yaa şu yaratma topiğini diyosan en son daha yazmııcam diyoduSorma bi konu işte ama haketmedi bir ayı
kız ben şaka yaptım alındın mı annem kıyamam gel öpiim de barışalımbilmemki istenmeyen kişi ilan edildim bugün bianda..neyse konuyu uzatıpta konuşmayalım daha fazla yaa moralim iyicene bozuluyo hemde arkalarından konuşmuş olmak istemem kimsenin.. neyse ee anlat canım bebeğin nasıl hazırlıklar başladımı canım alcanmı dediğim hastane çıkışlarını?
beyeniyorum beyeniyörümaa gelmişsin bilee hoş geldin kuzum
sağlıklı,mutlu ve huzurlu nice yıllara cnmevet bugün doğum günüm 19uteşekkür ederim
Hoşgeldin o zaman tekrar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?