gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

napııyorsunuz kızzlarrrrrr ..balıklama daldm biraz

konu yaşlardan acılmış bnde magdurum

19da kalayım derken 21 e dogru gidiorm yahu olmazdı böyle

Aman bırak allahını seversen boşverrr
ben daha bişey almadım inşallah şu ayrıntılı ultrasonuda atlatalım ondan sonra

anam büyümüşte ayrıntılılaramı girermiiş ay yesin teyzesi onuuu çok heyecanlanma ama görcem kızımı diye gıcıklar göstermiyolar heç bende çok hevesle gittiydim göremedim bari resim istedim şöyle net bi resmi olur diye kafasının iskeletini vermişler görsen korkarsın ama sağlıklı olduğunu öğrenmek gibisi yok tabi inşallah güzel haberler verirsin kuzum benim yaa gelinim olcak o benim

Kızımın taliplileri şimdiden çoğaldı valla ohhhh
Ama ben onu kimselere vermemmm o benimmm
Cdye çekip veriyorlarmış canım fotonun yanında bide:)

aa doğum günün kutlu olsun kuzum nice seneleree en güzel 20li yaşlara girmişsin tadını çıkar ben bi 18 olsam der dururdum şimdi birden 25 olduk yav :26: evlimisin peki kuzum bekarmı? :26:

yaşım 30 olsada hep 20 kalıcam bekarım ya sen ?

teşekkür ederim

Evet tanitalim bendeniz sevbebek23 yasindayim 6 yilik evki çòpsüz üzümüm malesef yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum

üzümün olsunda üzümünü yirim senin kız ay hadi inşallah tez zamanda bi yiğende sen verirsin banaaa
beni tanımayanlar için bende tanıtayım hemen kendimi 25 yaşımdayım atanamayan öğretmen tayfasındanım Buraya malatyanın en dandik ilçelerinden biyerden katılıyorum eşimin tayini gereği.. :26: çok sevdiğim bi kocişim var evlilik zamanım zaten altta yazıyi bende bol sohbetler diliyorum tüm arkadaşlaraa..

Kız övme kendini bakk hakkın yok kocişim demeyeee bi tek sen mi evlisin

sende mi atanamayan öğretmenlerdensin 2 sene sonra benimde sonum budur sanırım :26: bende Malatyalıyım

ben de 28 yaşımda 8 yıllık evli

6,5 yaşında bir oğlu,2 yaşında cadaloz bir kızı olan

evimin kadını,çocuklarımın anasıyım

istanbulun en ücra yerlerinden katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…