Aman bırak allahını seversen boşverrr
ben daha bişey almadım inşallah şu ayrıntılı ultrasonuda atlatalım ondan sonra
ayy teşekkür ederim utandım şimdiHos buldum canim mervecim merve benim kardesimin ismi cok degerli benim icin seninle kaynasacagimiz kesin
ayy öyle deme canım çöpsüz üzüm felan
üzülürüm bak sonraa
Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin inşallah
bende 24 yaşındayım işte 2.5 seneliik evliyiz
öyle canım çalışmıyorum evdeyim
anam büyümüşte ayrıntılılaramı girermiiş ay yesin teyzesi onuuuçok heyecanlanma ama görcem kızımı diye gıcıklar göstermiyolar heç bende çok hevesle gittiydim göremedim bari resim istedim şöyle net bi resmi olur diye kafasının iskeletini vermişler görsen korkarsın ama sağlıklı olduğunu öğrenmek gibisi yok tabi inşallah güzel haberler verirsin kuzum benim yaa gelinim olcak o benim
aa doğum günün kutlu olsun kuzum nice seneleree en güzel 20li yaşlara girmişsin tadını çıkarben bi 18 olsam der dururdum şimdi birden 25 olduk yav :26: evlimisin peki kuzum bekarmı? :26:
çömsün işte bağa göre
yaa şu yaratma topiğini diyosan en son daha yazmııcam diyodu
konu sahibi de kib ledim ama yeteri kadar dini görmediler heralde diyodu
başka bi yorum daha mı yapmış tivi
kız ben şaka yaptım alındın mı annem kıyamam gel öpiim de barışalım
beyeniyorum beyeniyörüm
sağlıklı,mutlu ve huzurlu nice yıllara cnm
Sendemi bebek magdurlarindansin tatlim
ayy teşekkür ederim utandım şimdi
napııyorsunuz kızzlarrrrrr ..balıklama daldm biraz
konu yaşlardan acılmış bnde magdurum
19da kalayım derken 21 e dogru gidiorm yahu olmazdı böyle
Evet tanitalim bendeniz sevbebek23 yasindayim 6 yilik evki çòpsüz üzümüm malesef yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
benim çıkmam lazım
hepinize iyi geceler
civcivim sana da
Mağdurdum çok şükür şimdi hamileyim canım tüple oldu
Rabbim sanada nasip etsin inşallah
üzümün olsunda üzümünü yirim senin kız ay hadi inşallah tez zamanda bi yiğende sen verirsin banaaa
beni tanımayanlar için bende tanıtayım hemen kendimi 25 yaşımdayımatanamayan öğretmen tayfasındanım Buraya malatyanın en dandik ilçelerinden biyerden katılıyorum eşimin tayini gereği.. :26: çok sevdiğim bi kocişim var evlilik zamanım zaten altta yazıyi bende bol sohbetler diliyorum tüm arkadaşlaraa..
üzümün olsunda üzümünü yirim senin kız ay hadi inşallah tez zamanda bi yiğende sen verirsin banaaa
beni tanımayanlar için bende tanıtayım hemen kendimi 25 yaşımdayımatanamayan öğretmen tayfasındanım Buraya malatyanın en dandik ilçelerinden biyerden katılıyorum eşimin tayini gereği.. :26: çok sevdiğim bi kocişim var evlilik zamanım zaten altta yazıyi bende bol sohbetler diliyorum tüm arkadaşlaraa..
Amin alkah razi olsun canim allHlah saglukla kucagina almayi nasip etsin inszllahhh
Amann seninde sohbetine doyum olmadı bu akşammm
geç geldin tez gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?