gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

iyiydi daha biraz var sen yedinmi hepsini..

acim acimda cok degisik seyler istiyor canim ama ne istiyor bilemedim kocaman bi kostebek pasta olabilir
len yarismalari izliyorum sonrada canim cekiyor ordan burdan ah bide becerebilsem oda yok

B]hahaha yavrum sen yemek mi pişirdiğini sanıyorsun da ertesi güne bıraktın onu kız o kahvaltılık günlük bir tariftir .Ertesi güne kalırsa rafadan yumurta nasıl olursa o da öyle olur . rafadan yumurtayı nasıl pişirir pişirmez yiyoruz ,onu da yemen gerekir ertesi güne kalmaz .otur sıfır

yaa kız benim de canım böyle ekşili acılı bır şey istiyor ama ne istediğini henüz çözmüş değilim
[/B]

Ne demek istediğini anladım.
Koskoca insanlarız bu tarz hareketler çok komik.
Sonuçta nasıl birbirimizi sevdiğimizde sohbet muhabbet ediyoruz,sevmeyınce de muhattap olmazsın olur bıter ama sizin durumda iş biraz ileri gitmişti.
Neyse boşver canını sıkmaya dahi değmez:)

su gibiyi izliyorum suan kadin resmen adami azarliyor gelen talibini

kizim biraz kaldi copemi dokeyim salcayi yarin yemege katarim müsrüflük yapmayalim cope yemek ekmek dokunce icim aciyor valla vicdan azabi cekiyorum ..

Ayy yok canım inan hiç sıkılmadım .zira kendi kendini rezil eden oydu ben değildim . Özelden taciz etmeler ,attığı mesajı yayınladığımda da inkar edip iftira attiğimi idda etmeler , mesajı paintleyip yayınladığımda da attığı mesajı kabul edip bu sefer de kişiligime hakaret etmeler .... ay ne ucuz basit şeyler bunlar yaa . Karakter sahibinin yapacağı şeyler değil bunlar . hele ki insanlar nasıl bu kadar kolay , iftira attı deyip yaptığı terbiyesizliği inkar eder inan şaşısıyorum ben . İnan tatlım ben hiç ettiği hakaretlere takılmadım bile , ama böyle kolay kolay yaptığı şeyi ben yapmadım iftira atıyor deyip inkar etti yaa , resmen pess dedım yaa .yazık ki evliymiş bir de .. inan eşine yetiştireceği çocuğa cok cok acıdım .

Son düzenleme:
Çok cesurdu arkadaş:)
boşver sonuçta sana hiçbirşey olmadı yapan kendine yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…