gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Tweety yavrum sen ne zaman açtın bu topiği ,hiç haberim yok

Ya sashamıa sana birşey sorucam izninle.
Avatar resmın fahrıye evcen mı yoksa benım gozler mı mefta:)
Kac zamandır sorasım vardı hepte bır derdım var bolumunde rastlasıyorduk sımdı sorayım dedım:)

Ya sashamıa sana birşey sorucam izninle.
Avatar resmın fahrıye evcen mı yoksa benım gozler mı mefta:)
Kac zamandır sorasım vardı hepte bır derdım var bolumunde rastlasıyorduk sımdı sorayım dedım:)

selam canım canım Fahriye Evcen' nasıl benzettin bu hatunu yok canım fahriye değil bridget bardot

aşkolsun kız insan pat diye yüzüme der mi
tamam bak avatarda ki sarışın ama yüzü benzemiyor mu????
ben demedimki sen dedin
ben benzetemedim merlin monro iste nasil yaziliyosa o deseydin neysede fahriyeye benzemiyo

:))))
birşey daha soracaktım hani sana saldıran bir bayan vardı ya reelde de tanıyorum cart curt demişti gercekten tanıyor muymuş.

Ay yok canım yaa ne tanıması , 2.üyelikten siteden atıldı o .Yalnız hedef ben değildim hedef başkasıydıda ben güme gittim neyse

Sen de açsın dimi Suriyle benim salça kavurmamız nasıldı ama

iyiydi daha biraz var sen yedinmi hepsini..

acim acimda cok degisik seyler istiyor canim ama ne istiyor bilemedim kocaman bi kostebek pasta olabilir
len yarismalari izliyorum sonrada canim cekiyor ordan burdan ah bide becerebilsem oda yok

Ay yok canım yaa ne tanıması , 2.üyelikten siteden atıldı o .Yalnız hedef ben değildim hedef başkasıydıda ben güme gittim neyse

peki ilk üyeliğini açıkladılar mı yani sitede bilinen birimiymiş ki.
Yazık ama madem hedef başkası gitsin ona anlatsın derdini resmen işi çirkefliğe vurmuştu.

Buarada tweety siz sashamıayla aynı yerde misiniz.
Yemek filan muhabbeti yapıyorsunuz ya.
Hem gece gece karnım acıktı yaw

Buarada tweety siz sashamıayla aynı yerde misiniz.
Yemek filan muhabbeti yapıyorsunuz ya.
Hem gece gece karnım acıktı yaw

yok ayni yerde degilizde burdan arkadasiz
dun tarif verdilerde bana sarimsakli salca
sanki ozel bir yemekmis gibi tarif etti

peki ilk üyeliğini açıkladılar mı yani sitede bilinen birimiymiş ki.
Yazık ama madem hedef başkası gitsin ona anlatsın derdini resmen işi çirkefliğe vurmuştu.

Yok açıklamadılar , ama forumdan bir arkadaşım ,yazım tarzından şüphelendiği bir üyenin rumuzunu söylemişti bana . Yüksek ihtimal doğru tahmin . Hedef ben değildim çünkü ; bu üye 2.üyelikle siteye üye olalı tam 3 hafta olmuş . Hani ilk üyeliğinde benimle bir sorunu olmuş olsaydı , o konuya kadar çok yer de sataşırdı bana . Ama ben onu o konu dışında hiç bir topıcde görmedim .Ayrıca hiç profilimi ziyaret bile etmemiş .yani ilk üyeliğinden benimle sorunlu olan biri olsaydı , benim profilimi mutlaka ziyaret etmiş hatta çoktan sataşmış olurdu . Çok alakasız bir yer de bana sataştı . Ben o konunun 2.sayfasında bir üyeyi eleştirdim ,eleştirdiğim üye de beni ve benim yorumu beğenenleri eleştirip çıktı forumdan . Sonra 6. sayfa da sahalarda kendini 2.üyelikten banlanan şahıs gösterdi Birden bana saldırdı .onunla herhangi bir dialogumuz dahi olmamasına rağmen .. neyse durum belli açık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…