gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

ben kahvalti etmem pek surekli abur cuburla kandiriyorum kendimi aksam yersem yerimde ondan

Aymı bennn kahvaltı diye bir öğünüm yok gece sürekli atıştırdığım için birde geç yatma alışkanlığı olunca öğleden sonra kalkıyorum kahvaltıyı es geçmiş oluyoruz.

lovelym ne ettin niye soyledin ya canim cekti simdi
afiyet olsunn sana

Oyy kıyamam ben sana ah ben
İnan hiç aklıma gelmedi bana şuan o kadar kötü görünüyorki midem haşat oldu nefes alamıyorum.
Keşke sadece meyve yeseydim.
Tvetim kim kız o ağlayan ben bugün izlemedim esrayı

esrayi izlemedim su gibide bir kadin aglamadida aglamis gibi yapiyo cocuksu hareketler..
esrayi izlemiyorum artik eskisi gibi

esrayi izlemedim su gibide bir kadin aglamadida aglamis gibi yapiyo cocuksu hareketler..
esrayi izlemiyorum artik eskisi gibi

Bende izlemiyorum esrayı kaç gündür hem artık sarmıyor hemde o başladığı sattlerde bir uyku bastırıyor.
Su gibinin saatlerindede henüz uyanmamış oluyorum

Bende izlemiyorum esrayı kaç gündür hem artık sarmıyor hemde o başladığı sattlerde bir uyku bastırıyor.
Su gibinin saatlerindede henüz uyanmamış oluyorum

hep ayni adaylar izlenmiyor esra..
su gibide izlenmezde ben iste dedigim gibi telefondan izliyorum geriye sarip sadece seslerini duysamda yetiyor
burdada fox tv yok zaten

kiz lovelym doguma cok az kalmis nasil heycanlimisin ay zaman ne cabuk geciyor ya

Kızlar bugün ağbime resmen uyuz oldum gecenin 3 ü oldu ,ağbim eve gelmedi .Saat gece 12'den beri arıyoruz arıyoruz ne ofisine nede cebine ulaşamıyoruz . Bir yere gitse geç kalsa mutlaka haber verir .Benim babam zaten paniğin teki .çocuğa ulaşamayınca adam resmen felaket haberlerini sıralamaya başladı ; oğlumu tinerciler bıçakladı attılar yol kenarına diye ortalığı velveleye verdi resmen .Hastaneleri arıyor polisi arıyor resmen gerim gerim gerildik .Sonra ofisinin olduğu pasajın güvenlik nosunu aldık bilinmeyen nolardan da pasajın güvenliğini aradık sorduk , Meğer agbim ofisinde uyuyup kalmıs yaa öyle bir uyuz olduk ki ...

ay korkar insan tabi dunyanin binbir turlu hali var bu zamanda erkek kiz demiyorlar neyseki iyiymis ya yorulmus demekki

[video=youtube;WzDrTnjNhwE]http://www.youtube.com/watch?v=WzDrTnjNhwE[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…