Neyden bahsediyorsunuz yine bir şey anlamadım
ben kahvalti etmem pek surekli abur cuburla kandiriyorum kendimi aksam yersem yerimde ondan
lovelym ne ettin niye soyledin ya canim cekti simdi
afiyet olsunn sana
evlilik programındakı kız, talıbını begenmemiş
ağlamak ve ağlamamak arasında kalmıs
Oyy kıyamam ben sana ah ben
İnan hiç aklıma gelmedi bana şuan o kadar kötü görünüyorki midem haşat oldu nefes alamıyorum.
Keşke sadece meyve yeseydim.
Tvetim kim kız o ağlayan ben bugün izlemedim esrayı
esrayi izlemedim su gibide bir kadin aglamadida aglamis gibi yapiyo cocuksu hareketler..
esrayi izlemiyorum artik eskisi gibi
Bende izlemiyorum esrayı kaç gündür hem artık sarmıyor hemde o başladığı sattlerde bir uyku bastırıyor.
Su gibinin saatlerindede henüz uyanmamış oluyorum
Kızlar bugün ağbime resmen uyuz oldumgecenin 3 ü oldu ,ağbim eve gelmedi .Saat gece 12'den beri arıyoruz arıyoruz ne ofisine nede cebine ulaşamıyoruz . Bir yere gitse geç kalsa mutlaka haber verir .Benim babam zaten paniğin teki .çocuğa ulaşamayınca adam resmen felaket haberlerini sıralamaya başladı ; oğlumu tinerciler bıçakladı attılar yol kenarına diye ortalığı velveleye verdi resmen .Hastaneleri arıyor polisi arıyor resmen gerim gerim gerildik .Sonra ofisinin olduğu pasajın güvenlik nosunu aldık bilinmeyen nolardan da pasajın güvenliğini aradık sorduk , Meğer agbim ofisinde uyuyup kalmıs yaa öyle bir uyuz olduk ki ...
kiz lovelym doguma cok az kalmis nasil heycanlimisin ay zaman ne cabuk geciyor ya
cok acimm ben biseyler sayin bana cabuk
Bu saatte pretik birşey olmalı dimi tosta ne dersin ketçap mayonezli?
Yada salçalı peynirli ekmek?
Heyecan yok henüz çok şükür az kaldı ama sanırım sancılar gelince başlayacak heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?