Çok şükür iyiymiş ama eve gelince bir fırça yiyeceği kesinKızlar bugün ağbime resmen uyuz oldumgecenin 3 ü oldu ,ağbim eve gelmedi .Saat gece 12'den beri arıyoruz arıyoruz ne ofisine nede cebine ulaşamıyoruz . Bir yere gitse geç kalsa mutlaka haber verir .Benim babam zaten paniğin teki .çocuğa ulaşamayınca adam resmen felaket haberlerini sıralamaya başladı ; oğlumu tinerciler bıçakladı attılar yol kenarına diye ortalığı velveleye verdi resmen .Hastaneleri arıyor polisi arıyor resmen gerim gerim gerildik .Sonra ofisinin olduğu pasajın güvenlik nosunu aldık bilinmeyen nolardan da pasajın güvenliğini aradık sorduk , Meğer agbim ofisinde uyuyup kalmıs yaa öyle bir uyuz olduk ki ...
ay korkar insan tabi dunyanin binbir turlu hali var bu zamanda erkek kiz demiyorlar neyseki iyiymis ya yorulmus demekki
mayonezli ketcapli tostmu olur
Çok şükür iyiymiş ama eve gelince bir fırça yiyeceği kesin
Evet canım orası öyle .Benim babam da gerçekten çok panik bir insan . Gece 12 oldu mu ağbim de ev de olmak zorundadır , yoksa babam resmen ortalığı ayaklandırıyor
Evet canım yorulmuş ,o da ofisinde uyuyup kalmış öylece
Çok güzel oluyor twetim mutlaka denemelisin kaşarı yada karışık tostu aynı şekilde yapıyorsun tost makinasından çıkar çıkmaz sıcakken arasını açıp ketçap ve mayonez sıkıyorsun sıcağıyla kaynaşıyorlar.
Babam tel de fırçaladı zaten . bir de ağbimin yanında güvenlik var diye rahat rahat fırçalayamadı .sessiz sessiz dişlerini sıka sıka ağbime fırça atıyor ,güvenlik duymasın diye
canim cekti simdi kalkip ondan mi yesem galiba ayvalik tostu gibi birsey olur yani o zaman
Ama haklı çünkü erkekte olsa artık zaman çok kötü o saate bile kalmamalı.
Hadi yapta ye güzel oluyor.Ama tozt piştikten sonra makinadan çıkınca dökülecek ketçap ve mayonez.
Pişmeden önce dökersen ekmek pişerken ketçapı içine çekiyor kötü oluyor.
Hehe he düşünceli baba sinirlide olsa yinede abinin gururunu düşünüyor o an.
trt 1 de süper dadı diye bir program var hiç izledinizmi ?
Şuan tekrarı var bende iki gündür denk geliyorum.
Anne babalar çok normal gibi çocuklarını hizaya sokmak için süper dadıdan yardım alıyor.
Çocukları süper dadı hizaya sokucakta bu anne babaların hali ne olacak
canim cekti simdi kalkip ondan mi yesem galiba ayvalik tostu gibi birsey olur yani o zaman
Tweett ketçap mayonezli tost gerçekten güzel olur ben de severim .Benim ketçapla aram yoktur onu kullanmam da ,ben mayonezi her şeye kullanıyorummayonezli tost da güzel oluyor .tostu yaptıktan sonra sık manyonezı .
sasha yukledigim videoyla karikature baktinmi
Sorunlu olan çocuklar değil ane babalar benceay renkleri ne guzelmis kanepelerin halinin
Tweett ketçap mayonezli tost gerçekten güzel olur ben de severim .Benim ketçapla aram yoktur onu kullanmam da ,ben mayonezi her şeye kullanıyorummayonezli tost da güzel oluyor .tostu yaptıktan sonra sık manyonezı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?