gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Çok şükür iyiymiş ama eve gelince bir fırça yiyeceği kesin

ay korkar insan tabi dunyanin binbir turlu hali var bu zamanda erkek kiz demiyorlar neyseki iyiymis ya yorulmus demekki

Evet canım orası öyle .Benim babam da gerçekten çok panik bir insan . Gece 12 oldu mu ağbim de ev de olmak zorundadır , yoksa babam resmen ortalığı ayaklandırıyor

Evet canım yorulmuş ,o da ofisinde uyuyup kalmış öylece

mayonezli ketcapli tostmu olur

Çok güzel oluyor twetim mutlaka denemelisin kaşarı yada karışık tostu aynı şekilde yapıyorsun tost makinasından çıkar çıkmaz sıcakken arasını açıp ketçap ve mayonez sıkıyorsun sıcağıyla kaynaşıyorlar.

Çok şükür iyiymiş ama eve gelince bir fırça yiyeceği kesin

Babam tel de fırçaladı zaten . bir de ağbimin yanında güvenlik var diye rahat rahat fırçalayamadı .sessiz sessiz dişlerini sıka sıka ağbime fırça atıyor ,güvenlik duymasın diye

Ama haklı çünkü erkekte olsa artık zaman çok kötü o saate bile kalmamalı.

canim cekti simdi kalkip ondan mi yesem galiba ayvalik tostu gibi birsey olur yani o zaman

Babam tel de fırçaladı zaten . bir de ağbimin yanında güvenlik var diye rahat rahat fırçalayamadı .sessiz sessiz dişlerini sıka sıka ağbime fırça atıyor ,güvenlik duymasın diye

Hehe he düşünceli baba sinirlide olsa yinede abinin gururunu düşünüyor o an.

canim cekti simdi kalkip ondan mi yesem galiba ayvalik tostu gibi birsey olur yani o zaman

Hadi yapta ye güzel oluyor.Ama tozt piştikten sonra makinadan çıkınca dökülecek ketçap ve mayonez.
Pişmeden önce dökersen ekmek pişerken ketçapı içine çekiyor kötü oluyor.

Hadi yapta ye güzel oluyor.Ama tozt piştikten sonra makinadan çıkınca dökülecek ketçap ve mayonez.
Pişmeden önce dökersen ekmek pişerken ketçapı içine çekiyor kötü oluyor.

tememmmm ben gidim tostumu yapim geliyorum gitmeyin bi yere

sasha sende yap

trt 1 de süper dadı diye bir program var hiç izledinizmi ?
Şuan tekrarı var bende iki gündür denk geliyorum.
Anne babalar çok normal gibi çocuklarını hizaya sokmak için süper dadıdan yardım alıyor.
Çocukları süper dadı hizaya sokucakta bu anne babaların hali ne olacak

bende actim simdi izleyecek birsey yok bakiyim bari

Tweett ketçap mayonezli tost gerçekten güzel olur ben de severim .Benim ketçapla aram yoktur onu kullanmam da ,ben mayonezi her şeye kullanıyorum mayonezli tost da güzel oluyor .tostu yaptıktan sonra sık manyonezı .

Tweett ketçap mayonezli tost gerçekten güzel olur ben de severim .Benim ketçapla aram yoktur onu kullanmam da ,ben mayonezi her şeye kullanıyorum mayonezli tost da güzel oluyor .tostu yaptıktan sonra sık manyonezı .

sen yapmiyonmu

ay renkleri ne guzelmis kanepelerin halinin
Sorunlu olan çocuklar değil ane babalar bence
Hiç dikkat etmdim dur bakıciimm

Bende mayonezi daha çok severim herşeye koyarım ama ketçabıda kullanırım bazı yiyeceklerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…