inanma, yalan söyluyor derım
banada hitap ediyor sanki
hahahaha eee sonra
............sonuç ne peki? kovulmuş mu
ara sıra denk geliyorum, bakayım diyorumadam kameralara oynuyo sanmiyorum oyle devam ececegini..
bende yalan borcummu var derim
Önceki hallerini gördünmü kadın nasıl vuruyor çocuklarına kolarından tutup itip çekiyor vs adamın zaten yapısı belli işten gelip tv karşısında oturayım çocuklar bana bulaşmasında naparsa yapsın diyecek bir adam dediğin gibi kesinlikle sper dadı gittikten sonra eski hallerine dönmüşlerdir.
Birde diyorya önceden yemekleri ağızlarında bekletiyorlardı artık yapmıyorlar ee tabi köfte patatesi hangi çocuk sezmez yap bakım sebze yemeğini ağzında bekletmiyormu.
Ertesi gün gelince çıkmış yalanı ortaya rezil olduğuyla ve güven kaybettiğiyle kalmış kovulmamaış ama bir daha zor izin alır.
ara sıra denk geliyorum, bakayım diyorumanam onlar nasıl çocuk yaa
büyük olan kardeşini dövüyor anne mel mel bakıyor
cok yaramaz bazilari ama adi ustunde cocuk iste illa oluyor yani
eskiden super dadi mi vardi
aynen dedigin gibi adam vurdumduymaz biri gibi..
kadinda zaten dedigin gibi eli uzun pat kut cekistiriyo cocuklari..
yine sinirlendirseler kendisine hakim olmaz yok sandalye yok bilmem ne ugrasmaz..
o da hakli ama 3 cocuk zor dur
hahah kızlar buna çok güldümisyan ederken tipe bakın
Önceki hallerini gördünmü kadın nasıl vuruyor çocuklarına kolarından tutup itip çekiyor vs adamın zaten yapısı belli işten gelip tv karşısında oturayım çocuklar bana bulaşmasında naparsa yapsın diyecek bir adam dediğin gibi kesinlikle sper dadı gittikten sonra eski hallerine dönmüşlerdir.
Birde diyorya önceden yemekleri ağızlarında bekletiyorlardı artık yapmıyorlar ee tabi köfte patatesi hangi çocuk sezmez yap bakım sebze yemeğini ağzında bekletmiyormu.
Eki Görüntüle 664713 ..........................Eki Görüntüle 664714 Eki Görüntüle 664715 Eki Görüntüle 664716 Eki Görüntüle 664717
üzerine tıklayın
aynen, ben tiplere daha çok gülüyorum
hahah kızlar buna çok güldümisyan ederken tipe bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?