- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Evet öyle görünüyor ama çocuklarda çok yaramazkocasida asabi heralde
Hehee tam kazan kafa
ALLAH RAHATLIK VERSIN cumleten tostumu yiyim uyuyayimm ben iyi sabahlar
huzurlu sabhalar :) bende çıkıyorumben cikiyorum birazdan esim isten geliyo pcyi alir simdi
ahahah bu iyiydi
ALLAH RAHATLIK VERSIN cumleten tostumu yiyim uyuyayimm ben iyi sabahlar
kiz sen dogurdun doguracan MASALLAH bitmis gunlerin
INSALLAH canim nasilsin ne var ne yok tedavi oluyormusun devammi
firaaaaaaaaaaat bayiliyorum buna
tam geldikAnam gelmiyonuz gelmiyonuz bi gelmissiniz tam gelmissiniz haa
Iyim bidenem ne olsun iste yasayip gidiyoz :)
Evet devam esimin sonuclari gelince igneli tedaviye gecicez.. Oda olmazsa asilama...
Sen naptin nasilsin ?
fırat mıymış bunun adı çok sevimli bende merak ediyordum ne ki bu diye
dualarımdasın tatlım kocamann inşallah aşılamaya bile gerek kalmayacakAnam gelmiyonuz gelmiyonuz bi gelmissiniz tam gelmissiniz haa
Iyim bidenem ne olsun iste yasayip gidiyoz :)
Evet devam esimin sonuclari gelince igneli tedaviye gecicez.. Oda olmazsa asilama...
Sen naptin nasilsin ?
caım tweetyimm sende kocaman dualarımdasınn bu topikte başka var mı bilmiyorum ama :26:tam geldik
iyiyim bende ayni canim ya INSALLAH sonuc alirsin hayirlisi olsun..
benim hep ayni bildigin gibi
evet canim firat
cok tatli cok seviyorum
dualarımdasın tatlım kocamann inşallah aşılamaya bile gerek kalmayacak
caım tweetyimm sende kocaman dualarımdasınn bu topikte başka var mı bilmiyorum ama :26:ikinize özel duam var inşallah müjdeleriniz çokk yakında
tam geldik
iyiyim bende ayni canim ya INSALLAH sonuc alirsin hayirlisi olsun..
benim hep ayni bildigin gibi
evet canim firat
cok tatli cok seviyorum
Merhaba canim nasilsin ?
Gunlerin bitmis masallah,Allah yardimcin olsun kolay bir dogum olur insAllah canim..
Ismi ne olcak bebeginin...
Darisi bana ve civcive olur insallah
kiz sen dogurdun doguracan MASALLAH bitmis gunlerin
INSALLAH canim nasilsin ne var ne yok tedavi oluyormusun devammi
ay amin canım inşallah darısı sizinde başınızaaamin inşallah kolay olur yaa :26: kısmetse eymen çınar olucak teyzesi
Hayirli bir evlat olur insAllah canim.. Tsk ederim insAllah...
evet canim firat
cok tatli cok seviyorum
hee zamanı geldi pazartesi dolduruyom günümü ama daha gelmeye niyeti yook gibim yaanstye girdim bugün gene sancı mancı yok e gelen nişan falanda yok bekleyip duruyoz işte :26: gelmezse 1 hafta daha bekleyip suni verceklermiş bende ondan çok tırsıyom :18: ayrıca babasının izin bitmeden gelse bari :18:
dualarımdasın tatlım kocamann inşallah aşılamaya bile gerek kalmayacak
caım tweetyimm sende kocaman dualarımdasınn bu topikte başka var mı bilmiyorum ama :26:ikinize özel duam var inşallah müjdeleriniz çokk yakında
ALLAH RAZI OLSUN CANLARIM HAYIRLISIYLA INSALLAH(AMIN)Twetimm bneimde hep aklımdasın dularımdasınAllah rüzgar gülümede sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
SAGLIKLA gelsin INSALLAH canimhee zamanı geldi pazartesi dolduruyom günümü ama daha gelmeye niyeti yook gibim yaanstye girdim bugün gene sancı mancı yok e gelen nişan falanda yok bekleyip duruyoz işte :26: gelmezse 1 hafta daha bekleyip suni verceklermiş bende ondan çok tırsıyom :18: ayrıca babasının izin bitmeden gelse bari :18:
internette firat karikaturleri yaz hepsi cikar cok komik hepsi birde arkadaslari var bunun tahsinle bahattin felanbende bu koca kafalı şirin şeyin hangi karikatüriste ait olduğunu merak ediyordum süper
bende çok beğendim çok seviyorum kitabı varmış bu fıratın 3 tane onları edinmeliyim uamrım bualbilirim yaşadığım yerde
süperrrr
"yalayacam banane,canım sıkılmasaymış"çok sevimli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?