kiz biz senle ilk kavga etmistik hatirlarsan ben sana 0 puan vermistim oyun bolumunde,
sonra takildigimiz bi topik vardi neydi adi m ile basliyordu unuttum simdi
Kızlar fahriye evcen ve özcan denizin yeni filmi varya onu izleyen varmı izlicemde iyi değilse diye vakit ayırsammı bilemedim.
Benim bugünki film manümde o var hergün bir tane izliyorum zaman geçirmek içinde bugün o var bakalım inşlalah güzeldri biraz daha takılayımda nette en son onu izleyim uyku bastırsın sonra hopp yatağa öğeleye kadar uyumacaaaa
şu karikatür fırat yok mu o işte
canım sıkılmasaymış banane dedi gönlümü feth etti
Anamam ben karpuzz istiyorum baneneee banene yüklemeseydin bunu istemezdi canım banane istedi işte:84::84::84::84:
az önce bende one day bir gün diye bir fiilm izledim benceonu izle
salya sümük ağladım film boyunca
az önce bende one day bir gün diye bir fiilm izledim benceonu izle
salya sümük ağladım film boyunca
yanlış hatırlıyorsun bebek bi kere ben oyun bölümünde hiç bulunmadım
biz neden kavga etmiştik hemen unutmuşun bacı
kötü kokan iş arkadaşı diye bir konu var dı orda atıştık sonra sen beni şikayet ettin ve ben banlanmıştım ama sonra barışmıştık ya gıı helalleşmiştik hani
ayyyycanim yaaa napcaz simdi
Benim bugünki film manümde o var hergün bir tane izliyorum zaman geçirmek içinde bugün o var bakalım inşlalah güzeldri biraz daha takılayımda nette en son onu izleyim uyku bastırsın sonra hopp yatağa öğeleye kadar uyumacaaaa
Yok kızz boşver takılıyorummm senden değil zaten istiyordu canım benim kociş aşeriyorda kaç gündür karpuzda karpuz o soktu aklıma ama yaza kadar sabredebilirim.
kotu kokan mi ne diye kavga etmistik sonrasinda oyun bolumuydu ben senin avatarina 0 vermistim sende bozulmustun ordada atismistik
hahaha karikatürden mi bahsediyorsunuz yaa ,ben de ciddi ciddi kım diye soruyorum
heee hatırladım sende ne 0 veriyon kızım
0 bir tek 0 km arabada severim dermişim
kizim dogurduktan sonra yemesende olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?