gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

kiz biz senle ilk kavga etmistik hatirlarsan ben sana 0 puan vermistim oyun bolumunde,
sonra takildigimiz bi topik vardi neydi adi m ile basliyordu unuttum simdi

yanlış hatırlıyorsun bebek bi kere ben oyun bölümünde hiç bulunmadım
biz neden kavga etmiştik hemen unutmuşun bacı
kötü kokan iş arkadaşı diye bir konu var dı orda atıştık sonra sen beni şikayet ettin ve ben banlanmıştım ama sonra barışmıştık ya gıı helalleşmiştik hani

Kızlar fahriye evcen ve özcan denizin yeni filmi varya onu izleyen varmı izlicemde iyi değilse diye vakit ayırsammı bilemedim.

Canım ben izledim ,eğer orjınali olan kore yapımı olan "a moment to remember" izlediysen tat almayacaksındır .Ama izlemediysen etkilenirsin .Ben orjinalini izlediğim için çok etkilenmedim . Ama kötü de diyemem , şarkılar güzel tat katmış

az önce bende one day bir gün diye bir fiilm izledim benceonu izle
salya sümük ağladım film boyunca

Şiddetle ben de tavsiye ederim bu filmi . İlk başlar biraz sıkıcı gelebilir ama kesinlikle sonuna kadar izleyin .salya sümük olacağınız kesin :2:

Ama ben salya sümük filmleri hiç sevmiyomkiiii
Bna romantik komedi olucak gülmekten yarılmalık film olucak yada gerilim olucak.
Ama yinede tavsiye için teşekkürler.Benim kuzenim çok sever öyle filmleri ona söyliyim izlesin mutlaka.

kotu kokan mi ne diye kavga etmistik sonrasinda oyun bolumuydu ben senin avatarina 0 vermistim sende bozulmustun ordada atismistik

bisver filmi burda kal

Atractive kuzum biz de seninle kavga ederek arkadaş olduk senin yüzünden ben hatta banlanmıştım ,.var yaa ne saydım sana o zaman ,oyle uyuz oldum ki cidden haksız yere yemistim o banı Üyelerden biri ; "gelin kıskanıyor mu ne " diye bir konu açmıştı .Ben orada ; kız kardeşinin abisini şapur şupur öpmesini normal buluyordum . Sen de ters buluyordun .kapışmıştık seninle orada .ama ben ban almayı haketmemistim ban almamın sebebi de yonetım uyarı da bulunmus ben de o uyarıyı görmemiştim dolayisiyla sana cevap vermiştim .cevap verdim diye banlanmıştım ne sinirlenmiştim haaa .
biz ilk o konuda kapıştık seninle .sonra başka yer de yine bana sarmıştın sonra nasıl can ciğer kuzu sarması olduk bak onu hatırlamıyorum hahahaha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…