gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

evet yuz felci garibim ya simdi eskisi kadar hayrani degilim ama o zamanlar fanatiktim.. butun sarkilarini ezbere bilirdim..
simdi biraz sarkilarin bazilarinda sacmaliyo ama olsun

okuyorum ama bitti okulum 20 yaşındayım adım ayşegül.2 senelik bi okul bitirdim.Malatyalıyım ama ankarada hayatımı sürdürüyorum ailem burda oturuyo.Babamda burda öğretmen ondan burda yaşıyoruz.Evleniriz inşallah :) sende bekarsan sevdiğinle evlenirsin inşallah.

evet yuz felci garibim ya simdi eskisi kadar hayrani degilim ama o zamanlar fanatiktim.. butun sarkilarini ezbere bilirdim..
simdi biraz sarkilarin bazilarinda sacmaliyo ama olsun

Hahaha evet bazen çok saçmalıyo cidden
hele o feysbuk şarkısı
feysbuk feysbuk hergün aradım durdum feysbuk feysbuk bu kızı ordan buldum

Ya sizi gözüm bir yerden ısırıyo ama du bakalım

ankarami hemserimsin ya neresinden ankaranin :)

ben evliyim yurt disindayim adimi soylemesem daha iyi dogma buyume ankaradaydim evlenince yurt disina geldim...yasimda 22

Hahaha evet bazen çok saçmalıyo cidden
hele o feysbuk şarkısı
feysbuk feysbuk hergün aradım durdum feysbuk feysbuk bu kızı ordan buldum

[video=youtube;AMuEXAG8IvY]http://www.youtube.com/watch?v=AMuEXAG8IvY[/video]

ankarami hemserimsin ya neresinden ankaranin :)

ben evliyim yurt disindayim adimi soylemesem daha iyi dogma buyume ankaradaydim evlenince yurt disina geldim...yasimda 22

Maşallah yavrimeeee

sincada oturuyoruz :) negüzel daha küçücük gelinciksin.belki görmüşsündür merve :)

Vuuu yaşlara bak 20-22 ben gidiyim yatıyım bari..kart kaçtım burda

harikalar diyarında koşu yerleri neyim vardı :) orda yürüodk eskiden annemle zayıflamak için.

[video=youtube;LyEEmX4lmkg]http://www.youtube.com/watch?v=LyEEmX4lmkg&feature=relmfu[/video]

tiwim eşin kaçta geliyo canım o gelir gelmez sen hemen çıkıver hatta ayarla o gelmeden çık canım

Hani bi tane meşhur şarkısı vardı ya bulamıyorum adını
beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim beni beğenmez diye sözler vardı içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…