gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

onlar onceki gunden kalma dun girmedim siteye..

bugunde disarda yiyin esinle yapma yemek

Hmm ben cok uyuyunca bas agrisindan duramam gece 4 te de yatsam illaki sabah 9 da kalkiyorum.. :26:
Bizim disarda yeme huyumuz yok

Eneee ilk mesaj attığım yer :90: burayı sevmiştim halada öyle sanki aradan yıllar geçmiş gibi konuşuyorum Allahım ya

kiz ne oyle sanki kotu bi huy gibi bizim disarda yeme huyumuz yok

Ondan degil lan, yani esime gidelim desem of puf yapar yorgunum der dun cok calisti gece 3 te geldiya ondan bende kiyamiyorum ona

Son düzenleme:
sahan gökbakar o ama canlandırdıgı karakterın adını unuttum ..

doğru hatırladım şimdi o karakteri :125: ben çok acıktım yemek yicem zaten şimdi herkes yemek yapıyodur eşine neyim.Afiyet olsun yemek yicek olan herkese bide yavrusu olanların bebişlerine

doğru hatırladım şimdi o karakteri :125: ben çok acıktım yemek yicem zaten şimdi herkes yemek yapıyodur eşine neyim.Afiyet olsun yemek yicek olan herkese bide yavrusu olanların bebişlerine

sen rahatsin annen hazirlamistir simdi

ne var ne yok trde hosgeldin

hosbuldumm.. kuzenler harıl harıl ders calısıyor.. teyzeler, enisteler falan cocuklar ıcın dıdınıp duruyolar.. ıhtıyarların ılac saatlerı fln ne bılım herkes bır telas ıcınde.. her allahın günü anons yapılıyordu ölümler cokk.. trafık kuralı dıye bırsey yok malum.. severım memleketımı, vatanımı ama buraya döndüm ya sükürler olsun.. orda sokak köpeklerı cıkıyor her sokagın sonunda karsına.. cöp tenekelerınden kedıler zıplayıp cıkıyor ..tırstımmm orda bayagı..yüregım kac kere agzıma geldı..:18:

[video=youtube;HzntJy10tYE]http://www.youtube.com/watch?v=HzntJy10tYE[/video]​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…