Offf turkiyeyi ozledim kizz
daha 3 hafta oncede trdeydim..
Offf turkiyeyi ozledim kizz
pekii ceza sayın cok yüksek olunca ne oluyor? ben sımdıye kadar 2 defa banlandım ve sanırım 20 puan aldım mı yedım mı bılmıyorum sımdı pek cakmadım..
bu büyüklük yeterlımı tweety hanımm
Sen nerdesin canim yurtdisinda ?ben daha dün geldımmama ıykı geldımmm ınsanın evı, yuvası gıbı yok cok yadırgadım yatagımı, tuvaletımı, tv mı fln
Bende iyiyim canım sağol
Daim olsun iyiligin bacim,sen kac yasindaydin ?
Sağol canım31 yaşındayım canım
Size bekarken ordugum seyleri gostericem resmini cekip
Simdide bos zamanlarda bisiler oruyorum bide karakalem calismasina basladim.. Tv karsisinda gecmiyo zaman
civciv giz ben almanyaya gittim 2 hafta once gozlerim icin soyledimmiydi :26:
Allah uzun omurler versin abla..abla dememde sakinca varmi ? yoksa diyim o vakit :)
Sen nerdesin canim yurtdisinda ?
Bende annemi ozledim.. Evet insanin evi gibisi yokta keske ordakiler buraya gelebilse.. Evliyim ben anamdan uzaktayim sen bekarmisin ?
Sağol canım31 yaşındayım canım
cek kiz cek bakalimm..
bende pc harici seylerle ugrasmak istiyorum..
yoo soylemedin ne dediler kiz muayne oldun mu..
ya ben lazer oldum ama surekli tereddut ediyorum gozume bisey olurmu diye bide alerji oldum olali gozler rahat degil.
bide lazerden dolayi goz kurulugu olmus o yuzden surekli bi damla kullanicam seneye muayne olana kadar,
keske gozlukle kalsaydim diyorum hayirlisi artik INSALLAH birsey olmaz ALLAHIN IZNIYLE..
Evet zor,yari severek yari gorucu usulu gibi bisi oldu taniyoduk birbirimizi ama uzun zaman gormemistik yeniden tanismis gibi bisi olduuuh anadan uzakta olmak zordur.. severek mı evlendın?? yanı ozaman katlanırsın da bu hasrete .. ben bekarımmm evet :)
Tabi ki canım istediğini söyleyebilirsin
Esim 1 ay once lazer oldu frankfurtta.. 2 hafta sonrada kontrolu vardi bu kezde ben gittim yani 2 hafta oncesi..
Inceledi uyum problemi var damlqylq gozbebeklerini buyutup tedavi etmemiz lazim,onun disinda piril piril gozlerin bir sorun yok dedi.. Uyum problemi de suymus,gozluk camlari denedi gozumde.. Ben net gormem gerekirken puslu,puslu gormem gerekirken net goruyomusum.. Kitap okurken felan gozlerim agriyo demistim oda uyum problemi var dedi..
Belki cok az gozluk de kullanabilirsin dedi.. Almanyaya bidaha gelemem dedim oda fransada da yaptirabilirsiniz dedi.. Ama gozluk camlari olmadan daha net goruyorum..simdide rdv aliriz bi goz dostorundan artik
Esimde cok sukur cok memnun kaldi iyi goruyor.. Bi kontrole git sende,lazer guvenli bi ameliyet kiz belki alerjidendir.. Sen damlani kullan kontrole git ihmal etme
Evet zor,yari severek yari gorucu usulu gibi bisi oldu taniyoduk birbirimizi ama uzun zaman gormemistik yeniden tanismis gibi bisi oldu
Tamam abla diyom o zaman
Kac cocuk var senin ?
Ben bi yemek yiyp geliyorum kizlar...
bende cikayim artik herkese iyi geceler GORUSURUZ..
afiyet olsun gul belki sonra gelirim..
Tamam canim gorusuruz..bende cikayim artik herkese iyi geceler GORUSURUZ..
afiyet olsun gul belki sonra gelirim..
Yok lazerlik bisey yokta,benimde icime sinmedi damlayla yada gozlukle sonucta gozluk camlariyla puslu onlarsiz net goruyorum sadece pc den uzak durmam lazim bende..bende memnunum gorme acisindan bir sorun yok ama internette okudukca kurtlaniyorum ilerde birsey olurmu diye her kafadan bir ses cikiyor benim 2 sene oldu ALLAHA SUKUR..
iste bi o goz kurulugu oldu INSALLAH esinde olmaz her sene gidiyorum kontrole..
iste ne olduysa alerjiden sonra oldu ama goz kurulugu zaten vardi bence cok oturuyorum pc yede oturmicam artik daha bugunlerde oturdum 1 bucuk aydir nerdeyse uzaklasim bayagi..
lazerlik bi durumun yoksa bosver hic yanasma derim..
Allah bagislasin abla.. Darisi civcivimle bana olsun insAllah..
3 çocuk var
Ohh afiyet olsunnnOğluma et köfte yaptım pişiyor
Hosgeldin canim.ben geldim herkes gitmiş
Allah bagislasin abla.. Darisi civcivimle bana olsun insAllah..
Ohh afiyet olsunnn
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?