gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Evet canım çok haklısın

bakk ama cok ayıp ettın nasıl bılmezsın sen benım memleketımı haa nasıl karıstırırsınn ..mesala ben senın konyalı oldugunu unutmadım.. yada ankaralımıydın? :26: hahahah

ikisideee konyaliyimm ama dogma buyume ankara en aslim adiyamanmis

esmerim ben sana tee ne zaman dedim su yazini buyut diye cok zor oluyo okuyasi gelmiyo insanin

Ay çok kötü tweetyim akıllı ol

valla son cezami konulari bir derdim vara aciyorum hep ora en cok okunan yer diye gecende burunla ilgili konu actim bdv ye ondan yedim bani bilseydim ceza sebebi yapmazdim bide 30 puanlik aldim cezayi o kadar poleimik konu disi konuyu geyige cevirmede bile almadim 30

o zaman arayin pizzaciyi eve getirsinn demokraside care tukenmez

sicak sicak bi corba yaptim herife icsin onu benim canim bise istemiyo baska zaman disardan soyleriz,hemde buranin pizzasini sevmiom gecen pizza aldim icinden mergez cikti domuz mergezi o gunden beri yemek istemiyorum,yemedim iyiki o pizzayi...

Kiz anam ne cabuk yazdiniz onca sayfayi,ben gidince sohbet koyulasmis hIhhhh

Geçmiş olsun canımçok olmuş birden:44:bundan sonra daha dikkatli olman gerekecek

bende amma baski yaptim ha disardan yiyin diye
Geçmiş olsun canımçok olmuş birden:44:bundan sonra daha dikkatli olman gerekecek

hayirlisi artik abla ne edelim...

Hoşgeldin canım nasılsın

pekii ceza sayın cok yüksek olunca ne oluyor? ben sımdıye kadar 2 defa banlandım ve sanırım 20 puan aldım mı yedım mı bılmıyorum sımdı pek cakmadım..

bu büyüklük yeterlımı tweety hanımm

Civciv su avatarini degistir anam gayri,recep ivedigi koycam bende yakinda haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…