yok ablam senle degilde niyeyse malatyaliymis gibi geldi
yanı orası öyle her yer vatanımız, memleketımız ama önemlı olan ınsan olmak degılmı
bu sene ölümler coktu ya ve trafık kazaları harıcınde ıntıhar edenlerın sayısıda cok yüksekttı..
2tane lıse ögrencısı ıntıhar ettı kendılerını asarak..
bakk ama cok ayıp ettın nasıl bılmezsın sen benım memleketımı haa nasıl karıstırırsınn ..mesala ben senın konyalı oldugunu unutmadım.. yada ankaralımıydın? :26: hahahah
ne yuksegi tavan yapti 90
ay ALLAH AFFETSIN...
bakk ama cok ayıp ettın nasıl bılmezsın sen benım memleketımı haa nasıl karıstırırsınn ..mesala ben senın konyalı oldugunu unutmadım.. yada ankaralımıydın? :26: hahahah
ikisideeekonyaliyimm ama dogma buyume ankara en aslim adiyamanmis
Ay çok kötü tweetyim akıllı ol
o zaman arayin pizzaciyi eve getirsinn demokraside care tukenmez
valla son cezami konulari bir derdim vara aciyorum hep ora en cok okunan yer diye gecende burunla ilgili konu actim bdv ye ondan yedim bani bilseydim ceza sebebi yapmazdim bide 30 puanlik aldim cezayi o kadar poleimik konu disi konuyu geyige cevirmede bile almadim 30
bende amma baski yaptim ha disardan yiyin diyesicak sicak bi corba yaptim herife icsin onu benim canim bise istemiyo baska zaman disardan soyleriz,hemde buranin pizzasini sevmiom gecen pizza aldim icinden mergez cikti domuz mergezi o gunden beri yemek istemiyorum,yemedim iyiki o pizzayi...
Kiz anam ne cabuk yazdiniz onca sayfayi,ben gidince sohbet koyulasmis hIhhhh
Geçmiş olsun canımçok olmuş birden:44:bundan sonra daha dikkatli olman gerekecek
sicak sicak bi corba yaptim herife icsin onu benim canim bise istemiyo baska zaman disardan soyleriz,hemde buranin pizzasini sevmiom gecen pizza aldim icinden mergez cikti domuz mergezi o gunden beri yemek istemiyorum,yemedim iyiki o pizzayi...
Kiz anam ne cabuk yazdiniz onca sayfayi,ben gidince sohbet koyulasmis hIhhhh
bende amma baski yaptim ha disardan yiyin diye
hayirlisi artik abla ne edelim...
Hoşgeldin canım nasılsın
!hosbuldum canim iyim hamdolsun sen nasilsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?