Mutlu ama evlenmek istiyor.Anketteki evet diyen bir kişi , yanlış tıkladın itiraf et
24 yaşında , görücü usulü, aile ile birlikte yaşamak , bunun önden şart koşulması ... Evde mutlu değil mi ablanız ??
Sizlerin sayenizde söz gecirebildim.Hayır diyecek.Siz öyle biliyorsunuz kimsenin hayatı dışardan bakıldığı gibi güllük gülistanlık değil zaten ablanız kararını vermiş neden burada konu açıyorsunuz peki
Heh ben de son durum ne oldu diye bakmaya gelmiştim içim rahatladı :)Hepinize ayri ayri tesekur ederim hepinizin fikirlerini ablama okuttum kararı olumsuz.
Kk yı cok seviyorum sizlerin fikirleri sayesinde soru işaretlerimizi yanitlayabiliyoruz.Tekrar cok tesekkur ederim
En mantıklı karar vermiş hayırlı olsunSizlerin sayenizde söz gecirebildim.Hayır diyecek.
Onu bende merak ettim kim acabayalnız şu evet diyen bir kişi kim cidden merak ettim
Yani ben şahsen çilemi seven biri olaraktan seversem katlanırım herşeye sevgi fedakarlık isterAma ablan istemiyorsa evlenmesin..Güzel bir dille bunu konuşsun adamla
Örücü usulüde aşk olur kardeşim..Tek taraflı elbette olmaz ama sevgide ispat ister..Yalnız ortada bir sevgi yok çünkü görücü usulü bir tanışma ve fedakarlık tek taraflı olmaz.
Örücü usulüde aşk olur kardeşim..Tek taraflı elbette olmaz ama sevgide ispat ister..
Bak görücü usülüyle aşk okur şunu bi bilin her görücü evlenen mantık düşünmüyor görücü usülü aşk kitabını okumanızı öneririm..Ama ortada aşk yok şu anda çünkü daha tanışmamışlar. Görücü usulünde mantık ön plandadır ama burada bir mantık da yok.
Evlenip de kv kpde hizmetçilik yapmak sevgi ispatı hiç değil bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?