gelen talip ve kayinpederle kaynana ile yaşamak

kayınvalide ile kayinpederle yaşamak.

• evet

OY: 2 0,7%
  • hayir

OY: 273 99,3%

• Ankete Katılan
    275
Bence öğretmen diye kaçırmak istemiyor. Bana öyle geldi.

Evlensin evlensin!!! Benim kızım var. İlişkiye girmek için uyumasını bekliyoruz ki daha 6.5 aylık

Kp Kv bunların yanında nasıl yapacak o işi bilemedim. Banyo yapmak için kalkmaya utanmayacak mı?? Ben ayda yılda bir gidip kalıyorum da tuvalete gitmek bile sıkıntı oluyor bana. Afedersin gaz çıkarırım da duyulur diye..

Ne akla hizmet anlamadım ki.
Ayrıca ben de öğretmenim. Eşim de öğretmen. Bu erkek öğretmenler genelde ana babalarına hizmetçi ararlar. Çok gördüm çalıştığım okullarda. Hem bunu öğretmenle çok da alakası yok. Bu şartı koşanlar zaten hem kendilerine hem anne babalarına hizmetçi ararlar. Sevgiden yoksun bi ömür geçmez.

Neyse az çok belli. Ablan kabul edecek bu evliliği.

Ben anlamadım ablanızı
Görücü usulü
Yani deli divane aşk yok. Onsuz ölürüm de demiyor.
Tek kısmeti buymuş gibi neden davranıyorsunuz ?
Aileniz neden hayır demiyor hemen vermeye gönüllüler.
İlginçsiniz

Hepinize ayri ayri tesekur ederim hepinizin fikirlerini ablama okuttum kararı olumsuz.
Kk yı cok seviyorum sizlerin fikirleri sayesinde soru işaretlerimizi yanitlayabiliyoruz.Tekrar cok tesekkur ederim
Heh ben de son durum ne oldu diye bakmaya gelmiştim içim rahatladı :)
Gitsinler başka kurban bulsunlar kendilerine diyeceğim ama ona da gönlüm razı gelmez kimsenin başı yansın istemem inşallah kimseyi bulamaz da bekar kalır anasının babasının bakıcılıgını kendi yapar o uyanık öğretmen !
Lütfen kesinlikle kabuk etmeyin çok mutsuz olursunuz
Ya bi insan başta bir kere evleneceği insanı çıkıp da bu şekilde aramaz
Bi bakalım birbirimizden hoşlanacak mıyız ? Fikirlerimiz uyacak mı bakalım demek yok tek kriter annemle babamla oturacak olmayı kabul etmek ha sizin ablanız ha başkası farketmiyor
Böyle kız mı aranır ya böyle eş mi aranır
Hatta siz onları direk kış kış yallah hadi başka kapıya başka enayi bul diye bir güzel yollayın onu haketmişler

Asik olarak evlenipte daha ikinci ayda hayatindsn bikanlar varken gorucu olarak cekilecek sey degil.

ev ev üstünde olmaz o adamda bi ayri eve cikmayacak kadar acizse evlemesin arkadas

Aşk yok göz karaloğı yok. Mantıklı düşünse reddeder zaten, aynı evde çok zor..

O yedi kat ellere bile iyi kv kpler aynı evde olunca düşmana dönüşiyo

Bence artık " Sevgilim dedi ki annemle babamla yaşıycaz dedi, başka türlü olmaz dedi, paramız yok dedi, kabul etmezsen ayrılırız dedi, annesi babası da melek gibi insanlar aslında, kabul ediyim mi kısssslaaarrrr" diye konu açmak yasaklasın!

Yani ben şahsen çilemi seven biri olaraktan seversem katlanırım herşeye sevgi fedakarlık isterAma ablan istemiyorsa evlenmesin..Güzel bir dille bunu konuşsun adamla

Yani ben şahsen çilemi seven biri olaraktan seversem katlanırım herşeye sevgi fedakarlık isterAma ablan istemiyorsa evlenmesin..Güzel bir dille bunu konuşsun adamla

Yalnız ortada bir sevgi yok çünkü görücü usulü bir tanışma ve fedakarlık tek taraflı olmaz.

Örücü usulüde aşk olur kardeşim..Tek taraflı elbette olmaz ama sevgide ispat ister..

Ama ortada aşk yok şu anda çünkü daha tanışmamışlar. Görücü usulünde mantık ön plandadır ama burada bir mantık da yok.

Evlenip de kv kpde hizmetçilik yapmak sevgi ispatı hiç değil bana göre.

Bak görücü usülüyle aşk okur şunu bi bilin her görücü evlenen mantık düşünmüyor görücü usülü aşk kitabını okumanızı öneririm..
Benim anlatmak istediğimse tabikide adam ailesine ezdirmemeli ama seviyor olamana rağmen sırf ailesiyle yaşamamak için reddetmek saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…