Kabul edende herşeye razı gelir..
Tabi.Yarin oburgun sorun yasayip ayri oturmayi istesede kendin kabul ettin geldin.denir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabul edende herşeye razı gelir..
Aramızda 1 tane kaynana var sanırım![]()
Tabi.Yarin oburgun sorun yasayip ayri oturmayi istesede kendin kabul ettin geldin.denir.
Aynen valla bende.Evet diye kim oy verdi cidden merak ettim..
Ben yanlislikla evet dedigini dusunuyorumAramızda 1 tane kaynana var sanırım![]()
Yarın bi gün yaşlanıp gelinim beni evinde istemiyor diye konu açmasak bariBen yanlislikla evet dedigini dusunuyorum
Canim ablanin fikri nedir o ne düşünüyorBen yanlislikla evet dedigini dusunuyorum
Hemen bulmaliyiz aramizdaki hainiÇıksın ortaya hemen![]()
Benim o kaynanaaa benimmm![]()
Ona göreeeee yaniiii![]()
Biraz kararsiz.Bir evet bir hayır diyor.Rahat edemem yeni actigim bir sayfayı hayattımın geri kalanini kendi evim hayatim olsun fikrinde birazda iyi niyetli karismazlar saygi sevgi gosterirlerse karsilikli olur gul gibi geciniriz diye dusunuyor.Çünkü etrafımızda aile icinde yasayip iyi gecinen var.Canim ablanin fikri nedir o ne düşünüyor
Siz öyle biliyorsunuz kimsenin hayatı dışardan bakıldığı gibi güllük gülistanlık değil zaten ablanız kararını vermiş neden burada konu açıyorsunuz pekiBiraz kararsiz.Bir evet bir hayır diyor.Rahat edemem yeni actigim bir sayfayı hayattımın geri kalanini kendi evim hayatim olsun fikrinde birazda iyi niyetli karismazlar saygi sevgi gosterirlerse karsilikli olur gul gibi geciniriz diye dusunuyor.Çünkü etrafımızda aile icinde yasayip iyi gecinen var.
Biraz kararsiz.Bir evet bir hayır diyor.Rahat edemem yeni actigim bir sayfayı hayattımın geri kalanini kendi evim hayatim olsun fikrinde birazda iyi niyetli karismazlar saygi sevgi gosterirlerse karsilikli olur gul gibi geciniriz diye dusunuyor.Çünkü etrafımızda aile icinde yasayip iyi gecinen var.
Biraz kararsiz.Bir evet bir hayır diyor.Rahat edemem yeni actigim bir sayfayı hayattımın geri kalanini kendi evim hayatim olsun fikrinde birazda iyi niyetli karismazlar saygi sevgi gosterirlerse karsilikli olur gul gibi geciniriz diye dusunuyor.