gelen talip ve kayinpederle kaynana ile yaşamak

kayınvalide ile kayinpederle yaşamak.

• evet

OY: 2 0,7%
  • hayir

OY: 273 99,3%

• Ankete Katılan
    275
Sakın kardeşim sakın. Benim eşim de tek erkek evlat. Ayrı oturuyorum. Kesinlikle insanın evi ayrı olmalı.
Ablan yorgun olabilir hasta olabilir, gidip salonunda uzanıp televizyon bile izleyemez, uzanıp kitabını bile okuyamaz. Bir odaya tıkanıp kalmak zorunda kalır. Uzaktan davulun sesi hoş gelir. Bu işe hiiiç bulaşmasın.

Bak görücü usülüyle aşk okur şunu bi bilin her görücü evlenen mantık düşünmüyor görücü usülü aşk kitabını okumanızı öneririm..
Benim anlatmak istediğimse tabikide adam ailesine ezdirmemeli ama seviyor olamana rağmen sırf ailesiyle yaşamamak için reddetmek saçma

İyi de şu aşamada bir aşk nasıl olsun daha tanışmamışlar bile .

Canım anne babayla yaşamak kötü değil ama zor.bende oğlumu 2 hafta önce evlendirdim.şu an balayındalar.ev tuttum serecektik devlet alım yapacağını duyurdu düğünden 1 hafta önce sınava girdi sonuçları bekliyoruz.atanırsa herşeyi mağazada gittiği yere sercez evini.atanamazsa burda sercez evi tuttuk zaten kirasını ödüyorum. Şimdi balayından döncekler bugün gelinim rahat edemezse diye gayleleniyorum. Eşime tv izleme erken yat rahat bırak gençleri diye kaç gündür tembihliyorum. Eşim gelcekler bugün diye gelinim seviyor diye abur cubur la doldurdu evi.onun sevdiği kahvaltılıklardan aldık.mantıyı çok seviyor akşama dönüyorlar büküp pişircem.ayrıca evi ayrı olcak diye buzlu ğa 20 pişirim büktüm evine gidince hazır yemek olsun diye.yaprak sardım 10 tencere buzlukta yine evine götürsün diye.kendini bilen büyükler gençleri daraltmaz onlarla iyi geçiniz. Ben gelinim diyorum siz anlayın diye ama ben onu kuzum diye seviyorum.ama yinede rahat ettiremem diye çekiniyorum

Bence artık " Sevgilim dedi ki annemle babamla yaşıycaz dedi, başka türlü olmaz dedi, paramız yok dedi, kabul etmezsen ayrılırız dedi, annesi babası da melek gibi insanlar aslında, kabul ediyim mi kısssslaaarrrr" diye konu açmak yasaklasın!
Katılıyorum size artık bu kaçıncı konu cevap belli geçmiş konuları aratıp okusunlar konu açılmasın Bencede

Ya sen okudunu anlam8yorsun galiba ilk mesajımı bi tekrar okusana

Kimin birşeyleri anlamadığı belli.
Görücü usulünde aşk olurmuş bilmem neymiş. E mantığına uyarsa tanışırsa aşık olabilir. Ama şu an daha tanışmıyor bile.Aşklık bir durum yok.
Sizin gibi üslubu kötü olan biriyle de tartismam anlamsız zaten.
İyi günler.

Canım anne babayla yaşamak kötü değil ama zor.bende oğlumu 2 hafta önce evlendirdim.şu an balayındalar.ev tuttum serecektik devlet alım yapacağını duyurdu düğünden 1 hafta önce sınava girdi sonuçları bekliyoruz.atanırsa herşeyi mağazada gittiği yere sercez evini.atanamazsa burda sercez evi tuttuk zaten kirasını ödüyorum. Şimdi balayından döncekler bugün gelinim rahat edemezse diye gayleleniyorum. Eşime tv izleme erken yat rahat bırak gençleri diye kaç gündür tembihliyorum. Eşim gelcekler bugün diye gelinim seviyor diye abur cubur la doldurdu evi.onun sevdiği kahvaltılıklardan aldık.mantıyı çok seviyor akşama dönüyorlar büküp pişircem.ayrıca evi ayrı olcak diye buzlu ğa 20 pişirim büktüm evine gidince hazır yemek olsun diye.yaprak sardım 10 tencere buzlukta yine evine götürsün diye.kendini bilen büyükler gençleri daraltmaz onlarla iyi geçiniz. Ben gelinim diyorum siz anlayın diye ama ben onu kuzum diye seviyorum.ama yinede rahat ettiremem diye çekiniyorum

Boyle seyleri ortalikta yazmayin bence citayi yukseltiyorsunuz. Sonra topluca hayalkirikligina ugruyoruz :D Sizin gibi kayinvalidelerden pek yok cunku.

Kadinlar kulübünün soru ve cevaplari

1_kv kp beraber oturulurmu?
Cevap: kesinlikle hayir,çünkü ev ev üstüne olmaz.erkeklerde idare edecek olgunlukta degiler.
2_kocam aldatti?
Cevap: boşan çünkü alişmiş kudurmuştan beterdir.bu arada ispat edip donuna kadar almayi unutma.
3-eşim beni dövdü?
Cevap: darp raporu al evi terk et kocayi boşa.çünkü kadına el kaldiran adam degildir._(bana göre hayvan bile degildir)

Feto da namazında niyazında. Demekki namaz niyaz iyi olmak için yeterli bir sebep değilmiş. Ablan ailesini sevecek mi, yaşamak isteyecek mi? Birde ablam ev kızı diyorsun 7/24 aynı evde olacaklar gün boyu, kadına da pek iş yaptıramaz, ablan tam zamanlı hizmetçi yarı zamanlı eş mi olacak? İyi insan aile kuracaksa bir tek kendi ailesini düşünmez. Kaldı ki dünyanın en iyi insanları olsa da ev üstüne ev olmaz. Bence düşünmeyin bile.

Feto da namazında niyazında. Demekki namaz niyaz iyi olmak için yeterli bir sebep değilmiş. Ablan ailesini sevecek mi, yaşamak isteyecek mi? Birde ablam ev kızı diyorsun 7/24 aynı evde olacaklar gün boyu, kadına da pek iş yaptıramaz, ablan tam zamanlı hizmetçi yarı zamanlı eş mi olacak? İyi insan aile kuracaksa bir tek kendi ailesini düşünmez. Kaldı ki dünyanın en iyi insanları olsa da ev üstüne ev olmaz. Bence düşünmeyin bile.
Ne güzel açıklamışsın helal sana :KK9::KK9::KK9:

Kadinlar kulübünün soru ve cevaplari

1_kv kp beraber oturulurmu?
Cevap: kesinlikle hayir,çünkü ev ev üstüne olmaz.erkeklerde idare edecek olgunlukta degiler.
2_kocam aldatti?
Cevap: boşan çünkü alişmiş kudurmuştan beterdir.bu arada ispat edip donuna kadar almayi unutma.
3-eşim beni dövdü?
Cevap: darp raporu al evi terk et kocayi boşa.çünkü kadına el kaldiran adam degildir._(bana göre hayvan bile degildir)
Kesinlikle :KK9::KK9::KK9:

Adam anasına babasına hizmetçi ve bakıcı, kendisine aşçı ve yatak arkadaşı, çocuğuna anne arıyor. Başka bir evlilik ilişkisi göremedim. Ablanın hayattan beklentileri buysa evlensin.

Kimin birşeyleri anlamadığı belli.
Görücü usulünde aşk olurmuş bilmem neymiş. E mantığına uyarsa tanışırsa aşık olabilir. Ama şu an daha tanışmıyor bile.Aşklık bir durum yok.
Sizin gibi üslubu kötü olan biriyle de tartismam anlamsız zaten.
İyi günler.
Sen okuduğunu anlamıyorsan ben napam

anladigim kadariyla mantik evliligi yapacak ablan o tamam insanlarin yarisi bu sekilde evleniyor
ama mantikda kv kp in isi yokki
olmaz bu i$ .. olursada ablan mutsuz olur ..

Koca adam olmuş mesleğini eline almış ne anne babayla oturması yaa. Hangi devirde yaşıyoruz. Ev üstüne ev kurulmaz. Bikere daha en başından anne babamla oturcaz diyen anakuzusu bi adamdan hayır gelmez. Eşiyle hiç bir sorunu olmasa da en ufak bir şeyde annesinin ağzına bakar yuvasını yıkar. Çevremde çok şahit oldum. O yüzden sakın ablan kabul etmesin ayrı ev olacaksa değerlendirsin yoksa direkt reddetsin..

• Beğen
Reactions: mw-
Benimiler de namazında niyazındalar ama 3 tane gelin bosattılar...aynı evde olmaz ayrı ev sart kosun...onlar size birsey vermiyor sizden kız alıyor birde böyle sartlı surtlu gelmere deli oluyorum...

Adamda zaten iyi temiz aile kizi alayimda anama babama hizmet etsin diye evleniyodur.
Sevmek nerdeee daha bastan bunlarmi konusuluyo.
Bence ablani engelle o is olmaz. Bide sessiz bi tipse hep dusuncelerin altinda ezilir.

Back
X